Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj hoky podařilo se mi ztratit peněženku se všemi doklady
.Nahlásia jsem na Policii-státní i městskou. Doklady vyřídím ale chci se zeptat-jak je to s výběrem v bance (GE MoNEY) vydají mi peníze „na náhradní občanku“??? díky
Podle mě ne, leda na pas, není tam fotka, tak neověří, že jsi to ty. Máš internet banking? Že by sis prachy poslala třeba kvrodičům na účet nebo ke kámošce a vyberou ti oni
Teď kámošovi ukradli peněženku, vydali mu dočasný doklad s fotkou. Možná že na to by to vydali ![]()
Holky tak super-ted volala statni policie-nejaka pani ji prinesla. Díky vsem
uff poctiví lidé existují!!!
@belu píše:
Holky tak super-ted volala statni policie-nejaka pani ji prinesla. Díky vsemuff poctiví lidé existují!!!
Tak pokud ti vydali potvrzení o občanském průkazu - tudíž ti vzali ohlášení ztráty-odcizení putovalo toto na příslušný úřad a tam ti občanku zneplatnili!
@belu píše:¨Tak to čumím a tleskám
Holky tak super-ted volala statni policie-nejaka pani ji prinesla. Díky vsemuff poctiví lidé existují!!!
@belu píše:
ty bláho, to ještě existuje? tak to je fakt super.. paní bych koupila aspoň kytku. To se jen tak nevidí
![]()
@belu to je fajn, ale opravdu, pokud jsi už ztrátu nahlásila, občanka je zneplatněná a je její číslo k ověření mezi neplatnými doklady v databázi. Ale do té se koukalo jen když byl člověk podezřelý, doklad byl poškozený či vznikly pochybnosti o pravosti, takže teoreticky by ti výběr mohl projít.