Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Zdravím,mohl by prosím někdo zkušenější posoudit, zda je vzhled stolice mimi v pořádku? Omlouvám se za foto 😁
- věk 4 měsíce, zatím výhradně kojíme
Bojujeme teď s vyrážkou ve tváři (nejspíše údajně kvasinky), ale díky tomu jsem se pročetla k diskuzím o alergiích, nesnášenlivosti různých potravin atd. „Trochu“ mě to vyděsilo! Debaty alá obsah, vzhled stolice…a nějak mi došlo, že vlastně nevím, zda bych něco takového jako třeba hlen ve stolici poznala
Díky předem všem!omlouvám se, že to tak řeknu, ale já tam prostě vidím jen „bobek“
Za mě cajk, jsem na hovňouse mistr ![]()
Tak ted se mi neskutecne ulevilo hledala sem jak vypada hlen ve stolici a bala sem se ze ho ma mala a narazila sem na tuhle fotku mala mica to samy a po precteni komntaru sem hned klidna ze to je v pohode ![]()
Zdravím,
mohl by prosím někdo zkušenější posoudit, zda je vzhled stolice mimi v pořádku? Omlouvám se za foto 😁
Bojujeme teď s vyrážkou ve tváři (nejspíše údajně kvasinky), ale díky tomu jsem se pročetla k diskuzím o alergiích, nesnášenlivosti různých potravin atd. „Trochu“ mě to vyděsilo! Debaty alá obsah, vzhled stolice…a nějak mi došlo, že vlastně nevím, zda bych něco takového jako třeba hlen ve stolici poznala
omlouvám se, že to tak řeknu, ale já tam prostě vidím jen „bobek“
Díky předem všem!