Kam ven s dětmi v Českých Budějovicích a okolí?

1718
30.6.12 15:17

Kam ven s dětmi v ČB a okolí?

Ahojky, kam chodíte ven s malými dětmi tady v Budějicích a blízkém okolí?

A hlavně - kam v těhle vedrech vyrazit, když nechceme na bazén???

Chtěla bych najít nějaký nový tip kam vyrazit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jullls
30.6.12 15:19

Taky jsme z ČB :) Tak chodíme občas do Stromovky, jinak nám je teprv 7.měs. tak je Aguš vcelku fuk kde je :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
1018
30.6.12 15:22

Hmm dobrá diskuse :palec:. Teď taky řešíme kam s dětma v tomhle vedru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.6.12 15:59

My jsme v tomhle vedru doma :nevim:
Do Stromovky, než bychom se dohrabali, tak se mi mimino v kočárku uvaří a starší by tam na odrážedle dokodrcal úplně hyn. Moje děti horko moc dobře nenesou. Jdeme ven ráno, většinou na hřiště, a pak jsme už doma.

Jinak mě teda dost sejří, že tu není žádné zastíněné hřiště, všechna jsou na fraj place, hic jako prase, to je tak na umření :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.6.12 16:05

Ráda se inspiruju. :) I když já teď stejně budu dva měsíce u našich a pak už horka snad nebudou, takže budu chodit do stromovky. I tak si ale počkám, než budu muset vymýšlet „zábavnější“ program a tak bude malá spokojená i na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
30.6.12 16:28

To je fakt, každý hřiště na parnu jak blázen… :? ještě tady na Máji je to jak na poušti… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
30.6.12 16:32

No jo, my máme nejblíž hřiště mezi Větrnou a Opletalkou, a tam se dá vydržet max do půl jedenácté, spíš ani ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
30.6.12 16:33
@KPKristy píše:
No jo, my máme nejblíž hřiště mezi Větrnou a Opletalkou, a tam se dá vydržet max do půl jedenácté, spíš ani ne :roll:

takové to oplocené? :)

• Citovat
  • Upravit
15977
30.6.12 17:05

My máme několik malých hřišť v Hůrách. Okolo jsou stromy a tak i ve stínu. Zajeďte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.6.12 17:42
@jullls píše:
takové to oplocené? :)

Ne ne, to oplocené je dál, ještě za důchoďákem. Tohle je jakoby zezadu multikina ještě přes silnici. To oplocené je fajn, ale tam bývá dost narváno a hlavně také cikáni. Přiznám se, že mi vadí, když tam jen lítají a dělají bordel :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
30.6.12 19:10
@KPKristy píše:
Ne ne, to oplocené je dál, ještě za důchoďákem. Tohle je jakoby zezadu multikina ještě přes silnici. To oplocené je fajn, ale tam bývá dost narváno a hlavně také cikáni. Přiznám se, že mi vadí, když tam jen lítají a dělají bordel :oops: :nevim:

Já na ně mam vyloženě averzi, když mi tu pějí pod okny :D :D dennodenně! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
30.6.12 19:24

@jullls Kde bydlíte?

My jsme na rohu Větrné a Branišovské, takže tady je klídek, ale jakmile člověk zaleze trochu do máje, tak je to mazec. A ty hřiště kolikrát taky. Třeba v Bendovce, tam už nechodím ráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
30.6.12 19:31
@KPKristy píše:
@jullls Kde bydlíte?My jsme na rohu Větrné a Branišovské, takže tady je klídek, ale jakmile člověk zaleze trochu do máje, tak je to mazec. A ty hřiště kolikrát taky. Třeba v Bendovce, tam už nechodím ráda :roll:

Tak my bydlíme v Chlajnovce, a je to ta hned kolmá na Volfovku,super :D

• Citovat
  • Upravit
46669
30.6.12 19:42
@jullls píše:
Tak my bydlíme v Chlajnovce, a je to ta hned kolmá na Volfovku, super :D

no, to je nejprímovější lokalita, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
30.6.12 19:45
@KPKristy píše:
no, to je nejprímovější lokalita, co?

Paráda :D Proto asi každej den utíkáme do města nebo aspon k babče na Větrnou :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.