Zoo Praha, kdo v poslední době byl?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zoo Praha, kdo v poslední době byl?
Kdo teď v posledních dnech/týdnech byl v Zoo? Jaká je tam teď situace s vosami?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za mě, tak jak všude, na běžných místech v pohodě, poblíž stánku s občerstvením, zvláště se zmrzlinou, tak se drží, ale když jsme odešli, tak se dala v klidu sníst i ta zmrzlina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Finkaa Super, já právě zažila i extrémní situace, kdy u košů a popelnic nebylo ani vidět přes ty hejna a běžně nalítávaly na ruce apod i bez jídla. Zrovna tahle Zoo je v těch vosách hodně specifická.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byly jsme začátkem srpna. Otravovaly tak nějak normálně, ale pak jsme šli k zirafam na tu vyhlídku a dojidala jsem po dceři zmrzlinu a musela jsem ji tam vyhodit. Úplný nálety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
TWL, tak to jdu nakoupit hektolitry repelentu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
Nechtělo by to spíše návštěvu psychiatra. Vosy se vyskytují naprosto všude, takže musíš s nimi počítat i v zoo.
Jsem alergická na vosy, včelí atd… Ale takhle vyšilovat
kvůli vosám ![]()
- Citovat
- Upravit
@smajlik345 píše: Více
No, jelikož jsem nejvíc vos zažila hlavně v Zoo, tak se radši ptám. Taky jsem zažila i klidné roky, tak právě ty extrémní jako v roce 2020. Když jdeš bez jídla, bez pití a na ruce máš najednou 5,6 vos a u toho držíš kočárek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 píše: Více
No vždyť @Dollorres s nimi počítá, proto se ptá a koupí repelent. Zase netvarme se, že jsou vosy nějak příjemné, my letos vyhazovali již několik zmrzlin, že se to s vosami nedalo jist.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsme u těch vos, zkusila jsem pověsit před dveře na verandu zmačkanou papírovou tašku. Nevěřily byste tomu, ale fakt to funguje. Ne sice na 100%, ale první den jsem jich uvnitř pobila snad deset a co tam visí ta taška, tak maximálně tři. Otázka je, kdy jim dojde, že je to podfuk a žádná konkurence se nekoná ![]()
V pražské ZOO jsme také zažili vosí nálety, hlavně u stánků. Takže limču jen v uzavřené lahví, jídlo jen uvnitř, venku byste se nenajedli a žádné sladkosti do ruky. Dokonce jsme tam objevili pod jedním přístřeškem vosí hnízdo. Ještě, že jsme si tam nešli sednout, to by bylo veselo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.