Zpověď od srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4311
16.11.21 14:01
@OpportunityNox píše:
jasně, zase extrémy :roll: A že třeba ta holka má ráda sex, a baví jí to? A pokud je svobodná, a nejlépe i ten, s kým ten sex má, tak kde je problém? Ne ne, to neexistuje, tady se hned „dělá matrace“ :roll: :lol: Což teda je i obecně vzato strašný přirovnání, ale tady na emiminu se to používá hodně, to jo…

Klidně ať mají rádi sex a dělají co chtějí, jen to ze slušná holka, která takto žít nechce, se v určitém veku moc neskrtne je fakt. Za mě sex je něco osobního, intimního, znám holky co mají v 22 50+ kluků, jako vyčistit si zuby. Naprostá pohoda. A pak ty jsi divná, že mu nechceš dat za par obědu v Číně :mrgreen: (ano takto mi bylo řečeno). Že prej holkam stačí min. A tak to jo.
Nic, jdu pracovat. Hodně štěstí s kluky, co se boji závazku i ve 30 a nosí sukně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
16.11.21 14:02
@someargue píše:
Ukapla mi slza : )
Psala, že přesně takto se seznámila s manželem.

Mezi těmi slavnými závazky a tvojí matrací je docela velký prostor. Asi v tom každá vidíme co chceme.
Ty musíš být fakt poklad. Ve stáří budeš fakt solidní jedubaba.

• Citovat
  • Upravit
6956
16.11.21 14:04
@Sonarka píše:
Taky mám podobný pocit…na dnešní generaci si nemohu nijak stěžovat… :nevim: Nevím, přijde mi i, že my jsme byli daleko méně zodpovědní, více takoví lehkovážní, vše jsme si chtěli vyzkoušet…současná mladá generace mi přijde celkem uvědomělá…hodně mladých v mém okolí studuje, nebo se chystá…
Mám 16 letou dceru, má přítele už 2 roky, on je o rok starší…oba chodí ve volném čase na brigády, snaží se a nečekají, co jim samo spadne do klína…oba studují a mají své cíle. Fakt nevím, kde se berou ty fámy o dnešních hrozných mladých…jako jo, feťáci a budižkničemové budou vždycky, to se netýká jen téhle doby.

No protože je to přece jednodušší a povznášející, si zanadávat na mladé lidi, protože kdysi tráva byla zelenější a tak. Josefuna by mohla povídat :mrgreen: A některým lidem to dělá dobře, připadaj si pak asi jako víc kvalitní lidi, nebo co. V každý generaci se najdou lidi, kteří mají pocit, že ta jejich generace je ta „poslední slušná“, vychovaná, vzdělaná, zodpovědná a bůhví co. Přitom to fakt není o generaci, ale tihle jedinci to neumí/nechtěj vidět komplexně. No to je fuk…
Každopádně je to trapný, hlavně, když 40+ lidi tady nadávaj na lidi kolem dvaceti, naopak to ukazuje, že nemají žádnej nadhled, a hodnotěj to stejně jen z malýho vzorku lidí, se kterýma se stýkaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
16.11.21 14:05
@someargue píše:
Klidně ať mají rádi sex a dělají co chtějí, jen to ze slušná holka, která takto žít nechce, se v určitém veku moc neskrtne je fakt. Za mě sex je něco osobního, intimního, znám holky co mají v 22 50+ kluků, jako vyčistit si zuby. Naprostá pohoda. A pak ty jsi divná, že mu nechceš dat za par obědu v Číně :mrgreen: (ano takto mi bylo řečeno). Že prej holkam stačí min. A tak to jo.
Nic, jdu pracovat. Hodně štěstí s kluky, co se boji závazku i ve 30 a nosí sukně :srdce:

Ach ty předsudky. Teď si hnusně rýpnu, ale nemůžu si to odpustit, večer si hodím otčenáš - já i Liberalissima jsme vdané, ona dokonce dětná (nebo to bude mít za chvilku, nevím přesně :D ). Kdežto ty máš slavný půlroční vztah a už jsi tu mistr světa amoleta. Já jen aby byl vidět ten kontrast. ;) A to je přesně o tom co jsem psala - chlapi chtějí pohodářky a ne kyselé hrozny.

• Citovat
  • Upravit
4311
16.11.21 14:09
@Parninas píše:
Ach ty předsudky. Teď si hnusně rýpnu, ale nemůžu si to odpustit, večer si hodím otčenáš - já i Liberalissima jsme vdané, ona dokonce dětná (nebo to bude mít za chvilku, nevím přesně :D ). Kdežto ty máš slavný půlroční vztah a už jsi tu mistr světa amoleta. Já jen aby byl vidět ten kontrast. ;) A to je přesně o tom co jsem psala - chlapi chtějí pohodářky a ne kyselé hrozny.

Mně je třiadvacet jo? Tak se zklidni, stastně vdaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
16.11.21 14:09
@someargue píše:
Nic, jdu pracovat. Hodně štěstí s kluky, co se boji závazku i ve 30 a nosí sukně :srdce:

Počkej, nepsala jsi tu poměrně otevřeně o tom, že jsi dělala striptérku? To je přece také povolání, vůči kterému mají lidé předsudky a škatulkují. Proto mě překvapuje, jak netolerantní jsi vůči takovým hloupostem, jako je třeba vzhled a jakých invektiv jsi schopna.

• Citovat
  • Upravit
6956
16.11.21 14:14
@someargue píše:

Ale to už se tady probíralo, v určitém věku holka, která nechce třeba sexuálně žít, at už vůbec, nebo jen se závazky (hned), tak opravdu musí lovit v jiných vodách, než u většiny vrstevníků - bavíme-li se o dívce třeba 22 let staré, jak zminuješ. Pokud se chci ve 22 letech usadit, nebo prostě mít vztah hned se závazky a sex třeba já nevím, až po 9 měsících či roce chození, tak opravdu musím „lovit“ ve specifických vodách (věřící lidé), nebo u starších, kteří se už usadit chtějí. Ale myslim, že těch holek, co ve 22 se chtějí usadit a mít závazky a třeba (téměř) hned i rodinu, a jdou do vztahu s o něco starším chlapem, třeba o cca 8 let starším, je dost. Nevidím tam problém. Ona chce usazenějšího, tak prostě nepůjde po vrstevníkovi. Usazenějšího chce asi i proto, že chce někoho, kdo už to má trochu srovnaný, což ten třicátník být může… Problém není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
16.11.21 14:17
@ontarova.stara píše:
Počkej, nepsala jsi tu poměrně otevřeně o tom, že jsi dělala striptérku? To je přece také povolání, vůči kterému mají lidé předsudky. Proto mě překvapuje, jak netolerantní jsi vůči takovým hloupostem, jako je třeba vzhled a jakých invektiv jsi schopna.

Delala jsem to, protože to potřebovala moje rodina. To už jsem psala taky. Nebo si myslíš, že jsem byla šťastná? Nebo že to nezanechavalo psychické následky? Ze je to nějaká dream job? Dělala jsem to, ano. Protože nebylo jiné východisko. Proste nebylo.
Ale ze bych byla na to pyšná a chlubila se tím, to ne. Jsem rada, že jsem pryč, doteď se mi zdají noční můry, že tam musím jít a pretvarovat se.
Jo, a předsudky k takovým holkam jsou z 99% na místě, to mi nikdo nevymluvi. Viděla jsem to všechno na vlastní oči.
už mě a můj osobní život prosím nerozebirejte díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
16.11.21 14:18
@Sonarka píše:
Taky mám podobný pocit…na dnešní generaci si nemohu nijak stěžovat… :nevim: Nevím, přijde mi i, že my jsme byli daleko méně zodpovědní, více takoví lehkovážní, vše jsme si chtěli vyzkoušet…současná mladá generace mi přijde celkem uvědomělá…hodně mladých v mém okolí studuje, nebo se chystá…
Mám 16 letou dceru, má přítele už 2 roky, on je o rok starší…oba chodí ve volném čase na brigády, snaží se a nečekají, co jim samo spadne do klína…oba studují a mají své cíle. Fakt nevím, kde se berou ty fámy o dnešních hrozných mladých…jako jo, feťáci a budižkničemové budou vždycky, to se netýká jen téhle doby.

Ono s tou zodpovědností jde v ruku ruce i to, že se zvyšují nároky na partnerský protějšek, což může vést k tomu, že se budou méně ochotně párovat…

Také bych řekl bych, že jsem generaci od generace více uzkostní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
16.11.21 14:23
@someargue píše:
Delala jsem to, protože to potřebovala moje rodina. To už jsem psala taky. Nebo si myslíš, že jsem byla šťastná? Nebo že to nezanechavalo psychické následky? Ze je to nějaká dream job? Dělala jsem to, ano. Protože nebylo jiné východisko. Proste nebylo.
Ale ze bych byla na to pyšná a chlubila se tím, to ne. Jsem rada, že jsem pryč, doteď se mi zdají noční můry, že tam musím jít a pretvarovat se.
Jo, a předsudky k takovým holkam jsou z 99% na místě, to mi nikdo nevymluvi. Viděla jsem to všechno na vlastní oči.
už mě a můj osobní život prosím nerozebirejte díky.

Je mi líto čím sis musela projít.
Rýpat nebudu, možná máš ten mindset jako obraný mechanismus. Jen bych si to v sobě prvně uzavřela, jde vidět že to máš pořád jako bolavé místo. Nebo alespoň soudím z toho, jak sem píšeš.

• Citovat
  • Upravit
12916
16.11.21 14:24
@someargue píše:
Já se nechci poznat s manželem tak, že s nim budu pichat bez závazku. Když někomu nevadí dělat matraci s vidinou, že třeba to prehoupne do vztahu - prosím :kytka:

tak pokud vnimas vztah bez toho, aby hned vedl k oltari jako „delani matrace“, tak mas proste v dnesni dobe na vyber z mene potencialnich partneru nez nekdo, kdo nepotrebuje hned zavazky do smrti :nevim:

Na cemz neni nic spatneho, takto omezeni ve vyberu jsou krestane, vegani, childfree, konzervy, liberalove…a skoro kazdy si nakonec prece jen toho sveho / tu svou najde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
16.11.21 14:29
@Parninas píše:
Je mi líto čím sis musela projít.
Rýpat nebudu, možná máš ten mindset jako obraný mechanismus. Jen bych si to v sobě prvně uzavřela, jde vidět že to máš pořád jako bolavé místo. Nebo alespoň soudím z toho, jak sem píšeš.

Diky za vlídná slova :( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22204
16.11.21 14:36
@ontarova.stara píše:
Přijde mi, že tohle je takový klasický generační povzdech. Mám devatenáctiletého potomka a tak mám poměrně srovnání a troufám si říct, že zrovna jeho okruh kamarádů a známých je poměrně životaschopný, občas si říkám, že i více než my. Všichni studují, k tomu pracují, bydlí povětšinou s dalšími vrstevníky a ti, kteří z nějakého důvodu žijí u rodičů, to mají v brzké době v plánu. Vztahy, co tak vím, také mají víceméně všichni a žádnou velkou partnerskou fluktuaci nevnímám. Takže možná platí to, co platí víceméně vždy, že jaký šel, takovou potkal.
Fakt mám pocit, že tahle generace je pracovitá, zodpovědná a samostatná. Řekla bych, že i více než jsme byli v jejich věku my. A že mají svůj styl? To je to poslední, co by mě trápilo. Vkus se mění, povaha ne.

Jj, naše generace co šla na vejšku kvůli vojně - neříkám že všichni, ale bylo jich dost - bez motivace protože socík byl na h0vno, fabriky zastaralý a výrobní program na tuplovaný h0vno, na postup nad určitou hranici byl potřeba červenej řidičák a rozdíl mezi červeným diplomem a diplomem bylo sto korun nástupního platu. :zed:

Když jsem byl s mou nejstarší se podívat ve škole kterou nakonec vystudovala - dvojobor letectví a strojařina - tak jsem čuměl jak puk, jaký možnosti američtí studenti mají, jak se můžou zapojit do různých projektů a výzkumu. Porovnání s ČVUT z konce socíku to bylo fakt na facku. Hlavně že jsme měli MarxLen a politickou ekonomii a odbornou ruštinu… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12916
16.11.21 14:40
@someargue píše:
Ukapla mi slza : )
Psala, že přesně takto se seznámila s manželem.

psala jsem, ze nejak podobne, ne presne takto - neumim si predstavit „delat nekomu matraci“, to nemam v povaze. Spim s nekym, protoze chci, ne?

Jinak s manzelem jsme randili asi dva mesice, nez jsme si rekli, ze spolu teda oficialne chodime, pricemz ale ostatni nam teda tvrdi, ze jsme byli jasni od zacatku :D

Jinak chodili jsme spolu par let, nez jsme zacali resit nejake veci jako zavazky atd, a ani jeden z nas si neprisel jako „matrace“ - proste povahove ani jeden z nas nemel zajem resit tyto veci pred tricitkou :nevim:

Jedine, co nas zpetne mrzi je, ze jsme kvuli covidu odlozili svatbu a dite o tok a pul oproti puvodnimu planu - bohuzel nasemu diteti nevysel dobre prvni screening a ted cekame, jestli si ho budeme moct nechat a co bude pripadne dal. Ale zasnoubili jsme se tesne pred uderem covidu a netusili jsme, ze nebudeme rok a pul moct mit svatbu :?

Jo a jinak ten muj nekonzervativni milenial by me na rukou nosil, na kazdy utz me odveze, vzdycky se tesi ze uvidi miminko, doma mi pomaha kdyz mam ted komplikace po amniu, doamci prace zastane bez problemu, protoze je zvykly a jeste se stara o mne (nemuzu se moc hybat), pomahame si a respektujeme se - a nemuzu rict, ze bych tohle vzdy videla u starsi generace nebo konzervativnich ‚rodinnych‘ typu. Takze bych mozna ty liberalnejsi lidi tolik neodsuzovala na tvem miste :kytka:
Ciny mluvi hlasiteji nez deklarovane nazory a postoje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109900
16.11.21 14:49
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych sem dala svou zpověď. Jde o to, že já i moje kamarádky (24-25) pozorujeme fakt, že kluci jaksi nějak se nechtějí vázat a seznamovat/jde o Prahu. Prostě chodí třeba moje kamarádka na ČVUT, má tam školu plnou kluků a jaksi jim je to fuk. A to je poměrně hezká. Další chodí na ČZU a říká to stejné. Jaksi každý si jede po svým, ve studovně otevřou PC a už jsou ve svém světě. Já mám na své škole to stejné a to s kluky dáváme do řeči. Jako jinak taky každý většinou s telefonem, zaniká nějaká sociální interakce. Zkoušely jsme bary, posilovny, cluby = většinou tam chodí ne úplně solidní typy. Tak pak si říkáme, kam chodit? Co byste nám doporučily?
P. S. Podotýkám, že všechny jsme s někým již dříve chodily, ale ukončily jsme to, jelikož kluci nechovali dobře.

Tak asi nemaji zajem, byt single je mnohem lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria