Zubařka chtěla vědět jméno mého ošetřujícího lékaře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65205
2.6.22 06:38
@Anonymní píše:
Zklidni? To jste omylem chtěla asi říct doma svému dítěti a napsala to mě ne? Já se k lidem kteří se ke mě chovají slušně taky chovám slušně…to že mi paní zubařka udělala na nic ošetření a zhoršila mi můj zdravotní stav je otázka druhá. A teď se ptám kde se ptám na to jestli mě zubařka vezme? Já jsem si k ní volala včera a bez problémů mě objednala na půl 10 ráno na „kontrolu“ protože jasně v papírech z nemocnice mám zítra kontrola u svého zubního lékaře s vykricnikama. To že zřejmě váš zubní lékař vás vidí bůhví kdy a objedná jednou za rok za to nemohu..a pokud vím ptala jsme se na něco jiného…🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️

Tady se ohanis slovem musi. A tvuj projev je celkove hodne agresivni, takze ano, za me zklidni sve vylevy
jelikož je zánět okolo čelistní tak je to vážný a vzít mě musí hned a ne necajt čekat půl roku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
2.6.22 11:57

@zakladatelka_diskuse
Jak bylo řečeno výše, chce si dokumentaci a nálezy prostudovat dopředu, přeci jen to není ulomený zub.

Jinak zase tak akutní to (už) není a život ohrožující už vůbec ne, léčba je nastavená. Pokud nechtěli zub trhat rovnou a nasadili ATB v tabletové formě (s extrakcí po zaléčení), budiž.

Jinak vykřičníky v doporučeních přímo zbožňuju, k tomu 4× CAVE! a další.

Musím uznat, že psaný projev je vskutku hodně agresivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
2.6.22 16:22
@Anonymní píše:
Tak za prvé k zubaři jsem chodila už před tím, za druhé můj zubař šel do důchodu, za další nemohu za to že Česko má nedostatek zubařů a chvilku trvá než někoho najdete, Vacek nebolí zánět se objevuje nečekaně a určitě vám nezatuka na dveře a neřekne teď jdi k zubaři přijdu. Za další mě ani neznáte tak se zdržet komentářů o zanedbaném chrupu taky můžu o vás říct že můžete mít pusu jak když jste jí strcila do Míchačky a nemusí to být pravda. A za další to že se asi nedokážete uplatnit u svého lékaře a necháte se zřejmě odbýt je vaše chyba ne moje..🤷🏻‍♀️

Ano, urcite se necham odbyt svym zubarem, a proto tu diskuzi o spatne peci zakladas ty ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty