Změnit status příspěvku na fb?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.3.19 23:12

Změnit status příspěvku?

Mile maminky, na Facebook jsem napsala vzpomínku na otce, který byl veřejně známý, příspěvek jsem dala jako pochopitelně veřejný. Jeden pán tam však začal rozebírat trošičku nevhodně, i když v dobré vůli, nějaké osobní věci, co samozřejmě není úplně vhodné. Samozřejmě je to riziko vždy u veřejných příspěvků. Protože jde však o rodinné věci, v tomto případě bych ráda, aby stávající komentáře příspěvků zůstaly, ale další už se neobjevovaly. jak to udělat? Nedaří se mi dát vypnutí dalších komentářů. Nebo mám změnit status příspěvku na soukromý jen pro přátele? Nikdy bych to neřešila, ale táta už nežije a některé věci už nechci vytahovat. Chtěla jsem však veřejně připomenout, jak byl skvělý člověk a otec, proto jsem dala k výročí příspěvek veřejný. Omlouvám se z osobních důvodu za anonym. Děkuji moc a příjemný víkend :* Jste skvělé a vždy tu najdu pomoc, radu i povzbuzení. Vážím si tu moc zdejších uživatelek a všem přeji všechno dobré :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
16.3.19 23:18

Komenář dotyčného pána bych smázla (pokud se nevhodně nimrá v citlivých věcech) a asi bych příspěvek dala k nahlédnutí jen přátelům :think:
Další možnost je nechat ho veřejný a bloknout jakékoli komenty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
16.3.19 23:26

@pe-terka Já myslím,že když už tam komenty jsou,tak už se vypnout nedaji.Teď jsem to schválně zkusila na svém profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.3.19 00:01

Můžeš změnit, komu se to bude ukazovat. TAmty komentáře bych smazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
17.3.19 00:07

@jenny.fields máš pravdu.nejlepší by asi bylo,nejjednodušší,kdyby to dala zakladatelka jen pro Přátele,znáš lidi, můžou mít necitlivé reakce. Já bych to tak udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.19 12:24
@maskovak píše:
@pe-terka Já myslím,že když už tam komenty jsou,tak už se vypnout nedaji.Teď jsem to schválně zkusila na svém profilu.

myslela jsem nevhodné komenty ve stávajícím statusu smazat :think: Anebo změnit status na omezený na přátele :think: To by neměl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák