Zrušení ve zkušební době
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím, nejsem po 2 měsících v práci spokojená s kolektivem. Proto jsem se rozhodla ukončit zkušební dobu. Dneska jdu zaměstnavateli podepsat,,výpověď". Myslíte, že potom budu muset ještě odpracovat odpolední směnu? Nejde o lenost, ale už se nechci vidět s těma lidma po včerejším konfliktu. Mám invalidní důchod 3.stupně a pracuji na recepci/vrátnici takže bych eventuálně nějakou škodu zaměstnavateli tím způsobit neměla, jenom by tu odpolední musela odpracovat kolegyně. Jde mi opravdu o to, jestli by potom neměli důvod po mě chtít něco zaplatit nebo tak?
Zareaguji jen na toto, ty jsi mela podat..ukonceni pracovniho pomeru ve zkusebni dobe, ne vypoved..to druhe nevim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máš naplánovanou směnu tak by si ji ještě měla odpracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Asi je pravda, že ze slušnosti bych měla
. Přece jenom by to bylo parchantství takhle zmizet. Jenom to přetrpět bude dost těžký.
Děkuji za radu
- Citovat
- Upravit
Ukoncila jsem pracovni pomer pár hodin před planovanou smenou a šla jsem pryč. Dalsi den bych tam nevydrzela.
- Citovat
- Upravit
Určitě na tu směnu běž. To že ty máš pocit že jim tim nevznikne škoda fakt nestačí. Určitě tam tu škodu můžou najít (musí kolegyni zaplatit přesčas apod.) a budeš to muset uhradit.
Těch pár hodin bude na nic ale přežiješ to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@JancaS84 Asi je pravda, že ze slušnosti bych měla. Přece jenom by to bylo parchantství takhle zmizet. Jenom to přetrpět bude dost těžký.
Děkuji za radu
To není slušnost, ale zákoník práce. Samozřejmě se můžeš domluvit se zamestnavatelem jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Dobře
, tak já se zeptám zaměstnavatele. Ještě jednou děkuji, moc jste mi pomohla.
- Citovat
- Upravit
Domluv se, jestli tě tam potřebují, ale oddělat bys tu jednu směnu měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@JancaS84 Asi je pravda, že ze slušnosti bych měla. Přece jenom by to bylo parchantství takhle zmizet. Jenom to přetrpět bude dost těžký.
Děkuji za radu
Nejen ze slušnosti, ale taky ze zákona.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, nejsem po 2 měsících v práci spokojená s kolektivem. Proto jsem se rozhodla ukončit zkušební dobu. Dneska jdu zaměstnavateli podepsat,,výpověď". Myslíte, že potom budu muset ještě odpracovat odpolední směnu? Nejde o lenost, ale už se nechci vidět s těma lidma po včerejším konfliktu. Mám invalidní důchod 3.stupně a pracuji na recepci/vrátnici takže bych eventuálně nějakou škodu zaměstnavateli tím způsobit neměla, jenom by tu odpolední musela odpracovat kolegyně. Jde mi opravdu o to, jestli by potom neměli důvod po mě chtít něco zaplatit nebo tak?