Stolice mimo - je to normální, prosím o kontrolu

Anonymní
10.3.22 22:11

Stolice mimi - je to normální, prosím o kontrolu

Zdravím,

mohl by prosím někdo zkušenější posoudit, zda je vzhled stolice mimi v pořádku? Omlouvám se za foto 😁

• věk 4 měsíce, zatím výhradně kojíme

Bojujeme teď s vyrážkou ve tváři (nejspíše údajně kvasinky), ale díky tomu jsem se pročetla k diskuzím o alergiích, nesnášenlivosti různých potravin atd. „Trochu“ mě to vyděsilo! Debaty alá obsah, vzhled stolice…a nějak mi došlo, že vlastně nevím, zda bych něco takového jako třeba hlen ve stolici poznala 8o omlouvám se, že to tak řeknu, ale já tam prostě vidím jen „bobek“

Díky předem všem!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35819
10.3.22 22:18

Za mě normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
10.3.22 22:19

Za mě taky normální bobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.22 22:23
@Anonymní píše:
Zdravím,

mohl by prosím někdo zkušenější posoudit, zda je vzhled stolice mimi v pořádku? Omlouvám se za foto 😁

• věk 4 měsíce, zatím výhradně kojíme

Bojujeme teď s vyrážkou ve tváři (nejspíše údajně kvasinky), ale díky tomu jsem se pročetla k diskuzím o alergiích, nesnášenlivosti různých potravin atd. „Trochu“ mě to vyděsilo! Debaty alá obsah, vzhled stolice…a nějak mi došlo, že vlastně nevím, zda bych něco takového jako třeba hlen ve stolici poznala 8o omlouvám se, že to tak řeknu, ale já tam prostě vidím jen „bobek“

Díky předem všem!

Za mě cajk, jsem na hovňouse mistr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.3.22 22:57

Normal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
24.4.22 22:38

Tak ted se mi neskutecne ulevilo hledala sem jak vypada hlen ve stolici a bala sem se ze ho ma mala a narazila sem na tuhle fotku mala mica to samy a po precteni komntaru sem hned klidna ze to je v pohode :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure