Zrušení ve zkušební době

Anonymní
5.10.22 08:32

Zrušení ve zkušební době

Zdravím, nejsem po 2 měsících v práci spokojená s kolektivem. Proto jsem se rozhodla ukončit zkušební dobu. Dneska jdu zaměstnavateli podepsat,,výpověď". Myslíte, že potom budu muset ještě odpracovat odpolední směnu? Nejde o lenost, ale už se nechci vidět s těma lidma po včerejším konfliktu. Mám invalidní důchod 3.stupně a pracuji na recepci/vrátnici takže bych eventuálně nějakou škodu zaměstnavateli tím způsobit neměla, jenom by tu odpolední musela odpracovat kolegyně. Jde mi opravdu o to, jestli by potom neměli důvod po mě chtít něco zaplatit nebo tak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12623
5.10.22 08:47
@Anonymní píše:
Zdravím, nejsem po 2 měsících v práci spokojená s kolektivem. Proto jsem se rozhodla ukončit zkušební dobu. Dneska jdu zaměstnavateli podepsat,,výpověď". Myslíte, že potom budu muset ještě odpracovat odpolední směnu? Nejde o lenost, ale už se nechci vidět s těma lidma po včerejším konfliktu. Mám invalidní důchod 3.stupně a pracuji na recepci/vrátnici takže bych eventuálně nějakou škodu zaměstnavateli tím způsobit neměla, jenom by tu odpolední musela odpracovat kolegyně. Jde mi opravdu o to, jestli by potom neměli důvod po mě chtít něco zaplatit nebo tak?

Zareaguji jen na toto, ty jsi mela podat..ukonceni pracovniho pomeru ve zkusebni dobe, ne vypoved..to druhe nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 08:55

@lilith1 Já vím, proto píšu výpověď v uvozovkách :)

• Citovat
  • Upravit
35922
5.10.22 09:05

Pokud máš naplánovanou směnu tak by si ji ještě měla odpracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 09:10

@JancaS84 Asi je pravda, že ze slušnosti bych měla :D. Přece jenom by to bylo parchantství takhle zmizet. Jenom to přetrpět bude dost těžký. :zed: Děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit
np10021
5.10.22 09:12

Ukoncila jsem pracovni pomer pár hodin před planovanou smenou a šla jsem pryč. Dalsi den bych tam nevydrzela.

• Citovat
  • Upravit
526
5.10.22 09:16

Určitě na tu směnu běž. To že ty máš pocit že jim tim nevznikne škoda fakt nestačí. Určitě tam tu škodu můžou najít (musí kolegyni zaplatit přesčas apod.) a budeš to muset uhradit.

Těch pár hodin bude na nic ale přežiješ to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35922
5.10.22 09:17
@Anonymní píše:
@JancaS84 Asi je pravda, že ze slušnosti bych měla :D. Přece jenom by to bylo parchantství takhle zmizet. Jenom to přetrpět bude dost těžký. :zed: Děkuji za radu

To není slušnost, ale zákoník práce. Samozřejmě se můžeš domluvit se zamestnavatelem jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 09:23

@JancaS84 Dobře :), tak já se zeptám zaměstnavatele. Ještě jednou děkuji, moc jste mi pomohla.

• Citovat
  • Upravit
37134
5.10.22 09:57

Domluv se, jestli tě tam potřebují, ale oddělat bys tu jednu směnu měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
5.10.22 10:38

Tu jednu směnu už snad vydržíte. Kór na vrátnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
26.10.22 12:57
@Anonymní píše:
@JancaS84 Asi je pravda, že ze slušnosti bych měla :D. Přece jenom by to bylo parchantství takhle zmizet. Jenom to přetrpět bude dost těžký. :zed: Děkuji za radu

Nejen ze slušnosti, ale taky ze zákona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat