Kam ven s dětmi v Českých Budějovicích a okolí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam ven s dětmi v ČB a okolí?
Ahojky, kam chodíte ven s malými dětmi tady v Budějicích a blízkém okolí?
A hlavně - kam v těhle vedrech vyrazit, když nechceme na bazén???
Chtěla bych najít nějaký nový tip kam vyrazit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsme z ČB
Tak chodíme občas do Stromovky, jinak nám je teprv 7.měs. tak je Aguš vcelku fuk kde je
![]()
- Citovat
- Upravit
Hmm dobrá diskuse
. Teď taky řešíme kam s dětma v tomhle vedru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme v tomhle vedru doma ![]()
Do Stromovky, než bychom se dohrabali, tak se mi mimino v kočárku uvaří a starší by tam na odrážedle dokodrcal úplně hyn. Moje děti horko moc dobře nenesou. Jdeme ven ráno, většinou na hřiště, a pak jsme už doma.
Jinak mě teda dost sejří, že tu není žádné zastíněné hřiště, všechna jsou na fraj place, hic jako prase, to je tak na umření ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda se inspiruju.
I když já teď stejně budu dva měsíce u našich a pak už horka snad nebudou, takže budu chodit do stromovky. I tak si ale počkám, než budu muset vymýšlet „zábavnější“ program a tak bude malá spokojená i na zahradě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt, každý hřiště na parnu jak blázen…
ještě tady na Máji je to jak na poušti… ![]()
- Citovat
- Upravit
No jo, my máme nejblíž hřiště mezi Větrnou a Opletalkou, a tam se dá vydržet max do půl jedenácté, spíš ani ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
No jo, my máme nejblíž hřiště mezi Větrnou a Opletalkou, a tam se dá vydržet max do půl jedenácté, spíš ani ne
takové to oplocené? ![]()
- Citovat
- Upravit
My máme několik malých hřišť v Hůrách. Okolo jsou stromy a tak i ve stínu. Zajeďte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jullls píše:
takové to oplocené?
Ne ne, to oplocené je dál, ještě za důchoďákem. Tohle je jakoby zezadu multikina ještě přes silnici. To oplocené je fajn, ale tam bývá dost narváno a hlavně také cikáni. Přiznám se, že mi vadí, když tam jen lítají a dělají bordel
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Ne ne, to oplocené je dál, ještě za důchoďákem. Tohle je jakoby zezadu multikina ještě přes silnici. To oplocené je fajn, ale tam bývá dost narváno a hlavně také cikáni. Přiznám se, že mi vadí, když tam jen lítají a dělají bordel![]()
Já na ně mam vyloženě averzi, když mi tu pějí pod okny
dennodenně! ![]()
- Citovat
- Upravit
@jullls Kde bydlíte?
My jsme na rohu Větrné a Branišovské, takže tady je klídek, ale jakmile člověk zaleze trochu do máje, tak je to mazec. A ty hřiště kolikrát taky. Třeba v Bendovce, tam už nechodím ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
@jullls Kde bydlíte?My jsme na rohu Větrné a Branišovské, takže tady je klídek, ale jakmile člověk zaleze trochu do máje, tak je to mazec. A ty hřiště kolikrát taky. Třeba v Bendovce, tam už nechodím ráda
Tak my bydlíme v Chlajnovce, a je to ta hned kolmá na Volfovku,super ![]()
- Citovat
- Upravit
@jullls píše:
Tak my bydlíme v Chlajnovce, a je to ta hned kolmá na Volfovku, super
no, to je nejprímovější lokalita, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
no, to je nejprímovější lokalita, co?
Paráda
Proto asi každej den utíkáme do města nebo aspon k babče na Větrnou ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.