Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo ztratil snubní prsten na dovolené v blízkosti Podgora /Čaklje? Na FB se hledá majitelka ![]()
Tak třeba je zde mezi námi.
Já ztratila, ale doma v kuchyni, už se nenašel. Jestli on mi ho někdo neodnesl do Podgory
![]()
sakra, mi málem odplaval snubák v bazénu, málem jsem měla zástavu.
Ty jo, ale mně to řekni, šla jsem do porodky na ozvy, manžel nemohl se mnou, jsem blbá ješta, nasadila jsem zásnubák a snubák, abych jako nevypadala těhotná opuštěná bez manžela, to mi tehdy byla panečku logika
přijdu domů, pamatuju jak dneska, jak mě tlačily, sundám v kuchyni na stole, doma jsem sama, když chci uklidit do šperkovnice, na stole byl jen zásnubní a snubní už se nenašel, je to skoro tři roky
Takže nějaká vrána ho nosila po Evropě, až ho flusla do Podgory, teď už mi to dává smysl. ![]()
@terinka4444 píše:
Ty jo, ale mně to řekni, šla jsem do porodky na ozvy, manžel nemohl se mnou, jsem blbá ješta, nasadila jsem zásnubák a snubák, abych jako nevypadala těhotná opuštěná bez manžela, to mi tehdy byla panečku logikapřijdu domů, pamatuju jak dneska, jak mě tlačily, sundám v kuchyni na stole, doma jsem sama, když chci uklidit do šperkovnice, na stole byl jen zásnubní a snubní už se nenašel, je to skoro tři roky
Takže nějaká vrána ho nosila po Evropě, až ho flusla do Podgory, teď už mi to dává smysl.
je od nějakého Jiříka a mají loňské datum svatby, tak to tě asi zklamu ![]()
@Halibar píše:sakra, mi málem odplaval snubák v bazénu, málem jsem měla zástavu.
@mabis píše:
je od nějakého Jiříka a mají loňské datum svatby, tak to tě asi zklamu
Stejně je to hezký, že? Někdo najde kousek zlata a snaží se ho vrátit
@terinka4444 ano, to si ženská hned říká JÁ K NĚMU NEPATŘÍM, PROČ JSEM SI HO BRALA, TO JE ZNAMENÍ ![]()
jednou se mi ale „zaběhl“ zásnubák. Máme s manželem stejné mikiny do práce a já zásnubák do práce nikdy nebrala, protože se mi s ním špatně pracuje a měla jsem strach, že si ho zničím. No ale jednou jsem si ho vzala do práce a já NO CO, TAK SI HO DÁM DO KAPSY OD MIKINY a zapla na zip. Pak na něj na 2 dny zapoměla a pak jsme měli jít na večeři a já NO DO… KDE JE? Měla jsem několik hodin na to, abych prošmejdila celý byt, manžel byl v práci, takže v pohodě. Jenže přišel z práce a já ho nenašla
, hledala jsem i v té mikině… žádná díra v kapse, no prostě nic! Tak jsem mu to řekla s brekem, on byl v klidu, ale šlo vidět, že byl dotčen. Pak jsem se teda ještě jednou rozhodla, že prohledám kapsy v mikině a BYL TAM
ukázalo se, že jsem předtím hledala v manželově mikině ![]()
Já ho taky ztratila v kuchyni. Několik týdnů jsem čekala, jestli nevyplave, a našla jsem ho pak dva týdny po tom, co jsem si nechala dělat nový ![]()
Mě napadlo, jestli to není spíš prsten s narozením dítka? Jiřík 31.8.2013 tam je myslim, ale nevim přesně. ![]()