Zrychlení porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2247
17.8.14 20:20

Ja delala u syna vsechno mozny a sel ven az se rozhodl sam myslim ze mužs delat co chces sle kdyz dite ven nechce tak ho proste ven nedostanes… Me ted ve ctvrtek ceka ze zdravotnich vyvolani tak jeste doufam ze se mala pusti sama ale zatim se drzi jak kliste :) denne taham 15kg syna, okna umyty, sex, v patek sem byla v lese na houbach a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.8.14 20:20
@bibi-lili píše:
Ahoj holky jsem na konci 29tydne porod mám vypočitaný na 4.11, těhotenství mám naprosto klidne vůbec žadne problemy nic… Co pomáha na to abych rodila dřiv?? nechci rodit až na termín chtěla bych rodit tak v tom 38tydnu… Mám k tomu určitw duvody po těch se nepiďte je to trošku složitější… Prosím jen o rady jak rodit dřiv a ne na termin nebo později :roll:

můžeš se třeba postavit na hlavu :mrgreen: můj ty tondo.. není snad přednější mít zdravé a donošené dítě, než přešvihnout termín? V ČR správně ani císaře na požádání neudělají, takže můžeš zkoušet babské rady.. mmchdm, jsou fakt na nic - kde příroda nechce, ani svatej nepomůže - vidím to na sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.8.14 20:29

@bibi-lili Já bych si radši přála, klidný a co nejmíň bolestný porod pro oba. Tím, že ho budeš nějak urychlovat si akorát pěkně nas… do gatí :nevim: To že se ti to nehodí je smůla, ale tak to prostě je, takovej je život ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
17.8.14 20:32

Přesně tak jak píšou ostatní..Můžeš se třeba stavět na hlavu..Já mám třeba dnes termín podle UTZ a za týden podle MS a taky jsem si přála, aby šlo mimčo na svět o ty dva týdny dříve..Zkusila jsem snad všechny babské rady, ale jsou k ničemu a když se mimču nechce, tak s nim nehneš. Ono je v tom břiše déle z nějakého důvodu a ohrožovat ho vyproseným císařem nebo vyvoláním mi přijde sobecké. Ono už se to za těch pár týdnů nepo..A raději opravdu počítej s porodem nejdříve v termínu, ušetříš si tím spoustu nervů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
17.8.14 20:36

@gabka1988 spousta maminek si přeje aby miminko zůstalo co nejdýl. Spousta maminek nemá děti vůbec a spousta jich má hodně i když se o ně nestarají. Spousta maminek nechce kojit a jiné se kvůli tomu trápí, když to nejde.
Nejde to brát takhle, nehledě na to že nikdo nevíme proč chce rodit dřív. Tak mi kroutící oči přijdou naprosto zbytečné.

Jako jiné mě napadl jedině dohodnutý císař, na babské rady nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.8.14 20:43
@SlépkaD píše:
@gabka1988 spousta maminek si přeje aby miminko zůstalo co nejdýl. Spousta maminek nemá děti vůbec a spousta jich má hodně i když se o ně nestarají. Spousta maminek nechce kojit a jiné se kvůli tomu trápí, když to nejde.
Nejde to brát takhle, nehledě na to že nikdo nevíme proč chce rodit dřív. Tak mi kroutící oči přijdou naprosto zbytečné.Jako jiné mě napadl jedině dohodnutý císař, na babské rady nevěřím.

No tohle bych zrovna nesrovnávala, jestli někdo chce nebo nechce děti je jedna věc, ale jestli chce někdo rodit dřív, ať už je důvod jakýkoliv tak to nechápu. Jak to tady pak bude vypadat, když se lidi nedokážou smířit s termínem porodu, protože se jim to zrovna nehodí :roll: Proč ne, jen ať rodí dřív, dneska už to dokážou vypiplat parádně, ale do takovejch věcí by se podle mě rejpat nemělo. Přijde mi to proti přírodě, nehledě na zdravotní rizika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.8.14 20:48

No, tak já „vyháněla“ obě děti - oba jsou narození po TP.
Nepomohlo mi nic, ani sex, víno, horká vana, schody, svařák, výšlap 8km na rozhlednu, lítání za dcerou (doslova, večer v den termínu jsem s ní běhala po náměstí a bafali jsme na sebe). Prostě nic.
Oba porody mi dr vyvolávali kvůli špatnému CTG a ani u jednoho jsem nebyla připravená, CS 0 u obou. První porod 25h, druhý 12. Byla to fakt lahůdka, bolesti šílený hned od začátku, trvalo to dlouho. Nakonec jsem oba naštěstí rodila vaginálně.¨
Ale stejně - pokud tělo ebude připravené, nehneš s ním!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
17.8.14 20:48

@SlépkaD njn mozna je ten muj nazor zpusoben tim, ze zrovna lezim v nemocnici a jde mi o udrzeni tehotenstvi. i kdyz je to teprv osmy tyden tehotenstvi.ja to nemyslela nejak zle, ale prijde mi to trochu sobecke chtit za kazdou cenu driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
17.8.14 20:50

Teda mně se můj termín porodu taky nehodí. Prarodiče od manžela budou mít diamantovou svatbu, ale nenapadlo mě si porod vyvolat dřív nebo mimino držet v břiše dýl, jen abych náhodou něco nezmeškala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.8.14 20:58

@Gabulle mně se můj zase hodil - měla jsem TP přesně na 3.narozeniny dcery :-D ale tak nepovedlo se… :mrgreen: Jsou nakonec od sebe o 3roky a 3dny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
17.8.14 21:03
@natyber píše:
No tohle bych zrovna nesrovnávala, jestli někdo chce nebo nechce děti je jedna věc, ale jestli chce někdo rodit dřív, ať už je důvod jakýkoliv tak to nechápu. Jak to tady pak bude vypadat, když se lidi nedokážou smířit s termínem porodu, protože se jim to zrovna nehodí :roll: Proč ne, jen ať rodí dřív, dneska už to dokážou vypiplat parádně, ale do takovejch věcí by se podle mě rejpat nemělo. Přijde mi to proti přírodě, nehledě na zdravotní rizika :think:

ty co děti nemají, jsem myslela ty co děti mít nemohou.
Proti přírodě to asi je, jako pár dalších věcí ohledně dětí.

Nevím jaký má důvod že potřebuje rodit dřív, dokud ho neznám, nesoudím.

@gabka1988 píše:
@SlépkaD njn mozna je ten muj nazor zpusoben tim, ze zrovna lezim v nemocnici a jde mi o udrzeni tehotenstvi. i kdyz je to teprv osmy tyden tehotenstvi.ja to nemyslela nejak zle, ale prijde mi to trochu sobecke chtit za kazdou cenu driv…

taky jsem ležela v nemocnici na udržení taky jsem se bála. A bylo to o hodně dýl než v 8 týdnu.
Přeju ať je vše v pořádku a miminko se narodí tak jak má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
17.8.14 21:17

Mě okamžitě napadlo, že ten důvod je asi, že to tatínek má dobre spočítané, tak aby se náhodou nedivil :P, samozřejmě mě neberte vážně ;) dneska mám samé divné vyplody fantazie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.8.14 21:19

@martina.se OT to snad ani neni mozny :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.8.14 21:22

@SlépkaD zadny opakuji ZADNY duvod neni dost dobry proto aby se zasahovalo do spont porodu krome zdravotniho :mavam: :mavam:
A ten ji k tomu evidentne nepudi, takze je naprosto jedno jaky vice ci mene malicherny duvod to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
17.8.14 21:24
@variska píše:
Mě okamžitě napadlo, že ten důvod je asi, že to tatínek má dobre spočítané, tak aby se náhodou nedivil :P, samozřejmě mě neberte vážně ;) dneska mám samé divné vyplody fantazie
:palec: :mrgreen:

@quinny nevím co by to mohlo být, ale zas by někdo těžko zakládal diskuzi kvůli blbosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková