Změny ve vyplácení RP

1332
5.11.11 08:22

Změny ve vyplacení rp

Dobré ráno.Chci ze zeptat.Jak jsou ted změny ve vyplacení rp ,jak se to vlastně mění?Ted jsem se dívala,někdo má rp na účtě dokonce hodně dopředu.Tak jak to vlastně bude.Říkalo se ,že bude jeden výplatní termín ale nějak se mě to nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
607
5.11.11 08:45

Ahoj-já jsem z Litoměřicka, RP chodil kolem 15, minulý měsíc,když ještě 20 nebyl na účtě,tak jsem tam volala a řekli mi, že zavádějí nový jednotný systém a RP bude vyplácen až kolem 25. A opravdu tak přišel a prý to takhle bude nastálo.Ale nevím,jestli ve všech regionech jednotně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
5.11.11 09:22
Minutet píše:
Ahoj-já jsem z Litoměřicka, RP chodil kolem 15, minulý měsíc,když ještě 20 nebyl na účtě,tak jsem tam volala a řekli mi, že zavádějí nový jednotný systém a RP bude vyplácen až kolem 25. A opravdu tak přišel a prý to takhle bude nastálo.Ale nevím,jestli ve všech regionech jednotně

me tedy chodi mezi 2. a 5. dnem v mesici… tak nevim… :think:

• Citovat
  • Upravit
13010
5.11.11 09:23

mě RP chodil po 10. v měsíci a ted ho mám na účtu už od 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
5.11.11 10:56

Mě chodil 10. a teď jsem ho dostala už 5., takže v tom taky moc systému nevidím :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
5.11.11 11:10

Já uz si pripadam jak v Jirikove videni clovek ví ze mu chodi rodicak vzdy ve stejnou dobu a oni to zas chteji menit?Me treba chodi 8. a jestli chteji najet na system vzdy 25. to je pro me fakt nepredstavitelne :-( veskere platby a prikazy mam nastavene na 15.v mesici a navim je to skoro 2mesice bez penez to je fakt zlej sen…Kolik z nas si to muze dovolit? :-( neudelame ale nic je zbytecne se asi rozcilovat jim je to fuk oni nas nezivi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
7.11.11 06:51

Dobré ráno,tak jsem zvědavá jak to teda tento měsíc bude.Když tak pište jak vám to došlo.Bylo by dobré mět ho dřív jak někdo tady psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.11.11 07:19

ahoj, mě chodil každý měsíc 7. byla jsem ÚP šlapanice a kuřim, minulý měsíc mě změnili na ÚP brno a rodičák mi došel až 11. Dneska je 7. můj výplatní den tak jsem zvědavá jak to bude. v pátek jsem volala na sociálku a paní mě řekla, že by se to nemělo zpozdit, ale že nic nezaručuje. jinak spoustu mamin co jsou brno, brno - venkov a taky jim měnili ÚP tak dostali peníze už mezi 2-4.11. ale mě furt nic :pocitac: tak jsem zvědavá na dnešek, transakce bývá kolem 11 hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.11 09:49

Rodičák listopad

Dobrý den, jen bych Vám ráda napsala, že rodičák ,alespoň pro Prahu západ se odesílá ve středu takže do pátku je na účtech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Handula85
7.11.11 11:20

Ahoj, mne (Praha 5, potazmo 13)chodi vzdy mezi 5.-11. v mesici, pokazde jinak. Minuly mesic, jak byly ty zmatky, tak mi prisel dokonce uz 4. Takze jsem zvedava, jak to bude dal..tento mesic zatim teda nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat