Zpověď od srdce

Anonymní
15.11.21 20:33

Zpověď od srdce

Dobrý den, ráda bych sem dala svou zpověď. Jde o to, že já i moje kamarádky (24-25) pozorujeme fakt, že kluci jaksi nějak se nechtějí vázat a seznamovat/jde o Prahu. Prostě chodí třeba moje kamarádka na ČVUT, má tam školu plnou kluků a jaksi jim je to fuk. A to je poměrně hezká. Další chodí na ČZU a říká to stejné. Jaksi každý si jede po svým, ve studovně otevřou PC a už jsou ve svém světě. Já mám na své škole to stejné a to s kluky dáváme do řeči. Jako jinak taky každý většinou s telefonem, zaniká nějaká sociální interakce. Zkoušely jsme bary, posilovny, cluby = většinou tam chodí ne úplně solidní typy. Tak pak si říkáme, kam chodit? Co byste nám doporučily?
P. S. Podotýkám, že všechny jsme s někým již dříve chodily, ale ukončily jsme to, jelikož kluci nechovali dobře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2513
15.11.21 20:35

To je nové nepoužité single ladies?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.11.21 20:37

Já se většinou seznámila přes některý ze svých divných koníčků.
Popravdě ani nemyslím, že bych si měla s obrážečem „barů a klubů“ co říct, jsem děsnej introš. Tak asi záleží na povaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
15.11.21 20:38

A co když je to přesně naopak? Třeba pro ty „normální“ kluky vy pusobíte nějak divně, třeba jako namyšlený nány apod? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
15.11.21 20:42

Vítej ve 21 století. Vy mladší generace máte všechno a přitom nic. Pokud se ti nějaký kluk líbí tak ho zkus oslovit, třeba jestli si můžeš přisednout a to by mohlo bohatě stačit. Pokud ho to trkne tak se s tebou dá do řeči, pokud ne tak nemá z nějakého důvodu zájem, zjišťovat proč nemají kluci v tvém okolí zájem nemá smysl, pokud jsi šikovná holka tak dlouho sama nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.21 20:57

@pouzitychlap nechápu, jak někdo může tohle napsat, když nás ani nezná. To oni byli nepoužitelní, proto jsme to s nimi ukončily

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.21 21:00

@Cenarius taky nechápu jak tohle někdo může napsat, když nás neznáte osobně. Např. ta moje kamarádka je moc milá, příjemná holka, slušně vychovana z vesnice. Má široký přehled, je inteligentní a rozhodně se nad nikým nepovyšuje.

• Citovat
  • Upravit
22115
15.11.21 21:01

No snad na žádnýho kluka ani radši nemluv. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
15.11.21 21:01
@Anonymní píše:
@pouzitychlap nechápu, jak někdo může tohle napsat, když nás ani nezná. To oni byli nepoužitelní, proto jsme to s nimi ukončily

Trochu sebereflexe, holčičko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22807
15.11.21 21:05

Slušně vychovaná z vesnice, to jsem netušila, že tohle je u dvacetiletych přednost. Pro ty kluky nemáte jiskru, přitažlivost, bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
15.11.21 21:05

Já Ti nevím. Mám v práci studenty kluky z ČVUT nebo FIS a všichni ve věku 22-25 jsou šťastně zadani, buď s přítelkyněmi bydlí nebo to v brzké době plánují. Kdo má se seznámením problém jsou kolegové kolem 35-40, tam i fakt pekni, zabezpečení s dobrou prací a zázemím mají problém najít holku/ženu pro život, kterou by bavilo i něco jiného než party a šla vyloženě po penězích… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.11.21 21:11

Zrovna jsem si říkal, co bude dnes za pohádku na dobrou noc, a ona zas jen ta o krásných inteligentních dívkách, co nemůžou sehnat chlapa, protože nikde „nejsou“ žádní použitelní :mrgreen: :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
catch-22
15.11.21 21:12
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych sem dala svou zpověď. Jde o to, že já i moje kamarádky (24-25) pozorujeme fakt, že kluci jaksi nějak se nechtějí vázat a seznamovat/jde o Prahu. Prostě chodí třeba moje kamarádka na ČVUT, má tam školu plnou kluků a jaksi jim je to fuk. A to je poměrně hezká. Další chodí na ČZU a říká to stejné. Jaksi každý si jede po svým, ve studovně otevřou PC a už jsou ve svém světě. Já mám na své škole to stejné a to s kluky dáváme do řeči. Jako jinak taky každý většinou s telefonem, zaniká nějaká sociální interakce. Zkoušely jsme bary, posilovny, cluby = většinou tam chodí ne úplně solidní typy. Tak pak si říkáme, kam chodit? Co byste nám doporučily?
P. S. Podotýkám, že všechny jsme s někým již dříve chodily, ale ukončily jsme to, jelikož kluci nechovali dobře.

A proč by ti kluci měli sociálně interagovat, kvůli té sociální interakci samotné, jinak řečeno abyste se s kamarádkami nenudily nebo aby se směli účastnit jakési preselekce? :think:

• Citovat
  • Upravit
22569
15.11.21 21:15
@Kutil Tom píše:
Zrovna jsem si říkal, co bude dnes za pohádku na dobrou noc, a ona zas jen ta o krásných inteligentních dívkách, co nemůžou sehnat chlapa, protože nikde „nejsou“ žádní použitelní :mrgreen: :dance: :srdce:

Tak to už je takový místní kolorit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.11.21 21:22
@Cenarius píše:
A co když je to přesně naopak? Třeba pro ty „normální“ kluky vy pusobíte nějak divně, třeba jako namyšlený nány apod? :think:

A já myslela, že míváš dobré názory :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria