Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak malej dnes zázračně ožil, je mu líp, zuby nikde a osypal se…tak nevím jestli je to z horka, ale jsme celý den doma a máme tady max 27 stupňů. Má to hlavně na bříšku, trochu zezadu na krku a na obličeji a trochu na hlavičce. Po koupání to vylezlo víc. Ale nejsou to flíčky, ale prostě vyrážka…
@Wecernice2 Tak to snad lepší, kdyby to byly zuby, že jo…a jak se u malého projevovala ta šestá nemoc? Za jak dlouho zmizí ta vyrážka?
@Nikolacek píše:
@Wecernice2 Tak to snad lepší, kdyby to byly zuby, že jo…a jak se u malého projevovala ta šestá nemoc? Za jak dlouho zmizí ta vyrážka?
U nás ta vyrážka vypadala jako alergie na slunce..Teda nevím jinak k čemu to přirovnat. Doktor jen koukl a neřešil to. Za pár dní to zmizelo..
To vypadá na šestou nemoc.
u nás zuby taky nikde, ale jsem zvyklá, že to trvá i třeba tři měsíce ![]()
Jojo, je to určitě šestá nemoc, potvrdil nám to i doktor. Snad ta vyrážka brzo zmizí. Myslíte že můžeme jet k tomu moři? S vyrážkou ale asi ne, že? ![]()
@Nikolacek po nemoci bude dítě oslabené, kvůli vyrážce bych se nebála, ale tak celkově vycestování je zátěž
infekční už by nemělo být
No tak já nevím.. přišla jsem dneska z práce domů a malý chraptí.. tak nevím jestli nakonec ze „zubů“ nebude zase laryngitida