Ztráta menstruace po vysazení hormonální antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
3.6.18 19:00
@P4ja píše:
@99Misa99 Opravdu bacha, oni sice říkají, jak je to bez chemie, ale pravda to vůbec není. A jinak oni mažou všechny negativní komentáře a všechny lidi, co píšou, že je to šmejd, tak napadají a negují. Doktorka spíš říkala, že mají štěstí ty, které z toho nic nechytnou a nic to s nima neudělá.

A právě to, že ti bylo 15 je problém, protože pokud se ti ještě nedovyvinul hormonální systém a pak to vysazení společně s tím, žes ji nepravidelně užívala a střídala, mohlo způsobit to, že prostě MS nedošla. Nechápu, proč to doktoři neříkají a píšou to takhle brzo. :(

Na PCO hormonální jóga funguje, stejně jako na nepravidelnou MS. Ještě třeba kapky Gynex by mohly pomoct, ale je potřeba se zeptat, jestli to na svoji diagnozu můžeš, jsou to jen bylinky.

Aha aha, no ještě se na ti zkusím kouknout někde třeba na těch diskuzi nebo něco :nevim: ne, prave mě to taky hodně štve, ze mi ji bez problému predepsali.. ale teď už s tím nic nenadelam no.. dobře zkusím to :-) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
3.6.18 19:02

Tak jsem to preslouskala, byla to fuska. Nicmene mam stejny pocit- ty vlastne vubec nevis, co chces, prebihas mezi hormony, lekari…
Mozna by ses mela konecne rozmyslet a nechat lekare aby te poradne vysetrili a dotahli ta vysetreni do konce driv, nez opet zmenis lokal. Cpat do sebe nejake pochybne nesmysly, protoze nejaka dalsi znama rikala… a kdyz ti ted na emiminu nekdo poradi, ze je dobry lekar ve Frydku mistku, tak tam pojedes? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 19:02
@P4ja píše:
@99Misa99 A jak jsi měla cyklus před nasazením HA?? Byl pravidelnej, jak dlouho trval?

Ano byl pravidelném, trval těch 7 dni, nebyl ani moc bolestivý a po těch cca 28ti dnech zase, vše bylo v pořádku
Jen teda moje první menstruace, která byla nejak ve 12ti letech byla hodně silná a bolestivé, pořad jsem tekla, fakt jako vkuse, tak to jsme byli v nemocnici kde mi taky daly HA asi na měsíc na zpraveni, a pak to bylo zase v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.6.18 19:04
@99Misa99 píše:
Aha aha, no ještě se na ti zkusím kouknout někde třeba na těch diskuzi nebo něco :nevim: ne, prave mě to taky hodně štve, ze mi ji bez problému predepsali.. ale teď už s tím nic nenadelam no.. dobře zkusím to :-) dekuju

Tak ono to někdo řeší a jinej ne. A co si budeme říkat, kolikrát si pro to mladé holky prostě chodí a je to byznys. Splužačce jí předepsali už v devítce na problémy s akné no a ve 30ti bojovala s tím, aby jí MS vůbec přišla. Tvrdila teda, že ji nikdo nevaroval, že to takhle může být :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
3.6.18 19:05

Kamarádka brala na srovnání cyklu Gynex a slyšela jsem chválu i na Femigard. Ale tedy všechny známé co mají problémy s menstruací nebo ovulací je mají přírodně. Ne proto že by na sobě dělaly hormonální pokusy. :roll: Navíc za týden jdeš k doktorovi, tak bych mezitím dál nevymýšlela co do sebe ještě nacpat, ale počkala si co mi řekne on. Jinak narkózy bych se nebála, já měla letos čtvrtou v životě a po všech jsem se probrala, jen po jedné rok zpátky jsem byla celý den mimo a nic si z toho dne nepamatuju, ale zaprvé mi nesmí dávat jeden typ narkózy, což se zjistilo až později a zadruhé mám problémy se srdcem. Pravděpodobnost že jí nezvládne mladá zdravá holka je hoooodně nízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 19:07
@mroe píše:
Tak jsem to preslouskala, byla to fuska. Nicmene mam stejny pocit- ty vlastne vubec nevis, co chces, prebihas mezi hormony, lekari…
Mozna by ses mela konecne rozmyslet a nechat lekare aby te poradne vysetrili a dotahli ta vysetreni do konce driv, nez opet zmenis lokal. Cpat do sebe nejake pochybne nesmysly, protoze nejaka dalsi znama rikala… a kdyz ti ted na emiminu nekdo poradi, ze je dobry lekar ve Frydku mistku, tak tam pojedes? :nevim:

Achjo???????? to asi nemá cenu holky tady vůbec řešit, když nedokážete pochopit ze v 15ti letech člověk mysli úplně jinak než v 19ti letech, asi jsem sem vůbec neměla psát, a počkat si za týden na kliniku v brne :D jen jsem si naivně myslela ze si tady normálně napíšeme jak dospělé ženy, a ne si tady vylejvat jak kdo myslel v 15ti letech
A ano, pokud ti lékař nesedí a nedokáže pomoct tak jsem šla radši k primáři;-) víš, ne každý je ten nejlepší co ti hned sedne. Pokud by se mi v Brně nelíbilo, nebo někde jinde, tak ano určitě bych tam zajela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.6.18 19:18

@99Misa99 No hele nechci rýpat, ale ono to není o tom, že ti v 15ti napsali hormony, ale žes je x let střídala a brala jak se ti chtělo.:( To je problém :( Druhá věc teda je, že ti někdo mohl napsat jedny a pak hned druhé :( Ono je potřeba je nechat chvilku sednout a ne je hned měnit.

A jinak s těmi doktory je to podobné. Určitě je dobré najít toho dobrého, taky jsem měnila gynekoložku. Ale taky není dobré to střídat jako ponžky, protože potom tě jeden nějak léčí, pak tě zase přebere jinej. Ne vždycky dostanou všechny výsledky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.6.18 19:44

Hele, to TianDe fakt vyhoď. Zkus tuhle značku zmínit před doktorem na pohotovosti, uvidíš, že s tím bude mít spoustu zkušeností. (Myslím tím negativních zkušeností, protože hodně lidí tenhle zázrak na pohotovost dostal). Obsahuje to strašný svinstvo, velká část těch látek je v Evropě dokonce zakázaná. Skvěle funguje Gynex, jak psaly holky nade mnou.. Začínat s HA v patnácti je blbost, teď už to víš, taky jsem se k tomu bohužel nechala tenkrát strhnout. Mě se cyklus pak rovnal asi rok, ale naštěstí se to srovnalo samo. Jen to chce ten čas. Nicméně na to vyšetření bych zašla, aby se některé diagnózy vyvrátily. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:00
@P4ja píše:
@99Misa99 No hele nechci rýpat, ale ono to není o tom, že ti v 15ti napsali hormony, ale žes je x let střídala a brala jak se ti chtělo.:( To je problém :( Druhá věc teda je, že ti někdo mohl napsat jedny a pak hned druhé :( Ono je potřeba je nechat chvilku sednout a ne je hned měnit.A jinak s těmi doktory je to podobné. Určitě je dobré najít toho dobrého, taky jsem měnila gynekoložku. Ale taky není dobré to střídat jako ponžky, protože potom tě jeden nějak léčí, pak tě zase přebere jinej. Ne vždycky dostanou všechny výsledky atd.

Takže znovu :D ano v 15ti mi napsali HA a co už tady sakra kecas o x let střídání? :D to už je opravdu na mě moc.. měla jsem jednu HA a potom jsem měla HA na týden jinou.. děláš jak kdybych tady půl roku střídala 5 HA..
Ano, hledas, dokud nenajdes toho svého a nejsi spokojena, já měla zatím jednoho a teď jsem jen u primáře u kterého být nemůžeš jako u sveho doktora, takže tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:03
@amarila píše:
Hele, to TianDe fakt vyhoď. Zkus tuhle značku zmínit před doktorem na pohotovosti, uvidíš, že s tím bude mít spoustu zkušeností. (Myslím tím negativních zkušeností, protože hodně lidí tenhle zázrak na pohotovost dostal). Obsahuje to strašný svinstvo, velká část těch látek je v Evropě dokonce zakázaná. Skvěle funguje Gynex, jak psaly holky nade mnou.. Začínat s HA v patnácti je blbost, teď už to víš, taky jsem se k tomu bohužel nechala tenkrát strhnout. Mě se cyklus pak rovnal asi rok, ale naštěstí se to srovnalo samo. Jen to chce ten čas. Nicméně na to vyšetření bych zašla, aby se některé diagnózy vyvrátily. :hug:

To TianDe urco doberu :) mám jen čaj kde ve složení jsou napsaný jenom bylinky, a vložky kde jsou taky jen bylinky :-) ano třeba v kosmetice samponech atd muže být nevím co, ale tady na tomhle nevidim nic špatného :) dobře zkusím ho, snad pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.6.18 20:07

@99Misa99 ctu tohle HA jsem začala brát ve svých 15ti letech, kdy jsem měla přítele. Brala jsem ji nějak necelé dva roky a pak jsem si řekla, že už ji brát nechci, protože do sebe nechci cpát hormony..
takže jsem ji vysadila menstruaci jsem normálně měla, ale nějak jsme se s přítelem domlouvaly, že má strach abych neotěhotněla že ji zase budu brát, tak jsem si asi po celým měsíci zase prášky dala co mi doma zbyly, ale rozhodla jsem se, že zkusím jinou HA, protože jsem po této docela hodně pripbrala a kamarádky mi rikaly ze mají HA po které prave nepribiraji, tak jsem byla za Dr. V Moravském Krumlově (gynekolog Šulc) ateď mi dal Minervu ( predtim Bonadea) tu jsme měla ale jen na týden (myslím, týden nebo měsíc) ať si ji zkusím jak mi bude sedet.. samozřejmě vse bylo Ok, ale s přítelem bydlime ve Znojmě a já neměla čas si zajet do MK pro další balení, takže jsem si to nebrala a vyprdal se tedy na nějakou HA, jenže já krava ještě teda pak ze doma mám tu starou HA Bonadeu a tak jsem jeste donesla tu..

TAkže, když to shrnu, tak jsi dva roky brala jednu. Pak jsi po necelém měsící neužívání zase začala. Pak ses rozhodla, že zkusíš jinou, kterou jsi měla na týden. Pak ses na to vyprdla a vrátila se k té původní.
To je samo o sobě dost silné kafe na 4 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:09
@P4ja píše:
@99Misa99 ctu tohle HA jsem začala brát ve svých 15ti letech, kdy jsem měla přítele. Brala jsem ji nějak necelé dva roky a pak jsem si řekla, že už ji brát nechci, protože do sebe nechci cpát hormony..
takže jsem ji vysadila menstruaci jsem normálně měla, ale nějak jsme se s přítelem domlouvaly, že má strach abych neotěhotněla že ji zase budu brát, tak jsem si asi po celým měsíci zase prášky dala co mi doma zbyly, ale rozhodla jsem se, že zkusím jinou HA, protože jsem po této docela hodně pripbrala a kamarádky mi rikaly ze mají HA po které prave nepribiraji, tak jsem byla za Dr. V Moravském Krumlově (gynekolog Šulc) ateď mi dal Minervu ( predtim Bonadea) tu jsme měla ale jen na týden (myslím, týden nebo měsíc) ať si ji zkusím jak mi bude sedet.. samozřejmě vse bylo Ok, ale s přítelem bydlime ve Znojmě a já neměla čas si zajet do MK pro další balení, takže jsem si to nebrala a vyprdal se tedy na nějakou HA, jenže já krava ještě teda pak ze doma mám tu starou HA Bonadeu a tak jsem jeste donesla tu..TAkže, když to shrnu, tak jsi dva roky brala jednu. Pak jsi po necelém měsící neužívání zase začala. Pak ses rozhodla, že zkusíš jinou, kterou jsi měla na týden. Pak ses na to vyprdla a vrátila se k té původní.
To je samo o sobě dost silné kafe na 4 roky :)

Takže to shrnu já :) necelé dva roky to byla jedna, pak jsem na týden měla jinou a pak den na měsíc vrátil ke své staré. DVA ROKY JSEM BRALA DVĚ HA!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.6.18 20:13

@99Misa99 Jistě, ale jakým způsobem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.6.18 20:14
@99Misa99 píše:
Jestli máš problém, že je to zase román, tak si ho číst ani nemusela. Ano v 15ti jsem moc rozumu neměla, ale když se podívám na dnešní 15ti létě holky, tak si myslím, že jsem na tom byla ještě hodně dobře ;) Už jsi zkoušela TianDe když víš, že to jsou šmejdy? Někomu zabírají někomu asi ne, ale za zkoušku si myslím ze to stoji, ještě když to není sama chemie jako ostatní některé věci ;)
Co já chci a nechci vím dobře já a nebude se tady do mě naváže nějaká cizí ženská, jestli vás můj příspěvek tak rozhořčil, tak si ho příště nečtěte nebo nekomentujte, děkuju, a doufám ze jste to pochopila ;)

Je docela možné, ze kdybys nebrala od patnácti antikoncepci, na polycystické vaječníky by se přišlo dřív :nevim: Teď bych poslechla doktora a šla na laparo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.6.18 20:15
@99Misa99 píše:
To TianDe urco doberu :) mám jen čaj kde ve složení jsou napsaný jenom bylinky, a vložky kde jsou taky jen bylinky :-) ano třeba v kosmetice samponech atd muže být nevím co, ale tady na tomhle nevidim nic špatného :) dobře zkusím ho, snad pomůže :)

No hlavně se o tom nezmiňuj před doktorem, kdyby něco :mrgreen: Moje jak je klidná a v pohodě, tak skáče jako čertík z krabičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí