ZRCÁTKO na autosedačku

1124
3.2.06 14:14

ZRCÁTKO na autosedačku

Ahoj maminky řidičky,
měla bych prosbičku zda některá používáte speciální zrcátko (možná systém zrcátek) , které Vám umožňuje vidět za jízdy z pozice řidiče na miminko, sedící v sedačce na zadním sedadle???
kde se to dá koupit či objednat nebo jste vyráběly samy, popř. kde máte tato zrcátka a čím upevněná??
Díky za každý tip

Claudie a Matyáš 24dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1723
3.2.06 14:42

ahojky,
zrovna včera jsem četla, že to nějaká maminka nabízí na mimibazaru www.mimibazar.cz měla to jako nové zboží, ale která to byla to netuším zkus pohledat:-)
Hezký den Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
3.2.06 14:45

Ahoj Claudia,
ja som take videla v katalogu Jojo Maman Bebe - www.jojomamanbebe.co.uk Stoji to 12 libier :roll:
Vyzera to takto:
http://www.jojomamanbebe.co.uk/…/ST16983.JPG /> Je to, zda sa, obycajne zrkadlo (mozno panoramaticke), ktore sa pripevnuje do stredu opierku na hlavu toho zadneho sedadla Ty potom dietatko v spätaku vidis.
No, moj otec si kupil panoramaticke zrkadielko normalne v servise (lebo na pumpe? skratka tam, kde maju potreby do auta), no nebolo okruhle, ale take, ako byvaju spätaky, klasicke obdlznikove. Ale mozno aj obycajne kozmeticke, by to spravilo 8)
Neviem, ci som ti dobre poradila, ale aspon toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.2.06 14:49

Ahoj, podívej se sem.
http://www.nakupni-dum.cz/…-14-dp-2734/

To dopředu jsem videla myslim na www.matysek.cz

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.2.06 17:39

Ahoj,
dnes jsem videla v letaku Rossmann nejake zpetne zrcatko do auta, bylo to mezi zarazkama na zasuvky a podobne veci pro bezpecnost deti a bylo to docela zapar korun, tak by to mozna stalo za to omrknout :-)
 Snehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
3.2.06 18:18

Ahojky, tak to zrcátko co já znám se přidělává na zpětné jako kolíček a je v něm vidět dítě vzadu, pokud sedí už po směru jízdy. Stojí pár korun a mají ho i v autopotřebách nebo možná i té drogerce…Bohatě to stačí..hlavně když se člověk nemusí za jízdy otáčet!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.2.06 10:15

Malé upozornění - každý doplněk do auta být homologován. U nehomologovaných výrobků hrozí, že se v kritických situacích zachovají nevhodně a mohou ublížit.
Nekupujte do auta nic bez schvalovací homologační značky.

• Citovat
  • Upravit
980
4.2.06 11:39

Claudi,mám taky to zrcátko co nabízí na dětském domě - je super.Když jsme jezdili ve vajíčku, přidělala jsem ho přísavkou co je ut oho na zadní sklo, teď už ve větší sedačce ho mám přidělané na zpětném zrcátku - nepřekáží, ale vidím prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí