Zoufalá z umělé výživy

9166
20.8.18 06:18

Mléko jsi zkusila sotva 24 hod, musíš vydržet..Samozřejmě i přes kapky a výběr mléka bude syn zřejmě trpět na bolesti břicha, ale to období časem pomine..Kup si i rýžový polštářek a nahřívej jím bříško, cvič nožičkama a rourku použij jako poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
20.8.18 06:26

Ahojky. Novou znacku UM je potreba ponechat vzdycky minimalne 2 tydny, nez si na nej zazivani zvykne (samozrejme pokud teda nezpusobuje ono primo nejakou absolutne neadekvatni reakci, coz mi z popisu neprijde) … to caste stridani to jen zhorsuje ;). Mleka proti ublinkavani jsou zahustovana=casto se po nich detem hure kaka. U nas na brisko pomohlo kapnout do kazde lahvicky pred krmenim Infacol, nahrivaci polstarek, masticka Pupik, Biogaya, cvicit nozkama, nosit casto v klubicku a vydrzet… vlastne nejvice pomohlo vydrzet a okolo 4 mesicu jako kdyz utne :lol: Neboj-srovna se to… a kazdemu pomaha neco jineho… proste je treba zkouset a vydrzet… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.8.18 06:29

U te Biogayi take trva nekolik tydnu, nez se projevi jeji efekt (nez se strevo bakterialne osidli)… takze proste to chce trpelivost… a u nas podle me akutne zabiral ten Infacol (stejna ucinna latka jako Espumisan, ale Espumisan u nas nezabiral-proste to ma kazde mrne jinak) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
20.8.18 07:13

Jak přes kopírák to bylo u nás, ale náš malej měl stolici normalní, byl to KISS syndrom. Po odblokování kaká normálně každý den, jinak taky denně rourka a pláč. Jinak mléko měl ze začátku Nutrilon ( několik druhů - nejdřív ProFutura, to měl stolici taky tužší, pak Comfort, pak na ABKM ), pak Beba proti kolikám, to měl úplně tuhý a nakonec Hipp HA Combiotik a u toho jsme zůstali, teď postupně přecházím na klasiku Bio Combiotik a stolici má ukázkovou, bolení se mu s Hippem srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26255
20.8.18 07:15

@hanabenešová ja obe deti kojene a obe na koliky trpely. Do pul roku jsem vecer masirovala brisko Pupikem, nahrivala fenem a do postele jeste na brisko davala nahrate pecicky. Opravdu pakarna, ale pak v noci tak strasne nebrecely kvuli brichu. Zkus to i pres den. UM vydrz. Nezkousela jsi Hipp? Mladsi ho mel na noc a dobre, jine mu nesedlo. Taky me napada, zda nedavas mleko moc teple. To mi mladsi taky pak rval s bolenim bricha, ldyz mel teple (pro me Ok), ale na bricho to pro nej bylo asi moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.8.18 07:18

Zkus mlicko babylove bio z dmka,je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.18 07:19

Dobrý den, jak už je tu zmiňováno měníte značku UM příliš brzy. Vím, že je to hrozné čekat takovou dobu na výsledek, ale tělo tak rychle nezareaguje. Nám pomohl až Hipp. Stolice se po něm zpravidelnila z až pěti dní na ob den a kroucení také hodně polevilo. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
20.8.18 07:46

Taky doporucuju hipp combiotik, navic jsme meli nahrivaci polstarek s tresnovejma peckama a brisko jsme masirovali fenyklovym olejickem od hadka. Ten jsme davali i malinkou kapku na dudlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.8.18 07:46

Každé dítě je jiné, ale synovi také hodně pomohlo, když jsme přešli na Hipp Combiotik. Do každého jídla jsem dávala i Espumisan, před pitím vždy cvičit na bříško a pokrčovat nožičky. Dost pomáhá i ten nahřátý polštářek nebo koupání ve vaničce. V porodnici radila sestřička i kontakt miminka s matkou na holou kůži.

Syn tak tlačil, že nemohl ani pít mléko, vyčerpal se pak do té míry, že nemohl už sát. Byl teda nedonošený, ale až Espumisan pomohl, aby ho pustili z porodnice. Držim palce, ať se to brzy zlepší, až se začne mimčo hýbat, půjde to lépe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.18 10:01

Hipp

Hipp jsme měli v porodnici a bylo to peklo. Brečel a brečel, i v porodnici nám dávali kapičky. Jinak malej mi dneska sunar odmítá, prostě mu tohle mléko nejede :-( Strašně bych chtěla, aby moje miminko bylo spokojené, ale c tady čtu a co jsem si nyní vyslechla, tak do 3měsíců to může být opravdu pekelné. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.18 10:04

Baby calm

@Janatans Espumisan nám nepomohl vůbec. Na bolení bříška trošku pomáhá baby calm, ale žádný zázrak. Snad se to samo srovná, je to fakt hrůza a cítím se jak naprosto neschopná matka. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
20.8.18 10:08

U prvního dítěte taky všechny mléka hrůza, u druhého jsem zkusila Bebivitu a super, mnohem lepší. A hodně dávat přes den na bříško. Okolo 4. měsíce se to opravdu zlepší, chce to vydržet. Tímhle si projde téměř každá máma, takže hlavu vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.18 12:58

Děkuji

@Joyful Děkuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.8.18 14:04

@hanabenešová Nebojte, určitě se to zlepší. Některé věci nejdou bohužel ovlivnit, tohle je podle mne i jedna z nich. Chápu, že vás to trápí, ale určitě si vedete skvěle, není vám to jedno a to je nejdůležitější.

Nevím, jestli vám to pomůže, ale u syna se cítím neschopně skoro pořád, a to už mám starší dceru. Je to takový náročný klient, běžné postupy na něj moc neplatí, tak si taky připadám jak blázen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.9.18 20:28
@Innocence píše:
Jak přes kopírák to bylo u nás, ale náš malej měl stolici normalní, byl to KISS syndrom. Po odblokování kaká normálně každý den, jinak taky denně rourka a pláč. Jinak mléko měl ze začátku Nutrilon ( několik druhů - nejdřív ProFutura, to měl stolici taky tužší, pak Comfort, pak na ABKM ), pak Beba proti kolikám, to měl úplně tuhý a nakonec Hipp HA Combiotik a u toho jsme zůstali, teď postupně přecházím na klasiku Bio Combiotik a stolici má ukázkovou, bolení se mu s Hippem srovnalo.

Taky nedám dopustit na HiPP combiotik. Spolu s tím jsem používala Infacol. Na dvě zmáčknutí pipetky před každou flaškou. Zkoušela jsem i sab-simplex, ale ten nám nezabíral. A pak cvičení nožkami a masáž bříška. Když se udělá správně, dokáže divy. Malá měla taky tuhou stolici. Páčila jsem to z ní vždycky pomocí přitlačování nožek k bříšku. Proto jsem jí při přípravě mlíčka dala do flašky trochu více vody, aby to ty hovínka trochu naředilo. Rourku jsem používala taky. Bez problémů. Teď jsou malé tři měsíce a kolíky jsou pryč. Občas zakňučí kvůli nějakému prdíku, ale jinak pohoda. Krásně kadí sama jedenkrát za den a je spokojená. Ale Infacol dávám pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová