Prohlídky u zubaře s dítětem - nedají se zvládat přesně 2x ročně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6019
4.3.26 22:57

Chodíme celá rodina 2× ročně hromadně a hned v den kontrolu dostaneme další termín za půl roku. Naštěstí nám to vždy zatím vyšlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16156
5.3.26 00:57
@Anonymní píše: Více

Můj názor?
Opravdu to moc hrotíš… :D
Protože snad nikdy, to nevyjde až tak úplně přesně na měsíc nebo dokonce na týden…
Takže za mě, zbytečný stres. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
5.3.26 04:08

Zubni prukaz nemame, jsem to musela vygooglit :mrgreen: Deti se narodily v zahranici, takze jsme zadny nedostali. chodime cca 2× rocne, ale jak to vyjde, presne 6 mesicu to nutne neni…
Hrotis to moc, resp. je dobre chodit pravidlene, ten iterval je od toho, aby se zachytily problemy vcas, ale jinak je to jedno, rozhodne to nikdo nekontrokuje, zda je to po 6 mesicich a vlastne jestli vubec chodite, je to hlavne ve vasem vlastnim zajmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
5.3.26 04:52
@iila píše: Více

Napodobne…nase zubarka ma taky takovy blby system, objednaci doba na tyhle preventivky tak 3 mesice, pul roku dopredu nas neobjedna, aby to udelala hned po prohlidce a pak se ji musi volat, coz byva komplikovane, kolikrat nestihaji zvedat telefony, takze ja si musim vzpomenout nebo davat upominky, je to taky rusi od prace… Komplikace pro obe strany :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
5.3.26 05:21

Chodí cca 2× ročně, vetsinou objednají hned zase za pul roku. Zda je to ale presne opravdu co 6 mesicu, tak to fakt neřeším :nevim: Stejně jako moje preventivky u doktorů. Jak to vyjde, tak to je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
5.3.26 05:21
@Černá Madonna píše: Více

Přesně :dance: A jinak teda synovi nikdo nikam noc poctivě nezapisuje, zapis ma akorat zubařka u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
5.3.26 06:06

Jo moc to hrotíš. Razitka sbírat nemusíš. Chodíme jak to vyjde, někdy jsou děti nemocné tak je prohlídka dýl než za půl roku a většinou se hned objednávame na další kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65293
5.3.26 06:10

Na prevenci se rovnou objednávám na další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
5.3.26 06:18

Chodíme dvakrát ročně a jestliže je to po 6 měsících nebo 8 neřeším. Razítko do průkazu jsem jim nechala dát někdy na začátku, od té doby to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
5.3.26 06:22

Razítka jsem nikdy nasbírala a návštěvu si domlouvám vždy pri předchozí návštěvě +/- měsíc. Takže teď máme termín už na září. Co je tak složitého na tak jednoduché věci? A nikdo nikomu hlavu neutrhne, když se to posune kvůli nemoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7470
5.3.26 07:14

Chodíme dvakrát ročně. U prohlídky se rovnou objedname na další za 6 měsíců. Bych si tak určitě vzpomněla že mám někam volat…se objednám hned a doma zápisu do kalendáře
Ale nic nikam nezapisujeme.
Na preventivní co dva roky píše doktorka termín přes aplikaci, když nevyhovuje musíme se přiobjednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
5.3.26 08:01

Mým dětem je 12 let a v zubním průkaze nemají razítko ani jedno. Na kontroly chodíme (určitě teda ne přesně 2× ročně), chodím s nimi od asi 8 let i na hygienu. 2× ročně má dítě na kontrolu NÁROK od pojišťovny, ale není nutné to 100% přesně dodržovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9787
5.3.26 08:05

Zubní průkaz je asi nějaká novinka, to děti vůbec nemají. Jinak chodíme 2× ročně, zubař rovnou objdneá na další termín za půl roku. Na ortodoncii chodí dcera většinou sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
5.3.26 09:11
@Jahru píše: Více

Všechny moje děti ho mají součástí zdravotního a očkovacího průkazu, který dostaly v porodnici. Nejstarší dceři je 11,5 roku. Možná to dřív nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.3.26 09:16

My chodíme jednou za rok, zuby mají zdravé takže nám to takhle vyhovuje. Teď budeme ještě chodit na rovnátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.