Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte zkušenost s dm Denkmit žlučové mýdlo?
Přidejte zkušenost s dm Denkmit žlučov...Pridavam se do diskuze. S denkmit nature mam dobre zkusenosti, predevsim s tabletami do mycky, akorat uz dlouho nejsou k sehnani. Nevite, zda jeste budou?
@Katushka 7 já kupuji tu růžovou lahvičku prádlo po nich hezky a dlouho voní.
Ahojte
máte niekto skúsenosť s pracím gelom Denkmint natur na detské plienky? Je šetrnejší k pokožke ako obyčajné pracie prostriedky?
@Safka88 píše:
Ahojtemáte niekto skúsenosť s pracím gelom Denkmint natur na detské plienky? Je šetrnejší k pokožke ako obyčajné pracie prostriedky?
Obecně se moc kvůli pračkám nedoporučují tekuté gely. Se značkou DenkMit mám jen ty nejlepší zkušenosti, pereme jen v Denkmitu (a kupujeme i jiné výrobky Denkmit), ale dětské věci peru v prášku Lovela, ten je na citlivou dětskou pokožku myslím velmi osvědčený. ![]()
@Safka88 píše:
@MartinaCV díky za radu
Pro nás kupujeme Denkmit prášek, ne gel, ale to jsi asi pochopila ![]()
@MartinaCV ano
, len sa snažím zohnať niečo eko a ešte aj pre deti za rozumnú cenu. Moc sa mi páči mydlový sliz, ale čítala som, že nie je vhodný na plienky, lebo spôsobuje, že zle sajú. Preto ma zaujala značka Denkmint natue ![]()
@ArumLily0 píše: Více
Perfektní. Celkově tato značka. Jak na bílé, tak na barevné a další výrobky od této značky super ![]()
@ArumLily0 píše: Více
Používám a dobrý. Jen teda nemám srovnání s něčím jiným. ![]()