Ztráta maturitního vysvědčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25219
4.1.26 18:56

Ještě se zamysli, kde by mohlo být. V deskách s životopisem, když jsi šla na pohovor. Založené s jinými doklady… Vsaď se, že ho najdeš ve chvíli, kdy ti dorazí opis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
4.1.26 18:59
@Aries6 píše: Více
:D no já právě byla v tom, že ho mám založené mezi ostatníma, vůbec jsem nečekala že ho nenajdu :nevim: tak snad budou ve škole nebo archivu ochotni 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
4.1.26 19:01
@Aries6 píše: Více

Všechno jsem prošla, každou jednu stránku dokumentu co jsem našla, mám malý byt mam jen dva šuplíky, kde mám papíry, jednou za čas to třídím, staré faktury, účtenky, vyšetření, co už nepotřebují, ale když vyhazují, koukám ještě na to :nevim: už není kde by mohlo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
4.1.26 21:02

Držím palce, ať najdeš!

Btw: holky, fakt si ty doklady hlídejte… Byla jsem žádat o invalidní důchod, na ČSSZ o mě měli záznam od doby, kdy pracuji, ale protože se do důchodu počítají i 4 roky SŠ, chtěli po mně i maturitní vysvědčení a Bc. diplom. Všude dokládám nejvyšší dosažené vzdělání, tzn. Mgr., takže jsem taky měla problém dohledat staré papíry. Na VŠ mi nakonec vystavili potvrzení o studiu - a samozřejmě jsem ten diplom nakonec našla. Pointa je v tom, že člověk to bude ještě potřebovat, ani neví, kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
4.1.26 21:21
@PenelopaW píše: Více

Jo o duchodu vim, já mám všechna vysvědčení ze střední školy..to maturitní chtějí spíš zaměstnavatele, ale možná by stačilo potvrzení o studiu s ukončenou maturitní zkouškou…jako v zapoctovem listu co mám od bývalého zaměstnavatele mam napsáno, že mám maturitní zkoušku, snad jim to zatím bude stačit, než dostanu opis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.26 22:11
@Pamaro píše: Více

Na mě vykouklo před pár dny po desítkách let a několika pracích zcela náhodně z krabice, kterou jsem měla u rodičů. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze