Zoufalá z umělé výživy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
6.9.18 20:28
@Innocence píše:
Jak přes kopírák to bylo u nás, ale náš malej měl stolici normalní, byl to KISS syndrom. Po odblokování kaká normálně každý den, jinak taky denně rourka a pláč. Jinak mléko měl ze začátku Nutrilon ( několik druhů - nejdřív ProFutura, to měl stolici taky tužší, pak Comfort, pak na ABKM ), pak Beba proti kolikám, to měl úplně tuhý a nakonec Hipp HA Combiotik a u toho jsme zůstali, teď postupně přecházím na klasiku Bio Combiotik a stolici má ukázkovou, bolení se mu s Hippem srovnalo.

Taky nedám dopustit na HiPP combiotik. Spolu s tím jsem používala Infacol. Na dvě zmáčknutí pipetky před každou flaškou. Zkoušela jsem i sab-simplex, ale ten nám nezabíral. A pak cvičení nožkami a masáž bříška. Když se udělá správně, dokáže divy. Malá měla taky tuhou stolici. Páčila jsem to z ní vždycky pomocí přitlačování nožek k bříšku. Proto jsem jí při přípravě mlíčka dala do flašky trochu více vody, aby to ty hovínka trochu naředilo. Rourku jsem používala taky. Bez problémů. Teď jsou malé tři měsíce a kolíky jsou pryč. Občas zakňučí kvůli nějakému prdíku, ale jinak pohoda. Krásně kadí sama jedenkrát za den a je spokojená. Ale Infacol dávám pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12640
6.9.18 20:40

U nás pomohlo mléko Hipp, obsahuje probiotika a prebiotika, což asi opravdu hrálo roli. Ty koliky jsou děs, ono nezbývá než vydržet, ale je fakt, že výběr správného mléka ty prdy může trochu zklidnit.
Jo a u nás taky celkem pomohly kapky Sab Simplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová