Ztracený snubní prsten

3337
24.7.14 17:25

Ztracený snubní prsten

Kdo ztratil snubní prsten na dovolené v blízkosti Podgora /Čaklje? Na FB se hledá majitelka 8)
Tak třeba je zde mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
24.7.14 17:27

Já ztratila, ale doma v kuchyni, už se nenašel. Jestli on mi ho někdo neodnesl do Podgory :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067
24.7.14 17:29

@terinka4444 My ho máme zase na Lipně:-)že by nějaký odliv :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
24.7.14 17:33

:D sakra, mi málem odplaval snubák v bazénu, málem jsem měla zástavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.14 17:34

Ty jo, ale mně to řekni, šla jsem do porodky na ozvy, manžel nemohl se mnou, jsem blbá ješta, nasadila jsem zásnubák a snubák, abych jako nevypadala těhotná opuštěná bez manžela, to mi tehdy byla panečku logika :mrgreen: přijdu domů, pamatuju jak dneska, jak mě tlačily, sundám v kuchyni na stole, doma jsem sama, když chci uklidit do šperkovnice, na stole byl jen zásnubní a snubní už se nenašel, je to skoro tři roky :think: Takže nějaká vrána ho nosila po Evropě, až ho flusla do Podgory, teď už mi to dává smysl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.7.14 17:36
@terinka4444 píše:
Ty jo, ale mně to řekni, šla jsem do porodky na ozvy, manžel nemohl se mnou, jsem blbá ješta, nasadila jsem zásnubák a snubák, abych jako nevypadala těhotná opuštěná bez manžela, to mi tehdy byla panečku logika :mrgreen: přijdu domů, pamatuju jak dneska, jak mě tlačily, sundám v kuchyni na stole, doma jsem sama, když chci uklidit do šperkovnice, na stole byl jen zásnubní a snubní už se nenašel, je to skoro tři roky :think: Takže nějaká vrána ho nosila po Evropě, až ho flusla do Podgory, teď už mi to dává smysl. :think:

je od nějakého Jiříka a mají loňské datum svatby, tak to tě asi zklamu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.14 17:37
Ale mně bylo asi souzeno ho ztratit. V Alpách někdy dopoledne sedím na vleku sundám si rukavici a zírám, že nemám snubák, prostě nebyl. Tak jsem to obrečela, večer jsem dostala záchvat lítosti, že je to zlé znamení a druhý den ráno jsem ho našla v přezkáči, když jsem se obouvala :mrgreen: no jak se nenašel před porodem, jak mi po porodu odpuchly prsty, manžel okamžitě nechal u zlatníka dělat nový, protože jsem zase měla záchvaty špatných znamení :mrgreen: tak mám nový, krásný…ale stejně to už není ono.
@Halibar píše: :D sakra, mi málem odplaval snubák v bazénu, málem jsem měla zástavu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.14 17:38
Hm, tak to nebude můj :mrgreen: já už jsem stará zasloužilá manželka :mrgreen:
@mabis píše:
je od nějakého Jiříka a mají loňské datum svatby, tak to tě asi zklamu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
24.7.14 17:42

To by bylo super, kdyby došel k majitelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.14 17:43

Stejně je to hezký, že? Někdo najde kousek zlata a snaží se ho vrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
24.7.14 17:44

@terinka4444 ano, to si ženská hned říká JÁ K NĚMU NEPATŘÍM, PROČ JSEM SI HO BRALA, TO JE ZNAMENÍ :D
jednou se mi ale „zaběhl“ zásnubák. Máme s manželem stejné mikiny do práce a já zásnubák do práce nikdy nebrala, protože se mi s ním špatně pracuje a měla jsem strach, že si ho zničím. No ale jednou jsem si ho vzala do práce a já NO CO, TAK SI HO DÁM DO KAPSY OD MIKINY a zapla na zip. Pak na něj na 2 dny zapoměla a pak jsme měli jít na večeři a já NO DO… KDE JE? Měla jsem několik hodin na to, abych prošmejdila celý byt, manžel byl v práci, takže v pohodě. Jenže přišel z práce a já ho nenašla :O, hledala jsem i v té mikině… žádná díra v kapse, no prostě nic! Tak jsem mu to řekla s brekem, on byl v klidu, ale šlo vidět, že byl dotčen. Pak jsem se teda ještě jednou rozhodla, že prohledám kapsy v mikině a BYL TAM :D ukázalo se, že jsem předtím hledala v manželově mikině :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.7.14 18:10

Já ho taky ztratila v kuchyni. Několik týdnů jsem čekala, jestli nevyplave, a našla jsem ho pak dva týdny po tom, co jsem si nechala dělat nový :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
24.7.14 18:30

Není to spíš zásnubní prsten?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
24.7.14 18:44

Je to prsten s datem svatby a jménem manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
24.7.14 21:03

Mě napadlo, jestli to není spíš prsten s narozením dítka? Jiřík 31.8.2013 tam je myslim, ale nevim přesně. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová