Zpověď od srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.21 21:25

@Zlutapaprika1 Nevím no, člověk už aby se tady bál pomalu něco napsat. Vůbec nikoho z mých kamarádek neznají osobně, neví jestli třeba měly zrovna smůlu nebo štěstí a hned takové až zlé poznámky.

• Citovat
  • Upravit
22569
15.11.21 21:26
@Zlutapaprika1 píše:
A já myslela, že míváš dobré názory :? :roll:

A co je na tom špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
15.11.21 21:27
@Anonymní píše:
@Zlutapaprika1 Nevím no, člověk už aby se tady bál pomalu něco napsat. Vůbec nikoho z mých kamarádek neznají osobně, neví jestli třeba měly zrovna smůlu nebo štěstí a hned takové až zlé poznámky.

Tak ty taky pomlouváš neznámé kluky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.21 21:28

@Kockazvysocan nevím no, vůbec neznáte třeba moje kamarádky osobně. Nevíte třeba že mohla mít smůlu na kluka, což se někdy stane, že hned není vědět, jestli to ten druhý myslí vážně nebo ne a jaký je. Nevidíte do toho a hned takové jedovaté poznámky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.21 21:29

@Kockazvysocan jak neznámé, když jsem je znala osobně.

• Citovat
  • Upravit
187
15.11.21 21:35

Jo, na výšce jsem to měla tak samo jak ty povídáš a není to jen otázka Prahy…
Chlapi už nejsou tak moc iniciativní a doterní, jako byli naši tatíci…
Jsou zženštilí a strašně egoističtí… co to znamená? že se tak strašně bojí, že bys je odmítla, že je v konci ani nenapadne tě oslovit… A navíc, mužeš být pěkná,… ale pokud nejsi krásná, nemáš nejméně trojky, štíhlá, nadherná plet, vlasy, chytrá, vtipná, vyloženě něčím zajímavá… tak si neškrtneš… Prostě obyč holky se nenosí, stejně jako fungující naleštěná fabka není bávo a snažit se mužeš sebevíc… Pokud vyloženě nepujdeš na seznamku, chlapci si raději užijí doma sami se sebou u PC… A ano, nikdo z nich nechce přijmat zodpovednost v tomto věku a chtějí se jen vychloubat krásnou přítelkyní a super sexem… Takže musíš být i nadstandard v sexu… Oni ne… Ty. Nečekej nic vážného… To až po 30tce… Kdy zase muži už „něco zažili“ a přichází na řadu „rozumbradové“.. už jsem něco zažil, jsem strašně chytrý a nacházím si min o 4 roky baby mladší, aby jsem měl vždy navrh, když už né inteligencí tak aspon věkem… :think:
No je to špatný… a je to o štěstí, kde koho potkáš… nejlepší je se snažit i z vlastní iniciativy… ;)

A tady je sorry ale plno zakomplexovaných chlapů… proto písou takové kraviny… tady se slusné odpovedi nedočkáš… jsou to domácí honiči, o které by žena ani nezakopla… tady největší borci… :pankac:

Tak jsem jim dala mým textem taky pěkně na zadek a jako super zakomplexovaná kočena… Klučíci s malýma žížalkama… :jazyk: toto je vaše zrcadlo… Uvědomte si, že za Vaše neštěstí slečna nemůže… To si nesete celý život sami, že jste neschopní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
15.11.21 21:38
@Anonymní píše:
@pouzitychlap nechápu, jak někdo může tohle napsat, když nás ani nezná. To oni byli nepoužitelní, proto jsme to s nimi ukončily

Nechápeš kontext.
Nepoužitelné single ladies je zdejší legendární skupina. Začíná podobně, jako ty.
 https://www.emimino.cz/…adies-323472

Ti kluci prostě hledají něco jiného, nebo nehledají nic. Myslíš, že jsou horší, než ty a tvé kamarádky? Proč? Třeba hledají nějakou punkerku, která bude mít šťávu a nebude tak dokonalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
15.11.21 21:54
@bíléprádlo píše:
Jo, na výšce jsem to měla tak samo jak ty povídáš a není to jen otázka Prahy…
Chlapi už nejsou tak moc iniciativní a doterní, jako byli naši tatíci…
Jsou zženštilí a strašně egoističtí… co to znamená? že se tak strašně bojí, že bys je odmítla, že je v konci ani nenapadne tě oslovit… A navíc, mužeš být pěkná,… ale pokud nejsi krásná, nemáš nejméně trojky, štíhlá, nadherná plet, vlasy, chytrá, vtipná, vyloženě něčím zajímavá… tak si neškrtneš… Prostě obyč holky se nenosí, stejně jako fungující naleštěná fabka není bávo a snažit se mužeš sebevíc… Pokud vyloženě nepujdeš na seznamku, chlapci si raději užijí doma sami se sebou u PC… A ano, nikdo z nich nechce přijmat zodpovednost v tomto věku a chtějí se jen vychloubat krásnou přítelkyní a super sexem… Takže musíš být i nadstandard v sexu… Oni ne… Ty. Nečekej nic vážného… To až po 30tce… Kdy zase muži už „něco zažili“ a přichází na řadu „rozumbradové“.. už jsem něco zažil, jsem strašně chytrý a nacházím si min o 4 roky baby mladší, aby jsem měl vždy navrh, když už né inteligencí tak aspon věkem… :think:
No je to špatný… a je to o štěstí, kde koho potkáš… nejlepší je se snažit i z vlastní iniciativy… ;)

A tady je sorry ale plno zakomplexovaných chlapů… proto písou takové kraviny… tady se slusné odpovedi nedočkáš… jsou to domácí honiči, o které by žena ani nezakopla… tady největší borci… :pankac:

Tak jsem jim dala mým textem taky pěkně na zadek a jako super zakomplexovaná kočena… Klučíci s malýma žížalkama… :jazyk: toto je vaše zrcadlo… Uvědomte si, že za Vaše neštěstí slečna nemůže… To si nesete celý život sami, že jste neschopní…

Tak to jsi nám to nandala, fakt že jo :) Ty máš volební právo? Titul ale doufám ne, to by nebyla úplně dobrá vizitka školství… No twl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22136
15.11.21 22:07

@bíléprádlo

No spíš ses odkopala, ale my tě stejně milujeme i když takhle plácáš. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
15.11.21 22:09

@bíléprádlo

Co na to říct jiného, než že nabídka vytváří poptávku a naopak. ;)

• Citovat
  • Upravit
613
15.11.21 22:28

Čiší na mě z toho taková arogance, jak si jen můžou dovolit nevšímat si nás dokonalých skromných holek. Být ve skupině samých chlapů a nevzbuzovat žádný zájem, zamyslim se spíše nad sebou. Co když, milá zlatá, o vás prostě nestojí, nejste prostě takové trofejní kousky, za které se ve vší skromnosti považujete.

Jinak mi to dost připomíná témata, kde si hodní a slušní (sebehodnocení) kluci stěžují, že je žádná nechce. Přitom jsou to nepoužitelní noumove s nulovým sebevědomím a pokřiveným pohledem na vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.21 23:14

@Cenarius - doteď jsem tvé komenty četla se zájmem. Tento trend dneska ukončím. Palec dolů.

Holky, zakladatelko, co na to říct. Slýchám to z okolí častěji, než by se mohlo zdát, a je mi u toho úzko. Nezbývá než prostě žít svůj život a dívat se kolem sebe. Normální lidé stále existují, rozuměj ti, kteří nemají nosy neustále zabořené do mobilu, PC či jiné obrazovky, a kteří dávají přednost normální lidské konverzaci. Najít a obklopit se jimi je stále těžší a těžší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22833
15.11.21 23:17

Možná to bude tím, že kluky ve dvaceti nepritahuje slušně vychovaná z vesnice. Takové budou možná shánět za 15 let, až budou chtít zakládat rodinu, teď to není ta správná chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
15.11.21 23:39

Když si žena nevšímá muže, který o ni má zájem, tak se jí snaží zaujmout.

Tady si muži nevšímají ženy, která o ně ani konkrétní zájem nemá, takže žena běží za kamarádkami a na internet se ujistit, že jsou vadní a všechno je jejich vina.

To dává smysl, fakt. :P

• Citovat
  • Upravit
316
16.11.21 00:06

A co třeba místo,,clubů'' jít dělat něco užitečného? Nebo vyzkoušet nový sport či jinou aktivitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí