ZOO Ústí nad Labem nebo Chomutov?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22939
3.7.12 19:32

Byli jsme v obou ZOO.
Pokud bude počasí jako teď, tak bych doporučila Chomutov, krásný zoopark, většinou s lesem. Dlouho jsme tam už nebyli, ale měli tam i poníky, na kterých mohou děti jezdit. Ústí je členitější, nahoru dolů, ale nevím, jak starého máš syna. Jestli by chození zvládl.
Ale mě se více líbilo Ústí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.7.12 19:36

Za mě Ústí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
3.7.12 19:41

Synovi jsou 3 roky, ale máme na kočárku skate a pojedou 4 dospělí, takže ho můžeme poponést. Myslela jsem si, že bychom jeli na horní parkoviště, šli dolu a pak zpátky vláčkem, představuju si, že z horního parkviště vede cesta dolu nebo se tam musí i přesto chodit do kopce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.7.12 19:42

Vustí jsou taky poníci, na ježdení, je tam i nové hřište pro deti pekné, jsou tam i malé kozičky, letos jsme tam byly tak letos maj malinké loni už byly vetší, takže deti mužou vesele hladit, jsou tam kluzavky, ale v kvetnu byly nesjízdné opravovaly se,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
3.7.12 21:05

Tak když to pročítám, tak zatím vítězí Ústí, teď ještě, aby bylo trochu dobrý počasí, zatím to moc nevypadá, u nás je opět bouřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
5.7.12 08:54

Tak jsme nakonec vyrazili do Ústí a bylo to perfektní. Zatím jsme byli v ZOO v Plzni a v Praze, ale Ústí je bezkonkurenčně nejlepší. Mají to tam krásně udržované, zvířátka jsou hezky vidět, pro děti spousta prolézaček, jízda na poníkovi. Fakt jsme si to užili, jeli jsme na horní parkoviště, dolu šli pěšky a zpátky vláčkem. Opravdu doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.