Zničené vlasy odbarvením

18.3.22 23:30

Zničené vlasy odbarvením

Ženy, asi před tričtvrtě rokem jsem si sama odbarvila vlasy a velká část mi vypadala, měla jsem to odpadané nahoře a vypadala jak opelichané kuře. Od té doby jsem na vlasy nesáhla a nechala je odrůst takže teď mám velký tmavý odrost, není to špatné ale vlasy dorůstají pomalu. Odpadlé vlasy co jsem měla u hlavy a stály mi jakoby nahoru, teď už mám pod uchem. Máte někdo podobnou zkušenost? Co vám pomohlo nejvíc na to dorůstání? Mám už po roce zajít ke kadeřnici opět na odbarvení? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
18.3.22 23:43

Hlavně bych šla k nějaké, co ví, co dělá… Jinak riziko, že vlasy co neodpadaly budou doraženy dalším odbarvením. To riziko tam prostě je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
18.3.22 23:55

A musíš nutně odbarvovat? Spíš dej přeliv a regeneruj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.22 23:58

@Tomie no regeneruju rok😂 vitamíny, kokosovy olej ve vlasech… klidně by mi stačil nejaký melír ale prostě u hlavy zesvětlit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
19.3.22 00:02

@Anonym123468 Jako takhle o ty „nové“ vlasy bych se nebála. Pokud ta kadeřnice ví, co dělá a rovnou je taky neodpálí. Takže pokud jde o odrosty tak pohoda. Spíš ty vlasy co drží se v tom místě odrostu a odbarvené části můžou dorazit. A upadnou… Ale to už se ničím nezachrání. Jen dobrá kadeřnice by to měla zvládnout s minimálními ztrátami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.22 00:05

@KeckaJ no vlasy jako v délce odbarvovat nechci, to už ani víc nejde. Mám je opravdu do bíla. Jen odrosty tmavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
19.3.22 00:27

@Anonym123468 Zašla bych ke kadeřnici a domluvila se přímo s ní. Maximálně to nepůjde najednou, ale třeba na 2×. Případně bude melirovat. Záleží na stavu vlasů a to posoudí jen ona. Hlavně k jiné než té, co ty vlasy už jednou odpálila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
19.3.22 10:00

Volila bych jiný olej, protože kokosový samotný vysušuje, dávej si na to pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
19.3.22 10:12
@Anonym123468 píše:
@KeckaJ no vlasy jako v délce odbarvovat nechci, to už ani víc nejde. Mám je opravdu do bíla. Jen odrosty tmavé

Celý bych to u kadeřnice nechala sjednotit. Přelivem.
Doma nikdy víc, ale to už ti došlo vid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
19.3.22 11:03

@Zeoli Pokud je to bruneta, co chce být blondýna, tak to přeliv nezvládne… Usuzuji z toho, že vlasy už má jednou spálené. To se stane spíš u brunetky, která chce být rychle blondýna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
19.3.22 11:11

@Zeoli
Já si vlasy odbarvuju sama a lidi, co mě dřív neznali, si myslí, že jsem přírodní blondýna. A mám to hodně světlý. Odbarvuju se jednou za cca 5 tejdnů wellatonkou, tou nejsvětlejší

• Citovat
  • Upravit
439
19.3.22 12:33

Kvalitní kadeřnice ti zhodnotí stav vlasů a sama rozhodne co bude nejlepší udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.22 13:33

@Zeoli už jsem si vlasy odbarvovala víckrát doma a měla jsem z toho krásně bílou, jakou mi kadeřnice nikdy neudělala. Až pak jednou jsem to tam nechala déle a byl pruuuser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
19.3.22 20:30
@KeckaJ píše:
@Zeoli Pokud je to bruneta, co chce být blondýna, tak to přeliv nezvládne… Usuzuji z toho, že vlasy už má jednou spálené. To se stane spíš u brunetky, která chce být rychle blondýna.

No já nemám na mysli blond, ale třeba ořechově plavou nebo světle hnědou, co nejpodobnější jejímu přirozenýmu. odstinu. ten jí bude slušet stejně nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
19.3.22 22:33
@Zeoli píše:
No já nemám na mysli blond, ale třeba ořechově plavou nebo světle hnědou, co nejpodobnější jejímu přirozenýmu. odstinu. ten jí bude slušet stejně nejvíc.

To jo, ale já teda vycházím z předpokladu, že zakladatelka chce být blond. Až skoro do bíla. Jako proč ne, ale právě u brunetek se pak vlasy snadno odpálí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí