ZOZ - úřadník obecná část
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Mam to čerstvě za sebou. Jak obecnou, tak zvláštní část. Doporučuji zkoušku opravdu nepodcenit.![]()
A z ceho jste delala zvlastni cast? Napiste klidne do zpravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den. Neměl by někdo prosím vypracované otázky ze zlvladtni části - oblast úředník sociálních služeb? Moc by mi to pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, nejede náhodou někdo vlakem 5.10.2020 z Olomouce do Benešova?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DancaNo Ahojky vsem, dělala jsem ZOZ daně a místní poplatky v prosinci 2019.
mohu Vám poskytnout otázky, ale bohužel je to před novelou zákona o místních poplatcích, ale třeba pomůže. Koukala jsem, že skladba otázek je trochu jiná a samozřejmě nemám vypracované otázky podle novely ( např. poplatek z pobytu), ale třeba by Vám to alespoň pomohlo se odpíchnout
Pokud máte zájem, napiště mi na e-mail ****
edit adminem - smazán kontakt - napište si sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Benešov leden 2020
Ahoj nejedete někdo v lednu 18.1. 2020 na školení na obecnou část? Já Karlovy Vary, jsem úplný nováček a strachy bez sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zoz dopravní přestupky
Ahoj, nemá někdo zpracované otázky ze zvláštní části na dopravní přestupky? Můžu na oplátku poskytnout vypracované otázky ze zvláštní části OSPOD a obecně přestupky, děkuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obecná + zvlastni
Ahoj, neměl by někdo, moc prosím, za úplatu vypracované otázky hlavně z obecné části? Případné kdyby byly i z dopravních přestupků, byl by to ideál! 🙂 🙂 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZOZ otázky
Dobrý den, prohledává diskuzi, ale nakonec vám napíši. Budu delat ZOZ z obecně části, doma dvě děti na distanční výuce, 1 a 2 st., práce, vaření, však to znáte
. Není v mých silách si vypracovat otázky, mohu Vas požádat kdo je máte vypracované, zda byste se mi ozvali, samozřejmě uhradím.
Děkuji a hezký víkend všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brubru1 mám úplně to samé. Dítě ve školce a dítě bude školy doma na online. Jsem na to zvědavá. Navíc mám od 11.1. on-line výuku místo Benešova, za coz moc ráda nejsem. Začátkem února mám odbornou část školení, pokud vůbec v téhle situacím bude:((
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kami1984 Ahojky, pokud máš zájem, napiš do soukromé zprávy, můžu poskytnou otázky k odborné části.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poskytnout vypracované otázky? Tedy něco, co by měl uchazeč před zkouškou udělat sám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zoz obecna cast
Hezky vecer, rada bych se zeptala, zda nemate nekdo vypracovane otazky na obecnou cast k zoz? Zkouska me ceka 3 a 4 brezna, do toho 2 deti a manzel fuc. Obavam se, ze to nedam. Je to pro me spanelska vesnice. Diy, Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Němý Bobeš píše:
Poskytnout vypracované otázky? Tedy něco, co by měl uchazeč před zkouškou udělat sám?
A kdo si to dělá sám, málokdo. Většinou se to čerpá od starsich kolegů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hrob0806 píše:
Hezky vecer, rada bych se zeptala, zda nemate nekdo vypracovane otazky na obecnou cast k zoz? Zkouska me ceka 3 a 4 brezna, do toho 2 deti a manzel fuc. Obavam se, ze to nedam. Je to pro me spanelska vesnice. Diy, Katka
Já jsem si stáhla aplikaci - úředník - etesty.cz na google play - je tedy placená, asi 99 Kč, ale je to perfektní k naučení, jela jsem to na mobilu pořád dokola, každou volnou chvilku, večer při uspávání dětí apod. Jsou tam všechny otázky, všechny možnosti odpovědí. V naučných testech ti hned ukáže správnou odpověď, pak si můžeš zkusit i ostrý test, kde ti to pak ukáže chyby a procento úspěšnosti. U zkoušky tam pak byly opravdu ty stejné otázky, stejné odpovědi. Hodně mi to pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit