Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P4ja píše:tak tady neříkejte blbosti o 4 letech a pod, když nic nevíte
@99Misa99 Jistě, ale jakým způsobem??
@Russet píše:
Je docela možné, ze kdybys nebrala od patnácti antikoncepci, na polycystické vaječníky by se přišlo dřívTeď bych poslechla doktora a šla na laparo.
Ano to je všechno možné
třeba to ani není SPO, uvidí se ![]()
@99Misa99 No ty 4 roky ještě vypadají dobře. To máš pravdu to jsem ti dva roky přidala. Od těch 15ti jsi to asi ty dva roky brala ještě v pohodě. Ty experimenty v posledních dvou letech vypadají hůř.
M. ěla jsi i kliku, že jsi neotěhotněla
Ale držím palce, aby se to srovnalo a bylo v pohodě. Když se to takhle chtlo brzy. ![]()
Příspěvek upraven 03.06.18 v 20:19
@P4ja píše:
@99Misa99 No ty 4 roky ještě vypadají dobře. To máš pravdu to jsem ti dva roky přidala. Od těch 15ti jsi to asi ty dva roky brala ještě v pohodě. Ty experimenty v posledních dvou letech vypadají hůř.
No konečně jsi to snad pochopila, tak jak to je
ano, proto jsem šla za primářem, protože my můj gynekolog nabízel furt jen HA, injekce a hormony na vyvolání ![]()
@99Misa99 Tak hlavně, aby se to podařilo vyléčit a bylo to v pohodě. ![]()
@P4ja píše:
@99Misa99 No ty 4 roky ještě vypadají dobře. To máš pravdu to jsem ti dva roky přidala. Od těch 15ti jsi to asi ty dva roky brala ještě v pohodě. Ty experimenty v posledních dvou letech vypadají hůř.M. ěla jsi i kliku, že jsi neotěhotněla
Ale držím palce, aby se to srovnalo a bylo v pohodě. Když se to takhle chtlo brzy.
Příspěvek upraven 03.06.18 v 20:19
Nojo, dekuju, snad to bude Ok ![]()
@99Misa99 kde je prosím k přečtení to složení? Tchýně právě konkrétně TianDe vložky řešila a dohledala to snad jen na nějakém zahraničním webu, nikde přesné složení napsané nebylo. Na tom balíčku je? Ona vložky nakonec nekoupila, tak jsem obal ani neviděla, ale docela by mě to zajímalo, kde je pravda. Jinak ty škodlivé látky nejsou jen v kosmetice, ale třeba přímo v těch léčivých náplastech - vyloženě mutagenní a karcinogenní látky, v EU zakázané.
@amarila píše:
@99Misa99 kde je prosím k přečtení to složení? Tchýně právě konkrétně TianDe vložky řešila a dohledala to snad jen na nějakém zahraničním webu, nikde přesné složení napsané nebylo. Na tom balíčku je? Ona vložky nakonec nekoupila, tak jsem obal ani neviděla, ale docela by mě to zajímalo, kde je pravda. Jinak ty škodlivé látky nejsou jen v kosmetice, ale třeba přímo v těch léčivých náplastech - vyloženě mutagenní a karcinogenní látky, v EU zakázané.
Já jsem tedy myslela zrovna složení čaje
ale pošlu vám i čaj i vložky
@amarila píše:
@99Misa99 píše:
Já jsem tedy myslela zrovna složení čajeale pošlu vám i čaj i vložky
Super díky moc. Držím palce, až se to brzy srovná, věřím, že ano. Když si člověk vezme, kolik holek začne brát HA v patnácti a vysadí někdy kolem třicítky, to už je pak masakr.
@amarila píše:
Kdyby nějaká látka byla zakázána tak by se to tady určitě neprodavalo, nemyslíte?
jen tak jednoduché by to nebylo, náplastí doma mám taky
@99Misa99 nemám teď moc času to studovat, na první pohled mě zaujal třeba kumarin. http://www.bezpecnostpotravin.cz/…n/92247.aspx
@amarila píše:
@99Misa99 nemám teď moc času to studovat, na první pohled mě zaujal třeba kumarin. http://www.bezpecnostpotravin.cz/…n/92247.aspx
Jj, kumarin je karcinogenní.
@Russet píše:
Jj, kumarin je karcinogenní.
Ano, ale kumarin je třeba i ve žvýkačkách, a kolikrat si někdo dá tu žvýkačku za den..
@99Misa99 píše:
Ano, ale kumarin je třeba i ve žvýkačkách, a kolikrat si někdo dá tu žvýkačku za den..
Já ne
Nežvýkám. Nechci vypadat jako… ![]()