Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bíléprádlo Díky díky, to jsem přesně potřeboval číst, aby mi konečně někdo nastavil zrcadlo tomu mému věčnému neštěstí, které mě životem provází. Ty moje šílené komplexy mi ani nedovolují se na sebe podívat do zrcadla, jaký jsem to chudák a tragéd. A jen díky tobě najdu tu vnitřní sílu a půjdu do sebe a něco s tím začnu dělat.
@Kočka nedomácí píše:
@Cenarius - doteď jsem tvé komenty četla se zájmem. Tento trend dneska ukončím. Palec dolů.
Jak chceš, ruším ti členství v CenariusClub. Ty fotky, co jsi mi poslala, abych tě tam zapsal, tak ti vracet nebudu.
Bylo mi 23, vyrazila jsem na víkendovou akci sportovního klubu. Narazila jsem na mého nastávajících manžela, úplně náhodou, ten mě hned začal nahánět, já se nebránila. Tadá.
Do té doby jak ty s kamarádkami, můj VŠ obor měl převahu holek, ale i tak krom jednoho kluka jsem úplně nezaznamenala zájem. A víš co jsem si myslela? Co je špatně se mnou, ne s nimi. Chlapy, co jsem měla předtím, byli vlastně s jednou výjimkou taky okolo toho sportu, když nad tím tak přemýšlím. ![]()
Nějak se mi zdá, že hledáš chybu jen v nich.
třeba působíte nepřístupně, třeba jste furt v hejnu, kdoví.
Možná se začíná rovnoprávnost aplikovat do důsledků.
Chcete stejná práva? Tak nečekejte model květinka včelička. Budete muset prostě začít lovit taky. Rovnoprávnost!
@Anonymní píše:
@pouzitychlap nechápu, jak někdo může tohle napsat, když nás ani nezná. To oni byli nepoužitelní, proto jsme to s nimi ukončily
Tady voe, jak ve školce. My né, my neee, to oni. Dospěj a pak budeš i š ukat. ![]()
@Anonymní píše:
Bylo mi 23, vyrazila jsem na víkendovou akci sportovního klubu. Narazila jsem na mého nastávajících manžela, úplně náhodou, ten mě hned začal nahánět, já se nebránila. Tadá.
Do té doby jak ty s kamarádkami, můj VŠ obor měl převahu holek, ale i tak krom jednoho kluka jsem úplně nezaznamenala zájem. A víš co jsem si myslela? Co je špatně se mnou, ne s nimi. Chlapy, co jsem měla předtím, byli vlastně s jednou výjimkou taky okolo toho sportu, když nad tím tak přemýšlím.
Nějak se mi zdá, že hledáš chybu jen v nich. :roll: třeba působíte nepřístupně, třeba jste furt v hejnu, kdoví.
Vždycky je třeba začít u sebe, ale toho zakladatelka a jí podobné kámošky jaksi nejsou schopné ![]()
Tohle nejde „honit“, kdyz to clovek nejmene ceka, tak to prijde. Ale kdyz vidim nekoho, kdo zoufale vyhlizi a hleda aspon nekoho, tak to taky nepusobi pritazlive.
@Terodaktil píše:
Tohle nejde „honit“, kdyz to clovek nejmene ceka, tak to prijde. Ale kdyz vidim nekoho, kdo zoufale vyhlizi a hleda aspon nekoho, tak to taky nepusobi pritazlive.
To samé ale platí i o chlapech. Zoufale hledající chlap je taky velmi nesexy a nepřitažlivý
Ty jo, já nevím…je to sice už tak 15 let co jsem byla ve vašem věku, ale pochybuju, že by se „příroda“ takhle změnila
. Když jsem byla nezadaná a chtěla jsem nějakého chlapa, tak jsem prostě posílala jasné signály, aby mu bylo jasné, že chci, aby udělal ten krok ke mě, že nebude odmítnut. Nikdy jsem nebyla více než měsíc bez chlapa. Jako jasně, našly se mezi nimi i idio*ti, ale určitě jsem nikdy nebrečela s kámoškama po večerech u PC jak mě nikdo nechce
.
Možná jen působíte na první dobrou nepříjemně a něčím je podvědomě odrazujete? Já mám třeba dlouholetou kamarádku, ona je opravdu moc krásná, ale často nasazuje takový ten přísný výraz kdy vypadá jak uražená, pokud se vyloženě nesměje. Někdy sklouzává k poučování, a navíc má hodně osobitý smysl pro humor (často se stává, že někoho spíš urazí, než pobaví). Přitom vůbec není hloupá, nudná nebo zlá. Je pořád sama a taky na ty chlapy věčně nadává, jak jsou hrozní, hloupí a nepoužitelní. ![]()
Můj muž vždycky řekne, že krásná ona je, ale taková trochu divná, že se to prý těžko vysvětluje. Kdysi o ní projevil velký zájem jeden jeho kamarád, ale pak celkem rychle vycouval. Přitom on se jí moc líbil…
Někdo má prostě o něco víc zvláštní fluidum a pak mu o to víc trvá, než konečně narazí na někoho, s kým mu to klapne. ![]()
Jsou věci se kterými nic na sílu neuděláš, jen musí přijít ten správný čas a ta správná osoba.
Tak to já teda taky neznám. Jsem v podobném věku a v jakémkoliv kolektivu jsem se vždy setkala s určitým zájmem, ale já nikdy nečekala až si mě někdo všimne. Prostě jsem se věnovala svým koníčkům, snažila se konverzovat sama, a trávila s novými lidmi čas i jen jako kamarádka. No a ono to vždy nějak nakonec dopadlo. Možná na ně nepůsobíte dobře, ale určitě bych nečekala až za mnou někdo přileze. Prostě bych se účastnila různých studentských akcí, chodila do klubů a podniků, kde se to hemží studenty, tam se dá pak dělat různé aktivity (pub kvízy) apod. Poznat nové lidi, ale ne hned za účelem vztahu na celý život. To z toho časem může vzniknout, ale primárně bych hledala přátelé a lidi na pobavení. A to by bylo aby nic nebylo. Na chlapi to nesváděj.
Příspěvek upraven 16.11.21 v 08:06
@Ms.Ragdoll takovou mám taky. A pak ještě jednu, opravdu hrozně hodná slečna, je pěkná, zajímavá. Ale ona chudák vůbec neumí s muži mluvit, říká věci, které dají jasný signál „nemám zájem, odpal“. Přitom by si chlapa hrozně přála, ale jednou mi ukázala konverzaci a já nestačila zírat, protože zájem měla, ale dávala mu najevo úplný opak. No nějak jsem ji to snažila říct. No bohužel zatim žádný vztah neměla. Bohužel už na chlapy taky jen nadává..
@Barbucha3 píše:Úplně přesně. Hodně těch zakyslých holek, podle kterých „chlapi nejsou“ se rekrutuje přesně z těchto typů. A čím jsou postupem času zakyslejší, tím víc a ještě víc odpuzují. Přitom čistě na první pohled by zájem chlapů třeba i byl, ale stačí pár okamžiků, „správný“ výraz či poprvé otevřít hu…ústa
@Ms.Ragdoll takovou mám taky. A pak ještě jednu, opravdu hrozně hodná slečna, je pěkná, zajímavá. Ale ona chudák vůbec neumí s muži mluvit, říká věci, které dají jasný signál „nemám zájem, odpal“. Přitom by si chlapa hrozně přála, ale jednou mi ukázala konverzaci a já nestačila zírat, protože zájem měla, ale dávala mu najevo úplný opak. No nějak jsem ji to snažila říct. No bohužel zatim žádný vztah neměla. Bohužel už na chlapy taky jen nadává..
@Barbucha3 píše:
Bohužel taky takové znám. Ale teda obě pohlaví
No původně jsem chtěla napsat něco konstruktivního, ale su líná. Už jen tvá ublížená reakce na očividné fórky ukazuje, kde je jádro pudla. Působíš upjatě a nesebevědomě.
Možná se to později láme (nevím, nejsem v tom věku ještě), ale kolem dvacítky chceš pohodové holčiny, co si ze sebe umí udělat srandu a neberou se tak vážně. Nebuď Karen už ve dvaceti.