Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dani24687 být tebou, dojdu se na poštu zeptat, komu to doručili. Dle mého to má někdo ze sousedů, což se smí.
@helenkka Podle me tam nejakou lhutu maji (rekla bych 5 dnu?-mozna to najdes u nich na strankach)…v lete se mi takto ztratila zasilka a resila jsem to po tech 5 dnech..posilala jsem doporucene a jako cenny balik..nechala jsem pojistit na 10000kč (pac tam byl prstynek) no dohady na poste atd.byl docela masakr..sem psat nebudu..ale nakonec nam vratili penize(cca po 2 mesicich), ale pozor museli jsme dolozit fakturu toho co tam bylo..
Nevim..mozna bych chvilku jeste pockala…kvuli Vanocum jak oni rikaji..
Posílala jsem doporučený balíček a když po týdnu nebyl adresátce doručen, šla jsem na poštu reklamovat. Tam mi bylo sděleno, že je to sice mrzí, ale přednost mají balíky do ruky a reklamaci prý můžu uplatňovat, až uplne 15-ti denní úložní doba balíku
celkem mazec. Nakonec vedoucí pošty zjistila, že balík se zasekl na depu v Praze, kde mají neustále nějaké problémy. Balík nakonec doručili po třech týdnech… škoda slov
Jj je tam 15ti denní ulozni doba..taky jsem musela cekat..pry ho hledaji..no houby..myslim, ze ten nas co se ztratil nekdo cmajzl
(no nejhorsi na tom bylo, ze jsme meli 14 dni do svatby a posilali jsme snubni prstynek na zmenseni..takze si dokazete predstavit ty stresy…)pani, ktera ma rodinnou firmu na vyrobu prstynku - rikala, ze si jim to jeste nikdy nestalo a to spolupracuji s ceskou postou nekolik let..no nakonec mel manzel nahradni stribrnej na ten den..)
ceska posta by tady potrebovala nejakyho konkurenta…
Minulý týden jsem čekala na balíček, který dorazil až 6. den po odeslání
Další balíček do ruky, pro změnu, nedorazil vůbec. Nepřišlo ani oznámení o uložení zásilky, musela jsem si sama vyhledat, že leží na poště. Ať žije ČP! ![]()
@lucky.girl píše:
@dani24687 být tebou, dojdu se na poštu zeptat, komu to doručili. Dle mého to má někdo ze sousedů, což se smí.
no právě že to bylo s dobírkou, to by fakt žádný soused z laskavosti nezaplatil
zaráží mě ale, že je ve sledování napsané Zásilka dodána dne 28.11.2013 poštou 766 07 - Depo Zlín 70. a my nejsme ze Zlína, jsme teda ale zl.kraj
@dani24687 Bych to tam reklamoval. Bych si nechal předložit, komu to bylo doručeno a zda se náhodou někdo nepodepsal za mne.
@eumedon píše:
@dani24687 Bych to tam reklamoval. Bych si nechal předložit, komu to bylo doručeno a zda se náhodou někdo nepodepsal za mne.
zas ale kdo by to dělal
platit 800,– když ani neví za co ![]()
Mě taky doručovali balíček 8 dnů-minulý týden.
Asi mají nějaký výpadek ![]()
Jinak jsem jednou posílala věc, měla dvě části, obě v jednom balíku, a z neznámých důvodů dorazila jen jedna část v neporušeném balíku ![]()
Naštěstí se to povedlo dohledat ![]()
@dani24687 Je možný že tě doručuje Depo Zlín. Protože doručovatelky pěší jsou z toho samého města, ale balíčky se vozí autem, ty vozí balíkář a tam opravdu záleží pod jaké depo spadáš. Někdy jsou pravidla nastaveny blbě, ale jako zaměstnanci s tím stejně nic neuděláme. Já teda už vůbec ne, když jsem s malou doma. Ale vím, že zásilky může jak balíkář tak doručovatelka dát sousedovi. Ale u dobírky mi to nějak nehraje, přece by soused neplatil, když ani neví za co. V pondělí bych se optala na poště, co tím chtěl někdo říci. Třeba se nějak povedlo v tom zmatku a frmolu prohodit číslo balíčku a tvůj balíček třeba leží na poště.
Česká pošta mě pěkně štve.
Hlavně ta konkrétní tady u nás.
Služby zdražily, nabízí jak opice noviny, časopisy, karty a já nevím co, což mě dost otravuje.
Diví se, že nemají tolik zákazníků, kdy je díkybohu, velká konkurence
a když si jde člověk požádat vedoucí o další pracovnici, protože mají prostě fronty až ven, tak vás slušně pošlou do háje? Kde to jsme?
k tématu. Posílala jsem balík a ztratil se.
@BabyBella nejsmutnější je ale na tom to, že to všechno vymyslelo vedení, stejně jako všude jinde a odnesou to ženský na přepážce. Nikomu se tam nechce nabízet stovky věcí, které s poštou nesouvisí, včetně pojištění, účtů atd. Ale někde člověk pracovat musí.
Tak mi včera říkala kamarádka, že jí minulý týden přišel balík, sms, že doručeno, ve sledování, že doručeno a ve schránce nic, samo že na poště to leželo
je toho nějak moc
Otvírám znovu diskusi, ztratil se někomu někdy obyč. balíček a dohledalo se to někdy? Nechala jsem si poslat balík od paní s oblečením pro malou, to přišlo, ale paní zapomněla přibalit svetřík, tak napsala, že ho odesílá dodatečně (obyč.). Už je to přes týden a obalíčku nikdo nic neví, pošťaček co k nám jezdí jsem se ptala, koukali jako vejři, že jim nikdo nic na předání nedával… Máte někdo zkušenost se ztrátou obyč. balíčku? Dohladalo se to? A jak? Díky ![]()
@Tesička Pravděpodobnost dohledání je malá… obyčené zásily prostě neřeší. A jinak nedohledali ani ten doporučený, tam akorát uhradili jeho ztrátu.
Příspěvek upraven 21.10.14 v 14:59