Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky řidičky,
měla bych prosbičku zda některá používáte speciální zrcátko (možná systém zrcátek) , které Vám umožňuje vidět za jízdy z pozice řidiče na miminko, sedící v sedačce na zadním sedadle???
kde se to dá koupit či objednat nebo jste vyráběly samy, popř. kde máte tato zrcátka a čím upevněná??
Díky za každý tip
Claudie a Matyáš 24dní
ahojky,
zrovna včera jsem četla, že to nějaká maminka nabízí na mimibazaru www.mimibazar.cz měla to jako nové zboží, ale která to byla to netuším zkus pohledat:-)
Hezký den Hana
Ahoj Claudia,
ja som take videla v katalogu Jojo Maman Bebe - www.jojomamanbebe.co.uk Stoji to 12 libier ![]()
Vyzera to takto:
http://www.jojomamanbebe.co.uk/…/ST16983.JPG /> Je to, zda sa, obycajne zrkadlo (mozno panoramaticke), ktore sa pripevnuje do stredu opierku na hlavu toho zadneho sedadla Ty potom dietatko v spätaku vidis.
No, moj otec si kupil panoramaticke zrkadielko normalne v servise (lebo na pumpe? skratka tam, kde maju potreby do auta), no nebolo okruhle, ale take, ako byvaju spätaky, klasicke obdlznikove. Ale mozno aj obycajne kozmeticke, by to spravilo ![]()
Neviem, ci som ti dobre poradila, ale aspon toto.
Ahoj, podívej se sem.
http://www.nakupni-dum.cz/…-14-dp-2734/
To dopředu jsem videla myslim na www.matysek.cz
martina
Ahoj,
dnes jsem videla v letaku Rossmann nejake zpetne zrcatko do auta, bylo to mezi zarazkama na zasuvky a podobne veci pro bezpecnost deti a bylo to docela zapar korun, tak by to mozna stalo za to omrknout ![]()
Snehu
Ahojky, tak to zrcátko co já znám se přidělává na zpětné jako kolíček a je v něm vidět dítě vzadu, pokud sedí už po směru jízdy. Stojí pár korun a mají ho i v autopotřebách nebo možná i té drogerce…Bohatě to stačí..hlavně když se člověk nemusí za jízdy otáčet!!
Malé upozornění - každý doplněk do auta být homologován. U nehomologovaných výrobků hrozí, že se v kritických situacích zachovají nevhodně a mohou ublížit.
Nekupujte do auta nic bez schvalovací homologační značky.
Claudi,mám taky to zrcátko co nabízí na dětském domě - je super.Když jsme jezdili ve vajíčku, přidělala jsem ho přísavkou co je ut oho na zadní sklo, teď už ve větší sedačce ho mám přidělané na zpětném zrcátku - nepřekáží, ale vidím prcka.