Zřízení nové sim karty
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Kolik je dětem let? U nás mají holky kredit a dobíjím jim 200Kč cca co dva měsíce. Jsou hodně na wifi, takže s kamarády si píši přes net.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hodně záleží na věku kluk a paušál od O2 family za 99 Kč, volání,
SMS, 1 g dat.. Má blokovane prémiové služby a limit 100 Kč nad paušál.
Má to takto od 9 let a za tu dobu mi jednou nechtěně doobjednal data. Ví,
že pokud udělá průšvih, tak přijde o paušál a bude mít smůlu ale znám děcka, co jim rodiče koupily
paušál a oni jim projely tisíce na datech či prémiových službách
kredit máš víc pod kontrolou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jak třeba zjistit přístup k wifi např. v nemocnici nebo jinde… To mi někde musí říct heslo?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Dcera, 8 let, dostala letos nový telefon a kupovali jsme jí dobíjecí kartu. Ale zatím nemá potřebu telefonovat, s kamarádama si dopisuje nebo volá přes net. Starší dcera, 12 let, má paušál, tý musel manžel dobíjet data v létě na táboře, to je rychle vytřískala. Jinak jede taky přes wifi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jak třeba zjistit přístup k wifi např. v nemocnici nebo jinde… To mi někde musí říct heslo?
Co tak vím, v nemocnici (tedy u nás) je Wi-Fi bez hesla, i ve vlaku a autobusu. Stačí se jen připojit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kendamil nová receptura
- Nový začátek s dětmi bez svatby
- Laparoskopie Podolí - nové zkušenosti
- Nový vzťah, alebo nie?
- Nový fotbálek, psí plemena podle abecedy
- Nový fotbálek, psí jména podle abecedy
- Nový slovní fotbálek
Prosím, poraďte… V rodině máme firemní tarif, takže telefonování na vybraná čisla a v rodině máme zdarma. Potřebovali bychom zřídit telefony pro děti, ale bohužel už není volná kapacita a nová telefonní čísla do programu nelze zařadit. Co byste doporučili? Dali byste dětem sim na dobíjení kreditu nebo lze dát do telefonu jenom simkartu, aby se na ni dalo pouze dovolat? Kde zařídit nějaké výhodné volání?