ZŠ Kuncova Praha matematika

4634
28.4.23 13:51

ZŠ Kuncova Praha matematika

Ahoj, má tu někdo děti na ZŠ Kuncova? Dá se z devítky dobře dostat na gymnázium, nebo je lepší v šestce odejít?

Školu neznáme, ale z webu na nás dělá dojem takový, že pokud se syn dostane do matematické nebo jazykové třídy, tak nevadí, že neodejde na gympl v šestce, je to opravdu tak, nebo je to prostě na druhém stupni jen klasická základka a jestli chceme na gympl, máme raději hned v šestce zkoušet?

To programování a matika od šestky mi tam přijde fajn… ale jak říkám…třeba mají jen hezky chlubivý web :lol:

Nechci dětem trhat kolektiv, ale gymnaziální vzdělání chceme, jsme z rodiny vysokoškoláků. Přemýšlím však, škola působí nadprůměrně dobře, že bychom je mohli bez stresů nechat v devítce, ale abychom pak nesplakali pozdě nad výdělkem, že jsme školu přecenili… Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.4.23 13:59

Mam tam deti, se skolou jsem spokojena, ale jsou zatim na prvnim stupni. Ale dostat se tam na druhy stupen je posledni dobou otazka stastneho losu. Je velike mnozstvi uz spadovych deti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.23 14:07

Ahoj, syn mojí kamarádky se loni z Kuncovky dostal z devítky na gympl, ale makal od podzimu velmi intenzivně sám, chodil na přípravu, dělal cermaty apod., přestoupil tam až od šestky z jiné základky…jak to vidím já, tak tě asi stejně žádná škola moc na přijímačky nepřipraví, mám letos deváťáka, tak vím o čem mluvím.-)
ale tady na P13 má Kuncova pověst poměrně dobré školy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin