Ztráta menstruace po vysazení hormonální antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
3.6.18 20:15
@P4ja píše:
@99Misa99 Jistě, ale jakým způsobem??
tak tady neříkejte blbosti o 4 letech a pod, když nic nevíte :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:16
@Russet píše:
Je docela možné, ze kdybys nebrala od patnácti antikoncepci, na polycystické vaječníky by se přišlo dřív :nevim: Teď bych poslechla doktora a šla na laparo.

Ano to je všechno možné :) třeba to ani není SPO, uvidí se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.6.18 20:17

@99Misa99 No ty 4 roky ještě vypadají dobře. To máš pravdu to jsem ti dva roky přidala. Od těch 15ti jsi to asi ty dva roky brala ještě v pohodě. Ty experimenty v posledních dvou letech vypadají hůř. :D M. ěla jsi i kliku, že jsi neotěhotněla

Ale držím palce, aby se to srovnalo a bylo v pohodě. Když se to takhle chtlo brzy. :kytka:

Příspěvek upraven 03.06.18 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:19
@P4ja píše:
@99Misa99 No ty 4 roky ještě vypadají dobře. To máš pravdu to jsem ti dva roky přidala. Od těch 15ti jsi to asi ty dva roky brala ještě v pohodě. Ty experimenty v posledních dvou letech vypadají hůř. :D

No konečně jsi to snad pochopila, tak jak to je :D ano, proto jsem šla za primářem, protože my můj gynekolog nabízel furt jen HA, injekce a hormony na vyvolání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.6.18 20:20

@99Misa99 Tak hlavně, aby se to podařilo vyléčit a bylo to v pohodě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:20
@P4ja píše:
@99Misa99 No ty 4 roky ještě vypadají dobře. To máš pravdu to jsem ti dva roky přidala. Od těch 15ti jsi to asi ty dva roky brala ještě v pohodě. Ty experimenty v posledních dvou letech vypadají hůř. :D M. ěla jsi i kliku, že jsi neotěhotněla

Ale držím palce, aby se to srovnalo a bylo v pohodě. Když se to takhle chtlo brzy. :kytka:

Příspěvek upraven 03.06.18 v 20:19

Nojo, dekuju, snad to bude Ok :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.6.18 20:39

@99Misa99 kde je prosím k přečtení to složení? Tchýně právě konkrétně TianDe vložky řešila a dohledala to snad jen na nějakém zahraničním webu, nikde přesné složení napsané nebylo. Na tom balíčku je? Ona vložky nakonec nekoupila, tak jsem obal ani neviděla, ale docela by mě to zajímalo, kde je pravda. Jinak ty škodlivé látky nejsou jen v kosmetice, ale třeba přímo v těch léčivých náplastech - vyloženě mutagenní a karcinogenní látky, v EU zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:40
@amarila píše:
@99Misa99 kde je prosím k přečtení to složení? Tchýně právě konkrétně TianDe vložky řešila a dohledala to snad jen na nějakém zahraničním webu, nikde přesné složení napsané nebylo. Na tom balíčku je? Ona vložky nakonec nekoupila, tak jsem obal ani neviděla, ale docela by mě to zajímalo, kde je pravda. Jinak ty škodlivé látky nejsou jen v kosmetice, ale třeba přímo v těch léčivých náplastech - vyloženě mutagenní a karcinogenní látky, v EU zakázané.

Já jsem tedy myslela zrovna složení čaje :) ale pošlu vám i čaj i vložky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:42
@amarila píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.6.18 20:43
@99Misa99 píše:
Já jsem tedy myslela zrovna složení čaje :) ale pošlu vám i čaj i vložky

Super díky moc. Držím palce, až se to brzy srovná, věřím, že ano. Když si člověk vezme, kolik holek začne brát HA v patnácti a vysadí někdy kolem třicítky, to už je pak masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:45
@amarila píše:

Kdyby nějaká látka byla zakázána tak by se to tady určitě neprodavalo, nemyslíte? ;) jen tak jednoduché by to nebylo, náplastí doma mám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.6.18 20:49

@99Misa99 nemám teď moc času to studovat, na první pohled mě zaujal třeba kumarin. http://www.bezpecnostpotravin.cz/…n/92247.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.6.18 20:52
@amarila píše:
@99Misa99 nemám teď moc času to studovat, na první pohled mě zaujal třeba kumarin. http://www.bezpecnostpotravin.cz/…n/92247.aspx

Jj, kumarin je karcinogenní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.18 20:53
@Russet píše:
Jj, kumarin je karcinogenní.

Ano, ale kumarin je třeba i ve žvýkačkách, a kolikrat si někdo dá tu žvýkačku za den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.6.18 21:43
@99Misa99 píše:
Ano, ale kumarin je třeba i ve žvýkačkách, a kolikrat si někdo dá tu žvýkačku za den..

Já ne :jazyk: Nežvýkám. Nechci vypadat jako… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí