Zpověď od srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ronnie123
16.11.21 11:12
@Parninas píše:
Která většina chlapů? Ty podivíny v mém okolí, co zastávají tenhle názor, bych spočítala na prstech jedné ruky.

Tak je já jich tedy ve svém okolí pozoruji víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6956
16.11.21 12:08
@Anonymní píše:
Já z toho cítím, že si o sobě slečny dost myslíte, možná jste z menších měst/vesnic a tak trochu opovrhujete Prahou, nebo jejími obyvateli. Nebo jakou předností je být z vesnice? Já mám v práci studenty 1-5 ročníků VŠ, máme dobré vztahy, takže mi mladí leccos povypráví i o svém osobním životě, a pozoruju, že je úplně normální, jako jsme měli my. Sice jim do něho zasáhl covid, to ano, ale vesměs normálně s někým chodí, stane se, že se rozejdou a najdou někoho nového, to je v tom věku normální. Někteří vypadají, že už ty vztahy budou stabilní. Jen jeden z kluků je takový šprtovský mimoň, který s nikým nechodí a vypadá, že ho to vůbec nezajímá, ostatní nemají problém. Seznamují se různě, na koníčcích, přes kamarády, i v té hospodě kam jdou s kamarády - ne že by lovili cizí na baru, na to asi úplně nikdo z nich není, ale spíš se tam jsou prostě s partou bavit a někdo tam někoho přivede. Podle mě je důležité se přátelit s podobně nastavenými lidmi, kteří mají podobné zájmy a názory, dělat s nimi různé aktivity, a při tom je velká pravděpodobnost někoho potkat.

Vesměs souhlasím, ale proč ten anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22141
16.11.21 12:18
@Parninas píše:
Tak budu lovit jinde ne?
A opět další stereotyp. Já byla na strojárně a randilo se tam úplně stejně jak kdekoliv jinde.

Hlavně se v posledních ročnících strojárny divoce kroužkovalo :mrgreen:

Spolužačka mi tenkrát vysvětlila, že má oproti středoškolačkám zpoždění a že pokud nezalasuje na vejšce, tak to už bude těžko dohánět. Osmdesátý léta, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12914
16.11.21 12:51
@someargue píše:
To je ono, podle mě je to mor dnešní doby. Nikdo se do pr.dele nebere vážně, všichni jen zábava a povyražení. Chlapů co v tomto veku chtějí vážnější vztah od začátku je minimum, někomu se postesti a s KSV se vykloube vztah, jenze co když slečna nechce s nekym chrapat jen tak. Mně přijde dnešní generace (Ano jsem jejím představitelem) hrozně infantilní, chlap ve 25 se považuje za dítě, co potřebuje “si užívat”. Proste des.
Takže holka když chce staly vztah ve 20, tak má na vyber buď chodit s takovým klucikem nebo si najít starého paprdu. Supr vize do budoucna

Když o tom tak uvažuju, tak vlastně takhle nějak podobně jsem se poznala s manželem. Kdybych seděla doma a nadávala, jak bavit se bez závazků v 25 je „mor dnešní doby“ a strašné, kdoví kde bych dneska byla :lol:
Jako nevím, asi budou lidi co se v 25 chtějí usadit, ale bude jich pravděpodobně o něco méně než těch, kteří chtějí žít a bavit se bez extra závazků. Takže se musí holt smířit s tím, že ten jejich rybníček. je tímto limitovaný. Stejně jako když někdo hledá partnera, který je vegan, nebo nechce děti, je to prostě nějaké omezení výběru :nevim: To ale neznamená, že ostatní jsou špatní, přece :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12914
16.11.21 12:58
@Parninas píše:
No právě. Já znám tolik sobců napříč generacemi.
A teda naprosto subjektivně bych taky mohla napsat, že raději budu mít za partnery tyhle údajně zženštilé dámičky, než libovolný exemplář z generace našich otců, kteří jsou tu tak adorovaní. Asi budu tím pádem taky vadná a nepoužitelná. :think: :lol:

Přesně, nevadilo by mi (být svobodná) chodit s klukem, co nosí sukně a lakuje si nehty, pokud by mi povahově a partnersky vyhovoval, ale rozhodně bych nebyla s exemplářem, který se chlubí tím, že jednou za půl roku „pohlídá“ vlastní dítě a v kanclu mu přijde normální plácat kolegyni po pozadí :? A nevidím v tom žádnou tragédii a zánik civilizace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.11.21 13:03
@Liberalissima píše:
Přesně, nevadilo by mi (být svobodná) chodit s klukem, co nosí sukně a lakuje si nehty, pokud by mi povahově a partnersky vyhovoval, ale rozhodně bych nebyla s exemplářem, který se chlubí tím, že jednou za půl roku „pohlídá“ vlastní dítě a v kanclu mu přijde normální plácat kolegyni po pozadí :? A nevidím v tom žádnou tragédii a zánik civilizace :D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
16.11.21 13:07
@Liberalissima píše:
Přesně, nevadilo by mi (být svobodná) chodit s klukem, co nosí sukně a lakuje si nehty, pokud by mi povahově a partnersky vyhovoval, ale rozhodně bych nebyla s exemplářem, který se chlubí tím, že jednou za půl roku „pohlídá“ vlastní dítě a v kanclu mu přijde normální plácat kolegyni po pozadí :? A nevidím v tom žádnou tragédii a zánik civilizace :D

Náhodou, na černo nalakované nehty jsou sexy, to je můj osobní hot take. Jen manžel furt nechce. Zítra máme výročí, tak ho třeba překecám. :cert:
Já jsem na ty citlivý bohémy. :oops: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
16.11.21 13:27
@Parninas píše:
Náhodou, na černo nalakované nehty jsou sexy, to je můj osobní hot take. Jen manžel furt nechce. Zítra máme výročí, tak ho třeba překecám. :cert:
Já jsem na ty citlivý bohémy. :oops: :P

Jé, já taky, citlivý bohém, tak bych přesně popsala mou současnou lásku :srdce: :P :) Ale ty nehty teda nééé :lol: To on naštěstí nedělá… :)

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
16.11.21 13:30

Přijde mi, že tohle je takový klasický generační povzdech. Mám devatenáctiletého potomka a tak mám poměrně srovnání a troufám si říct, že zrovna jeho okruh kamarádů a známých je poměrně životaschopný, občas si říkám, že i více než my. Všichni studují, k tomu pracují, bydlí povětšinou s dalšími vrstevníky a ti, kteří z nějakého důvodu žijí u rodičů, to mají v brzké době v plánu. Vztahy, co tak vím, také mají víceméně všichni a žádnou velkou partnerskou fluktuaci nevnímám. Takže možná platí to, co platí víceméně vždy, že jaký šel, takovou potkal.
Fakt mám pocit, že tahle generace je pracovitá, zodpovědná a samostatná. Řekla bych, že i více než jsme byli v jejich věku my. A že mají svůj styl? To je to poslední, co by mě trápilo. Vkus se mění, povaha ne.

• Citovat
  • Upravit
4311
16.11.21 13:47
@Liberalissima píše:
Když o tom tak uvažuju, tak vlastně takhle nějak podobně jsem se poznala s manželem. Kdybych seděla doma a nadávala, jak bavit se bez závazků v 25 je „mor dnešní doby“ a strašné, kdoví kde bych dneska byla :lol:
Jako nevím, asi budou lidi co se v 25 chtějí usadit, ale bude jich pravděpodobně o něco méně než těch, kteří chtějí žít a bavit se bez extra závazků. Takže se musí holt smířit s tím, že ten jejich rybníček. je tímto limitovaný. Stejně jako když někdo hledá partnera, který je vegan, nebo nechce děti, je to prostě nějaké omezení výběru :nevim: To ale neznamená, že ostatní jsou špatní, přece :nevim:

Já se nechci poznat s manželem tak, že s nim budu pichat bez závazku. Když někomu nevadí dělat matraci s vidinou, že třeba to prehoupne do vztahu - prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
16.11.21 13:48
@Liberalissima píše:

8o Jsem na to moc konzervativní, zvedá mi to kufr jen co si to čtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.11.21 13:56
@ontarova.stara píše:
Přijde mi, že tohle je takový klasický generační povzdech. Mám devatenáctiletého potomka a tak mám poměrně srovnání a troufám si říct, že zrovna jeho okruh kamarádů a známých je poměrně životaschopný, občas si říkám, že i více než my. Všichni studují, k tomu pracují, bydlí povětšinou s dalšími vrstevníky a ti, kteří z nějakého důvodu žijí u rodičů, to mají v brzké době v plánu. Vztahy, co tak vím, také mají víceméně všichni a žádnou velkou partnerskou fluktuaci nevnímám. Takže možná platí to, co platí víceméně vždy, že jaký šel, takovou potkal.
Fakt mám pocit, že tahle generace je pracovitá, zodpovědná a samostatná. Řekla bych, že i více než jsme byli v jejich věku my. A že mají svůj styl? To je to poslední, co by mě trápilo. Vkus se mění, povaha ne.

Taky mám podobný pocit…na dnešní generaci si nemohu nijak stěžovat… :nevim: Nevím, přijde mi i, že my jsme byli daleko méně zodpovědní, více takoví lehkovážní, vše jsme si chtěli vyzkoušet…současná mladá generace mi přijde celkem uvědomělá…hodně mladých v mém okolí studuje, nebo se chystá…
Mám 16 letou dceru, má přítele už 2 roky, on je o rok starší…oba chodí ve volném čase na brigády, snaží se a nečekají, co jim samo spadne do klína…oba studují a mají své cíle. Fakt nevím, kde se berou ty fámy o dnešních hrozných mladých…jako jo, feťáci a budižkničemové budou vždycky, to se netýká jen téhle doby.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
16.11.21 13:57
@someargue píše:
Já se nechci poznat s manželem tak, že s nim budu pichat bez závazku. Když někomu nevadí dělat matraci s vidinou, že třeba to prehoupne do vztahu - prosím :kytka:
To psala Liberalissima kde?
@someargue píše:
8o Jsem na to moc konzervativní, zvedá mi to kufr jen co si to čtu

Mi je fakt zas na blití z tebe jak se tu k ostatním vyjadřuješ. Nevím jestli jsme ti tu drnkli na citlivou notu, ale teda přeháníš to.

• Citovat
  • Upravit
6956
16.11.21 13:57
@someargue píše:
Já se nechci poznat s manželem tak, že s nim budu pichat bez závazku. Když někomu nevadí dělat matraci s vidinou, že třeba to prehoupne do vztahu - prosím :kytka:

jasně, zase extrémy :roll: A že třeba ta holka má ráda sex, a baví jí to? A pokud je svobodná, a nejlépe i ten, s kým ten sex má, tak kde je problém? Ne ne, to neexistuje, tady se hned „dělá matrace“ :roll: :lol: Což teda je i obecně vzato strašný přirovnání, ale tady na emiminu se to používá hodně, to jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
16.11.21 13:58
@Parninas píše:
Mi je fakt zas na blití z tebe jak se tu k ostatním vyjadřuješ. Nevím jestli jsme ti tu drnkli na citlivou notu, ale teda přeháníš to.

Ukapla mi slza : )
Psala, že přesně takto se seznámila s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí