Zpověď... názor na vztah

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.3.19 14:12

Zpověď..Názor

Přeji všem krásnou neděli :)
Nevím komu se svěřit nebo kam napsat..jsem už docela zoufala..Jde o vztah co mám s přítelem se kterým jsem již 2 a půl roku z toho necelém dva roky spolu bydlíme..Ani neví kde začít..Mam takovou myšlenku a tendenci z tohoto vztahu odejít a důvodu je hned několik..V první řadě huleni..Kdyby si partner zahulil občas tak by mi to ani nevadilo ale ze hulí cele dny to už je něco..Dale jeho žárlivost..pracuji v obchode a každý den se mne pta jestli jsem si někoho nenašla..Každý den jezdí někam sám nebo za kamarádama..což mu neberu jen mně dost zanedbává..Na to že spolu bydlíme tak spolu jsme cca hodinu denne a to jen večer kdyz jdeme spát..vše mi neustále vyčítá a říká spíše jen to co mu vadi než to co se mu na mne libi..nemáme ani moc společných zájmů..přitom bych pro něj udělala co mu na ocich vidim..doma mám vždy čisto a uvařeno..vařím i když se vrátím pozdě večer domu aby mnel na další den teple jídlo..místo dekuju mne serve a jde pryc..pritom když o tom s nim mluvim tak mi řekne že mne miluje a nechce o mně prijít..jenže ja takto to dal snášet nemůžu :( rozbrečim se i v práci..Je to moc silný psychicky nátlak..Co si o tom myslíte vy..omlouvám se za zpověď ale už to někde muselo ven..A omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
17.3.19 14:15

Myslím si, že je to deb*il a měla bys dát energii do vztahu, který má budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
17.3.19 14:18

No tak tady je jediné řešení, sbalit si svoje saky paky (pokud tedy být není váš, tam by jste balila jemu) a až večer přijde tak do prázdného bytu (nebo najde kufr na schodech). Jo a když hulí tak je feťák a od toho ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
17.3.19 14:18

No bodejt by nechtěl… za mě rozchod a nový partner. Buď rada, ze nemáte deti. Hodne štěstí při dalším vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
17.3.19 14:20

Myslím, že bych mu udělala papá a našla si někoho lepšího. Než být s takovým…, tak budu radši sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
17.3.19 14:21

…té tendenci se říká intuice ;) a tu se vyplatí poslouchat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
17.3.19 14:22

Ahoj. Kolik vám je let? Vypadáte na mladý, bezdětný vztah. Pokud ve vztahu ještě nejsou děti, můžeš kdykoli odejít. S dětma je to už pak o trošku složitější. Já, být na tvém místě, bych toto jeho chování netrpěl - odešel bych od něj. Rozhodni se ale sama za sebe - podle mého názoru je plno lepších chlapů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
17.3.19 14:35

Seber se a zdrhej, vždyť potřebuje jen kuchařku a uklízečku, jasně, že když přijde vyhulenej, tak se mu teplé jídlo hodí. V celém textu jsi nenapsala nic hezkého, co by mezi vámi bylo. To mluví za vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 15:11

@mrav mne je 26 a jemu 30..Už bych chtěla právě i miminko ale s nim si to nedovedu představit..Ze začátku byl fajn a taky moc hodny ale ted..nechápu to prostě

• Citovat
  • Upravit
7571
17.3.19 15:23
@Anonymní píše:
@mrav mne je 26 a jemu 30..Už bych chtěla právě i miminko ale s nim si to nedovedu představit..Ze začátku byl fajn a taky moc hodny ale ted..nechápu to prostě

A co si to miminko udelat a cekat, ze on se pak zmeni? Pripadne po druhem urcite. Tady to pry spouste zakladatelek funguje :lol:

Ne, tohle je spatna rada. Nehodite se k sobe. Takze nejlepsi bude se na to vykaslat, jit od sebe a najit si nekoho normalniho. A taky bych jeste predtim udelal neco sam se sebou, at si nenajdes dalsiho zarlivce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76168
17.3.19 15:36

udělej mu pápá, a dalšímu chlapovi nedělej hned full servis, nevím proč ty chlapy tak tou péčí rozmazlujete, většinou to k ničemu nevede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76168
17.3.19 15:37

a alimenty 1500,–- jsou směšné, kolik přítel vydělává, 13000 ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.3.19 15:50

Nasla jsi si fetaka a jeste k tomu debila.To mas snad na vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
17.3.19 15:53
@Anonymní píše:
Přeji všem krásnou neděli :)
Nevím komu se svěřit nebo kam napsat..jsem už docela zoufala..Jde o vztah co mám s přítelem se kterým jsem již 2 a půl roku z toho necelém dva roky spolu bydlíme..Ani neví kde začít..Mam takovou myšlenku a tendenci z tohoto vztahu odejít a důvodu je hned několik..V první řadě huleni..Kdyby si partner zahulil občas tak by mi to ani nevadilo ale ze hulí cele dny to už je něco..Dale jeho žárlivost..pracuji v obchode a každý den se mne pta jestli jsem si někoho nenašla..Každý den jezdí někam sám nebo za kamarádama..což mu neberu jen mně dost zanedbává..Na to že spolu bydlíme tak spolu jsme cca hodinu denne a to jen večer kdyz jdeme spát..vše mi neustále vyčítá a říká spíše jen to co mu vadi než to co se mu na mne libi..nemáme ani moc společných zájmů..přitom bych pro něj udělala co mu na ocich vidim..doma mám vždy čisto a uvařeno..vařím i když se vrátím pozdě večer domu aby mnel na další den teple jídlo..místo dekuju mne serve a jde pryc..pritom když o tom s nim mluvim tak mi řekne že mne miluje a nechce o mně prijít..jenže ja takto to dal snášet nemůžu :( rozbrečim se i v práci..Je to moc silný psychicky nátlak..Co si o tom myslíte vy..omlouvám se za zpověď ale už to někde muselo ven..A omlouvám se za anonym

Prosím tě, co tě vede sdílet život s takovým vyhuleným d.ebilem? :nevim: Rychle pryč.Včera bylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.3.19 16:30

Ani jsem nedočetla. Huliče nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie