Znacka povleceni pro miminka

6.10.21 15:26

znacka povleceni pro miminka

Pred sedmi lety jsem pro me prvni miminko poridila povleceni, zavinovacku, mantinel a dalsi doplnky od jedne ceske znacky. veci samozrejme uz nemam, znacku si samozrejme uz nepamatuju :zed: vybavu jsem tenkrat kupovala na veletrhu v Praze, uz jsem zkousela hledat mezi vystavovately - bohuzel.. matne si pamatuju, ze tu znacku tenkrat nabizel nejaky eshop pro mimca, bohuzel, za tech 7 let se toho hodne zmenilo a ja to nemuzu nikde najit..
zensky, to povleceni byl takovej skvelej, mekkej a prijemnej material.. hrozne rada bych to poridila i pro me druhe ktere ted cekam…
mam fotky, tohle je takovej zoufalej pokus jestli nahodou nektera z vas nebude vedet :lol:
je to tedy ceska firma, myslim, ze nebyla nijak velka a pouziva krasny prijemny materialy.. to je tak vsechno co vim :roll:
budu moc moc rada za kazdej tip, kdyby ne primo konkretne na tuhle firmu tak na jinou..
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1029
6.10.21 16:14

Poslu ti do SZ odkaz, jestli to jsou oni. Nechci to davat sem, aby to nebylo brane jako reklama.Maji na strankach to same povleceni, jako mas na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.21 16:47

@Niky2
dekuju moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
6.10.21 17:33

@Lucaconevi
Rado se stalo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.10.21 23:53

Dneska je spoustu firem, co vyrábí věci do postýlky, každá druhá maminka na mateřské to šije. A látky jsou +- pořád stejné, protože je samozřejmě kupují ve stejných obchodech. Ta zavinovačka je např. ze 100% bavlněného úpletu (ta horní vrstva), měla jsem tu látku také, šila jsem z ní synovi body a pyžámka.
Takže si klidně vyber cokoliv co se ti líbí, určitě to bude měkké a příjemné také ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.10.21 15:21
@AnastazieB píše:
Dneska je spoustu firem, co vyrábí věci do postýlky, každá druhá maminka na mateřské to šije. A látky jsou +- pořád stejné, protože je samozřejmě kupují ve stejných obchodech. Ta zavinovačka je např. ze 100% bavlněného úpletu (ta horní vrstva), měla jsem tu látku také, šila jsem z ní synovi body a pyžámka.
Takže si klidně vyber cokoliv co se ti líbí, určitě to bude měkké a příjemné také ;-)

presne tak a navic bych doporucila spis perovou zavinovacku

https://luzkoviny-janecek.cz/…ene-detatko/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí