Známá v práci mě nenechá žít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ještě mě tak napadá - když zmlátila několik holek - není třeba v podmínce za ublížení na zdraví? To by se jí do toho krimu dalo pomoct velice lehce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 Podle popisu bych se ale obávala pomsty třeba venku. Mino práci. Když by byla zakladatelka třeba sama.
Ale to už by musela asi přijít na řadu PČR.
Teda to ale musí být magorka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA píše:
@Jura007 Podle popisu bych se ale obávala pomsty třeba venku. Mino práci. Když by byla zakladatelka třeba sama.Ale to už by musela asi přijít na řadu PČR.
Teda to ale musí být magorka.
Ona prave sazi na takove obavy. Nejak tusim, ze jde o delnickou profesi. Pokud byste sepsali „petici“ a predlozili to nadrizenemu a jeho nadrizenemu pisemne, musel by to resit oficialne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadá jedno - nevím, proč by Policie nemohla řešit verbální napadání na pracovišti. Copak je pracoviště nějak vyjmuté z kompetence Policie? Zvlášť když nadřízený zakročil, seřval ji - a minulo se to účinkem. Tady bych fakt viděl Policii jako poslední instanci.
Dáma si očividně neuvědomuje, že její chování je za hranou zákona. Tak je potřeba jí to rázně připomenout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proboha co to je za práci?
celkem divná úroveň. šel bych jinam, než se zahazovat s takovou „kolegyní“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak píšu novinky, tak ostatní kolegyně už jí mají taky plný zuby a nikdo se s ní nechce bavit, i vedení ale momentálně dělá dobře a potřebují lidi takže si jí tam nechají, a na mě vyzvídala u kolegyně nebo spíš za ní přišla a vyjela na ní s kym se bavím a co dělám protože sem si prohodila směnu ta jí řekla že s nikým(přitom ví sama že to není pravda asi to nechtěla poslouchat) tak jí prej na to odpověděla no to určitě…no něco na mě chystá, furt po mě kouká a občas udělá takovej obličej tuhle do mě chtěla strčit když šla ale jak sem jí uhnula málem padla..tak sem se začala smát…no doufam že nedostanu je to fakt psychouš…můžu říct že tohle zažívám úplně poprvý a neni to příjemný
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No tak píšu novinky, tak ostatní kolegyně už jí mají taky plný zuby a nikdo se s ní nechce bavit, i vedení ale momentálně dělá dobře a potřebují lidi takže si jí tam nechají, a na mě vyzvídala u kolegyně nebo spíš za ní přišla a vyjela na ní s kym se bavím a co dělám protože sem si prohodila směnu ta jí řekla že s nikým(přitom ví sama že to není pravda asi to nechtěla poslouchat) tak jí prej na to odpověděla no to určitě…no něco na mě chystá, furt po mě kouká a občas udělá takovej obličej tuhle do mě chtěla strčit když šla ale jak sem jí uhnula málem padla..tak sem se začala smát…no doufam že nedostanu je to fakt psychouš…můžu říct že tohle zažívám úplně poprvý a neni to příjemný
taky řešení, přejít na jinou směnu, je to sice blbý, když má člověk na svý smeně kamarádky, ale když to jinak nejde
tak snad se uklidní a budeš mít pokoj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit