Zničené vlasy u kadeřnice

181
24.8.17 15:27

Znicene vlasy u kadernice

Sla jsem ke kadernici za ucelem nabarveni vlasu. Kadernice me upozornovala, ze mi to muze ponicit vlasy, ale nabidla mi nejakou zazracnou masku, se kterou se to nestane. S tim jsem pocitala, kazda barva narusi vlas. Jenze skutecnost mnohem horsi nez ocekavani. Pulka vlasu mi vypadala, spoustu se jich ulamalo, ten zbytecek je takovej znicenej chemlon. Na moji stiznost a zadost o vraceni penez mi odpovedeli, ze bylo vsechno podle navodu a v poradku. Je mozny se vraceni penez dovolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12640
24.8.17 15:30

Já si myslím, že když tě na to upozornila, takže se spravedlnosti moc nedovoláš. :-( :nevim: Co to bylo za značku barvy? To mi neříkej, že profesionálka používá něco, co až takhle do extrému poškozuje vlasy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
24.8.17 15:34

Luucy: A neupozorňovala tě na začátku spíš na to, že tvoje vlasy (už před barvením) jsou dost poničené, že další od/barvení je risk, aby se nezničily..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.8.17 16:01

Tak to ja jsem delala s vlasy teda hodne velke experimenty…ale nikdy mne pulka nevypadala…Kdyby to bylo az tak hrozne, ja bych proste nezaplatila. Proc jsi ji teda davala prachy? Ted uz se niceho nedovolas, podle me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
24.8.17 16:07

No pochybuji že jsi měla zdravé krásné vlasy a ted máš chemlon s upadanými konci. Kadeřnice viděla stav vlasů a řekla ti že se ještě více zničí, přesto jsi chtěla barvu na vlasy dát a ještě vrátit pak peníze? Myslím že nárok nemáš :nevim:

Když jsem si nechávala vlasy barvit(né odbarvovat ale barvit)tak ty barvy už jsou dnes šetrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.8.17 16:18

Ty jo, moje vlasy taky dostavaj celkem sodu, ale kdyz jdu od kadernice jsou krasne jemny a hezky. To uz jsi s poradne znicenejma vlasama musela prijit, nebo ne? :think: Taky moc nechapu, proc jsi ji za to zaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
24.8.17 17:17

Chtěla bych to vidět… nevím kolik ti je let, ale jestli si teda barvíš vlasy od puberty, tak je potřeba počítat s tím, že to jednou nezvládnu a zůstaneš plešatá.
Já se přikláním k holkám, co ti říkají, že jsi byla upozorněna od kadeřnice, že ti to může zničit vlasy. Píšeš, že ti nabídla i masku, vzala jsi si ji na vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
24.8.17 17:23

Kadeřnice neměla nabízet žádnou zázračnou masku a neměla vůbec dopustit takový výsledek! Vypadat půlka vlasů, probůh.
Myslím, že zakl. má právo na reklamaci a vrácení peněz. Jak toho ale docílit netuším. Dotázat se na ČOI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
24.8.17 17:25

@Fikcia proč by ji měly vypadat vlasy, když si je barví od puberty. Vlasy na hlavě přece nemáš celej život. Vypadavaji a rostou nové. Ty co měla v pubertě teď už na hlavě určitě nemá, pokud ji teda není 18 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
24.8.17 17:27

@circus No jo, ale narušuje se struktura vlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
24.8.17 17:31

@Fikcia
Jsem laik, ale struktura již vyrostlých vlasů je jedna věc, pokud vlasy vypadají, musela jí narušit vlasové kořínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80236
24.8.17 17:36

Myslím si, že ted už jsou ty barvy hodně šetrné a neumím si představit kadeřnici, která by používala takové dryáky. Nebylo tam něco víc, že už předem upozornovala na tu možnost zničení a nabízela masku? Řekla bych, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
24.8.17 18:01

Mně jednou spálila kadeřnice vlasy a krk trvalou. Opravdu odbornice :cert: Mydlila se s tím dvakrát tak dlouho než moje maminka s mou první a stalo se mi to, co zakladatelce - něco vypadalo, spousta vlasů byla přepálených, na spálený krk jsem přišla až doma. Po prvním umytí jsem se zděsila - vyfoukané to bylo ještě jakž takž. Rok jsem chodila s gumičkou a pomalu znovu obrůstala ;) I Švára se mě při pohledu na mé vlasy hezky zeptal, kterým roštím jsem proběhla a to mě viděl až tak 2 měsíce po akci. O té doby jsem na štěstí na podobnou profesionálku nenarazila a každopádně tuto umělkyni jsem slovně roznesla po okolí - nedoporučila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80236
24.8.17 19:54

Jo u trvalé se to stát mohlo a ožná ještě i může, ale u barvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí