Ztráta všech dokladů

8
6.10.13 16:34

Ztráta všech dokladů

Ahoj hoky podařilo se mi ztratit peněženku se všemi doklady :( :( :(.Nahlásia jsem na Policii-státní i městskou. Doklady vyřídím ale chci se zeptat-jak je to s výběrem v bance (GE MoNEY) vydají mi peníze „na náhradní občanku“??? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
6.10.13 16:35

@belu pas nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
6.10.13 16:44

Podle mě ne, leda na pas, není tam fotka, tak neověří, že jsi to ty. Máš internet banking? Že by sis prachy poslala třeba kvrodičům na účet nebo ke kámošce a vyberou ti oni

• Citovat
  • Upravit
17310
6.10.13 17:01

Teď kámošovi ukradli peněženku, vydali mu dočasný doklad s fotkou. Možná že na to by to vydali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.10.13 17:15

Holky tak super-ted volala statni policie-nejaka pani ji prinesla. Díky vsem :-) uff poctiví lidé existují!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.13 17:41
@belu píše:
Holky tak super-ted volala statni policie-nejaka pani ji prinesla. Díky vsem :-) uff poctiví lidé existují!!!
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
6.10.13 19:03

Tak pokud ti vydali potvrzení o občanském průkazu - tudíž ti vzali ohlášení ztráty-odcizení putovalo toto na příslušný úřad a tam ti občanku zneplatnili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.10.13 19:11
@belu píše:
¨Tak to čumím a tleskám :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.10.13 20:05
@belu píše:

ty bláho, to ještě existuje? tak to je fakt super.. paní bych koupila aspoň kytku. To se jen tak nevidí :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
6.10.13 22:10

@belu to je fajn, ale opravdu, pokud jsi už ztrátu nahlásila, občanka je zneplatněná a je její číslo k ověření mezi neplatnými doklady v databázi. Ale do té se koukalo jen když byl člověk podezřelý, doklad byl poškozený či vznikly pochybnosti o pravosti, takže teoreticky by ti výběr mohl projít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová