Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@mrav mne je 26 a jemu 30..Už bych chtěla právě i miminko ale s nim si to nedovedu představit..Ze začátku byl fajn a taky moc hodny ale ted..nechápu to prostě
utíkej a hlavně neotěhotni to by byl dost problém
Hodně se zamysli jestli jsi takhle štastná a spokojená ![]()
Jdi od toho. Utíkej. A nenech se přemluvit, že to bude lepší.
@jenny.fields píše: že jsi hloupá, že s někým takovým žiješ
Jsem. .musím proste pryc co nejdříve ![]()
@Anonymní píše:
@jenny.fieldsJsem. .musím proste pryc co nejdříve
Odejdi. Už včera bylo pozdě.
Myslím, že v tomhle věku a s tímhle tvorem jsi jen nesebevědomá blbka. Ptát se v tomhle případě na radu? Prosím??? Četla jsi to po sobě???
@Anonymní píše:
Myslím, že v tomhle věku a s tímhle tvorem jsi jen nesebevědomá blbka. Ptát se v tomhle případě na radu? Prosím??? Četla jsi to po sobě???
Pardon, nechtěla jsem anonymně..
@Nela_M píše:
Pardon, nechtěla jsem anonymně..
No Neli, ty ostudo, jeste ze tak
Anonymne se tu obvykle nenadava ![]()
@Anonymní píše:
@mrav mne je 26 a jemu 30..Už bych chtěla právě i miminko ale s nim si to nedovedu představit..Ze začátku byl fajn a taky moc hodny ale ted..nechápu to prostě
Asi ho zmenilo to huleni. Aby 30 lety chlap vyhuloval do rana do vecera. Nebrat! Naprosto neperspektivni a s takovym dite? Utopie a zniceny zivot. Jeste mas vek na to najit si super partnera a na plozeni deti mas taky jeste rezervu. Vse stihnes a nemusis si nicit zivot. Hodne stesti.
Huliči mají pozměněnou psychiku. Zvýšené paranoidní sklony, zhoršené vzorce chování, chybné vyhodnocování reality. Máš doma prostě feťáka.