Zpackaný porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
svycarka
16.11.12 13:15

Ahoj, je to katastrofa, jaky je kolikrat lekarsky pristup laxni a bezohledny :evil: za vetu dotycne PA „asi se vypojily pristroje“… :cert: :pocitac: :zed: - na to snad ani nejde slusne reagovat!!! Ona si na to vzpomene jen jako na zpackany den v praci a netusi kolik sil, psychickeho vypeti a mnohdy bezradnosti, presto lasky a pece musi Tva maminka denne, bez pauzy prozivat :! Sklanim se pred jeji odvahou a pred tim, jak spolu vsichni drzite a preji at mnoho sil :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2616
17.11.12 00:54

Svycarka - takové porodní asistentky by vůbec neměly vykonávat svou profesi, to je bezcitná stvůra nebo nevím, jak to napsat.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svycarka
17.11.12 07:55
@Kamka33 píše:
Svycarka - takové porodní asistentky by vůbec neměly vykonávat svou profesi, to je bezcitná stvůra nebo nevím, jak to napsat.. :cert:

tak tak… ja nevim, ja bych ji asi zabila :cert: cekam ted taky male a nemame to bez problemu(ale nic velkeho) a tez jsem mela na CT takovou blbku dulezitou :zed: ovsem vyhoda Svycarska-zavolala jsem si vrchni sestru a slusne jsem ji pozadala, at mi posle jinou, ze se s ni citim neprijemne… okamzite vymenila a ja mela klid :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2616
19.11.12 00:42
@svycarka píše:
tak tak… ja nevim, ja bych ji asi zabila :cert: cekam ted taky male a nemame to bez problemu(ale nic velkeho) a tez jsem mela na CT takovou blbku dulezitou :zed: ovsem vyhoda Svycarska-zavolala jsem si vrchni sestru a slusne jsem ji pozadala, at mi posle jinou, ze se s ni citim neprijemne… okamzite vymenila a ja mela klid :pankac:

a CT se může dělat v těhu?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.11.12 00:59

Ty jo, tak po tomhle všem přestávám litovat, že mě po 5h vyvolávaném porodu radši řízli. Je to šílené. Taky mi několikrát houkal monitor :roll: Naštěstí je všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svycarka
19.11.12 10:26
@Kamka33 píše:
a CT se může dělat v těhu?? 8o

ja si nejsem jista, jestli tady je ta zkratka stejna jak v cesku, nicmene jsem tim myslela natoceni srdicka maleho :)

• Citovat
  • Upravit
59404
19.11.12 10:44

Je to šílený co se děje :cert: :cert:, u mě zase záhadne se ztratily záznamy z monitoru a 4 den po sekci že prý monitor byl vpořádku a malá klidně mohla uvnitř ještě zůstat 8o 8o, ale proč 3 den po sekc mě potkla doktor co mě operoval a ptal s ejak na tom malá je a že to byla otázka max hodin? a když nás pouštěly z neonatologie tak důvod sekce prý odtok plodové vody což neni pravda :cert: :cert: asi nechtěli mít u jedný rodičky 2 x špatný monitor, u obou hrozící hypoxie :?, jo sekce nebyla nutná a proto jsem na ní šla v neděli :think:. prostě vim že něco chtěli ututlat, ale spíš kryli doktora co mě pár dní před sekcí řekl že moje problémy jsou vlastně žádné a ko za 14 dní :? a v neděli doktor že už jsme měla ležet na rizikovém odd min týden :jazyk:, naštěstí se malá narodila včas a nějak jsme pak už neměla sílu se dohadovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.11.12 00:17

Svycarka - tak u nás je na monitoring zkratka KTG :-) kardiotokograf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.11.12 00:18

@Markéta80 a to bylo v jaké porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.11.12 05:41

:,( :,( :,( To je strašné, úplně mě to dostalo na kolena a brečim tady :,( :,( :,( a to jinak nejsem zase taková citlivka.Je hrozný vědět, že to byl v bříšku úplně zdraví kluk a pak díky blbcovi je na tom takto. Zažalovala bych ho, to přece není normální.
Držím pěsti, at to vše dobře zvládáte a at se malému daří, myslím na vás. :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
59404
20.11.12 10:49

@Kamka33 plzeň, naštěstí v neděli tam byl doktor co to řešil a odvolal všechny doktory z volna, zrovna u nás byly ten víkend velké oslavy osvobození :lol: :lol:, utz dělal hodinu a že malá musí ven i když dle utz je vše v pořádku, já byla vysoce riziková a na co vše jsem si ve středu ztěžovala ten doktor se smál, ze mě dělal hysterku a že sekce nejdřív za měsíc 8o 8o, no on na mě max kouknul od stolu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.11.12 12:34

@Markéta80 a tohleto má diplom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
20.11.12 12:55

@Kamka33 já na toho doktora mam štěstí, namyšlenej debil, vše z čeho jsem měla strach smetl ze stolu, že to moc řešim a v neděli když jsem to řekla tak najednou problém, jo něco jsem si vymyslela ale fakt jsem měla strach, je to jen o lidech a stejně se to řešilo hlavně že jsem diabetička jinak si myslim by mě poslali domů ale jako vysoce rizikovou mě hned poslali na pásy tam napřed samej smích a pak najednou kolem mě všichni z ambulance a ještě před že teda i utz ale nebýt riziková tak kdo ví co by bylo ale nezapomenu na pohled sestry co asistuje v rizikove jak na mě koukala jako kdybych umírala a hned že doktor říkal že kdyby něco bych přišla ale to říkají všem že kdyby nějaké problémy že se má přijít ihned. ale u mě to vše udělal ten strach co bylo u Tomíka a fakt jsme se bála aby se to neopakovalo, navíc docela brzo už byly změny na placentě z čehož jsem měla taky strach :? tak jsme si pak řekla radši za hysterku než aby se něco stalo :?, pak všichni strašně chytrý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
21.11.12 00:15

Markétko - jen ty jsi máma a ty cítíš, že se něco děje. Takže si myslím, že jsi se zachovala naprosto správně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
21.11.12 00:34

@Kamka33 :* :* manžel říkal že mam asi silný vnitřní pocit, u Tomíka taky to byla náhoda, volali mě v úterý z diabetologie že mam v moči silný zánět a teda atb, no jenže za týden jsme měla nástup na sekci tak jsme si zašla na porodní a tam na recepci at přijdu až bude rizikovka tak jsme na ní ylítla že teda tam nepojedu další den a že chci se jen na něco zeptat doktora, za 5 minut už mě volali na monitor a odtud rovnou na porodní sál a za 2h akutní sekce, uzel na pupečníku :jazyk: :jazyk: a ted jsem si vymyslela úplný blbosti a víceméně mě šlo aby mě někdo zkouknul, uklidnil že je vše ok ale vzhledem k cukrovce třeba nástup za týden na rizikovku. Doktor si pak dělal srandu že jsem chtěla mít nedělnátko a tam se normálně sekce o víkendu nedělají pokud to neni akutní ;). problém je že většinou ty ženský pošlou domů že je vše ok a někdy je pak pozdě, na druhou stranu změna se může stát z hodiny na hodinu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí