Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Attila8 diky za odpoved. Ja Tu anti odmitla. Jeho reakce byla tak cekejte. Zkusila jsem vse a Nic. Od noveho roku jsem brala Gynex a prave ms prisla. I jsem pribrala, byla jsem vychrtla.Ted jsem 30 dc, takze zadna hruza, ale vcera mi ustaly priznaky. Zadna bolest bricha, ani nafouknuti, Nic
neni mi jasny proc to dvakrat prislo ukazkove a ted zase ne ![]()
@Attila8 ja vyvolavacku nikdy nemela a nechci, dost bylo hormonu! stve me, ze ted vlastne nevim hodiny dne, ale ten gynex beru dal. V patek jdu na vysetreni, tak uvidim, co mi rekne. vis, co je divny? ze ja ovu citila! v pulce cyklu mi bolel vajecnik a i sem mela takovy hlenovy vytok (omlouvam se za detaily) no a pak jsem koukala, ze to byl 11 dc, tak nechápu ze my není…chjo
@Attila8 ty jsi hotovej orech
Sila fakt, co vsechno to telo dokaze…ja takhle mela vsugerovano bolesti adi dva mesice po tom zaseku. kazdou chvili jsem si rikala uz to prijde, kdyz mi dr nezjistil zadnou sliznici a rekl, ze ms v nejblizsi dobe fakt ne, orvala sem to a prestala to resit. i ten minulej mesic jsem si rikala, ze to dojde treba po 40 dnech a doslo to po 28!!!
hele ja citila bolesti a rikala jsem si co to je, kouknu do aplikace a ta mi ukazovala, ze mam plodny dny. jsem z toho mimo. takova nadeje a zase nic ![]()
@Attila8 ja bt merila ale dr mi rekl, ze to nema smysm, kdyz to stejne nemam. jsem pitoma, mela jsem merit ten minulej mesic. ted uz je to jedno. treba to jeste dojde, nebo ne? zasr…a antina
@Attila8 myslis, ze to ma smysl i ted merit? a ta teplota je u kazdyho jina vid? neni nejaka univerzal? ja se bojim, ze deti mit nebudu, kdyz vidim jak mi to chodi nechodi..a je fakt ze prasky jsou asi nejpohodlnejsi ale kdyz vidim, co mi to dela s telem. od ted budu spolehat na davani si pozor ![]()
@Attila8 dekuju za podporu…vis rozesel se se mnou v lednu pritel a byla jsem na dne, pak mi dorazila ta ms a ja si rikala, ze se zacina darit. ted zavinam novy vztah a bum, opet mi hapruje ms…jako kdyby nemohlo byt dobre na vsech stranach ![]()
@Attila8 to snad ne!
myslis tedy ze ma cenu brat dal Gynex? ten jerab je pry to same…
Omlouvám se, že jsem tak dlouho nepřispěla, úplně jsem emimino vypustila až do těď… mně nakonec po 2 letech MS naskočila, první se u mě objevila v únoru tohoto roku, ale mám krátké cykly - 23, 24, 26, 23 dny.. a teď jak na potvoru mám zase skoro 3 týdny zpoždění, testy negativní, u dr. vysoká sliznice, tak mi píchl agoutin a dnes je to 6.den od vyvolávačky a MS zatím ještě nepřišla.. dva dny už mě pěkně bolela záda i podbřišek, na druhý den zase nic.. a právě těch 6 dní mě bolí prsa.. uvidím ještě týden, třeba se MS do 14 dnů od píchance rozjede ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit po vysazení HA v červenci jsem dostala MS v srpnu a od té doby nic už je to pul roku a MS nikde
co delat aby se mi MS upravila, ![]()
@lolo12 píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit po vysazení HA v červenci jsem dostala MS v srpnu a od té doby nic už je to pul roku a MS nikdeco delat aby se mi MS upravila,
Muzes zkusit brat dlouhodobe gynex. Prirodni kapky. Zazrak necekej hned, jsou to bylinky.
Dobrý den, je mi 22let. Od prosince 2015 jsem vysadila HA a do dnešního dne se nedostavila menstruace. Nevím jak to probíhá..Nevím jestli to nemám spojené tím že jsem dost zhubla měřím 173cm a vážím 54kg.
Nemate někdo nějakou podobnou zkušenost, p
Ahojky děvčátka HA beru rok
napadala mi takovým způsobem hormony že sem byla nepricetna, chtělo se mi brecet zároveň smát a na postelove hrátky s přítelem sem absolutně neměla chuť
rozhodla sem se a promluvila si o tom i s přítelem že ji brát nechci a jinou HA taky nechci brát tak ji vysadim
je mi zdaleka lip a i přítel si toho vsiml. Neberu ji 4 dny a pár prášku v platicku zůstalo tak se chci zeptat jestli sem to plato měla nejdřív dobrat a nebo jestli to je jedno že sem to plato nedobrala??
Hledala sem články a nikde sem nic nenašla tak se ptam vás
a pak se chci ještě zeptat jestli vám chodila MS pravidelně nebo neplechu
Dekuji ![]()
Ahoj,
Jdu se poradit. Po vysazeni HA jsem mela hodne nepravidelnou ms, Pak se zasekla uplne. Hormonalni profil v poradku, dr mi nabidl jen znovu anti. V unoru jsem to „zazracne“ dostala po 200 dnech, dalsi mesic po 28 dnech opet a ted zase nic. Jsem z Toho nestastna, proc se to zase zaseklo, Nebo to jeste dorazi?
Omlouvam se za preklepy, pisu z mobilu. Anonym, kolegyne nevi, co resim.