Změnit práci či nezměnit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
20.12.23 19:19

Mě práce pečovatelky bavila, i v tom terénu.
Tady se také naběhám dost, za 4 hodiny kolem 8 tisíc kroků, občas i náročné fyzicky.
Ale jak píše @EEKK, říkám si, že ten plat na poloviční úvazek ujde v porovnání s tím plným u druhé nabídky. Mám čas na děti, úkoly, domácnost atd. Žiji na severu Čech, je tady poměrně těžké najít práci s normální pracovní dobou. Jsou zde nabídky vhodné spíše pro muže. Tak jsem si říkala, aby mi neujel vlak, abych později něco našla (také jsem zde chtěla být cca ještě ty dva roky).
Jinak co týče vzdělávání, mám maturitu zdravotnického směru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
20.12.23 20:49

@parallelworried
Pracovník v roli mámy ovšem nerozhoduje jen za sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
20.12.23 20:50

To bych teda nedělala :think:. Vždyť je to strašně nevýhodné. Tyhle terénní pečovatelky jsou navíc žádané, myslím si, že to není poslední příležitost. Ale dostávat skoro to samé a být v práci dvakrát tak dlouho, nezní jako sen.

• Citovat
  • Upravit
76
21.12.23 08:32

Děkuji za názory, utvrdilo to můj pocit zatím setrvat v práci, kterou mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7720
21.12.23 08:59

Zůstala bych ve stávající práci, ta nová se mi dle jednání taky moc nepozdává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 13:09

Holky, myslíte ze mam zůstat v současné práci? Mam 100% home office, plat 60 tis hrubého, flexibilní pracovní dobu, ale nemam absolutně v praci co dělat. Občas poslu email, připojím se na nejaky meeting.. a to je vše. hrozne me to nudí a nenaplňuje. Na druhou stranu mam malé dítě a jsem rozvedena, takze jsem na nej sama. Zůstaly byste v takové práci? Zas dítě je často nemocné a nevim jak bych to s “normalni” prací zvládala. Nikoho na hlídání nemám.

• Citovat
  • Upravit
4058
19.5.25 13:15
@Anonymní píše: Více

No jasne ze jo!!! 8o, co by za tohle daly jine…neblbni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
19.5.25 13:28

A kde že je taková práce? Já že bych ji brala hned… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22592
19.5.25 13:33

Tak jsi doma, tam je prace dost. Tak si v pracovni dobe uklid, vyper, hraj s ditetem, navar :D, kdyz ti to nekdo takto stedre plati. To jinde nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.5.25 13:36

Jestli ji nechceš tak já ji beru hned. Byla bys blbá tohle pouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12942
19.5.25 13:49

Já bych ji vzhledem k tvojí situaci a situaci na trhu neměnila, ale snažila bych se vymyslet, jak si přidat náplň. Protože tě naprosto chápu, že při tomto provozu je ta pracovní doba nekonečná a 8 hodin se zdá jako týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7454
19.5.25 13:50

Já to klidně půjdu dělat za tebe :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7454
19.5.25 13:52
@Sany80s píše: Více

tak když je doma… to se dá najít nějaká činnost.. vyprát, uvařit, uklidit, hrát si s dítětem.. asi chápu že musí být tu dobu jen doma… ale neřeší očr, hlídání… v pracovaní době stihne celou domácnost, padne půl třetí a má fakt volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 13:53

Holky všem dekuju. Jde na mě depka, ale musím si vážit toho co mam. A taky myslet vzhledem k mé situaci. Zkusim se zabavit jinak :lol: a omlouvám se, koukám ze jsem omylem oživila dve diskuze.

• Citovat
  • Upravit
14979
19.5.25 13:59

Prosím tě a tví nadřízení vědí, že tvá náplň práce pokryje maximálně hodinu denně? To je mi trošku záhadou, že v dnešní době se ještě najde taková zaplacávačka. Ve tvé situaci je to naprosto značka ideál, jsi na dítě sama, máš ho malé, takže momentálně práce snů. A až dítě bude větší, můžeš si najít něco jiného, něco, kde se bude i pracovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat