Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak asi logicky aby se na tebe mohla dopředu připravit. Ono není úplně obvyklý, že tě zubař objedná na druhý den, a fakt asi nemá další hodinu na to, študovat zprávu a eventuálně se pídit po tom, co s tebou kdo dělal. Máš dost komplikovaný problém, na většině zákroků jsi byla u někoho jiného, a u ní jsi v podstatě nová, tak je snad normální, že to chce zkonzultovat s někým, kdo už tě ošetřoval
co je na tom k nepochopení?
Buď ráda že tě tak brzo vzala, nemusela mít volno. A jinak se asi chce nachystat. Pročíst si to a ne to mít v ruce až když budeš sedět na křesle a nebude čas vymýšlet co s tím. ![]()
@EvaEpic píše:
Buď ráda že tě tak brzo vzala, nemusela mít volno. A jinak se asi chce nachystat. Pročíst si to a ne to mít v ruce až když budeš sedět na křesle a nebude čas vymýšlet co s tím.
Mám jít pouze na kontrolu rany po drénu a zda jsem neotekla. Na vytržení mám jít až po dobrání antibiotik. A jelikož je zánět okolo čelistní tak je to vážný a vzít mě musí hned a ne necajt čekat půl roku ![]()
@Anonymní píše:
Mám jít pouze na kontrolu rany po drénu a zda jsem neotekla. Na vytržení mám jít až po dobrání antibiotik. A jelikož je zánět okolo čelistní tak je to vážný a vzít mě musí hned a ne necajt čekat půl roku
Milá zlata beruško, jestli nechodíš k soukromé zubařce kde platíš i za dobrý den, nemusí vůbec nic. ![]()
@mackA159 nechodím k soukromé zubarce…co jsou tohle za řeči? že nemusí vůbec nic? Jednou jsem u ní registrovaná mám akutní zánět což je akutní stav. Takže než tohle budete psát tak si o tom něco přečtěte než tu začněte vypisovat takové bláboly.. Přečtěte si něco o stomatologické etice a pak tady tohle pište že pokud máte akutní stav musí váš vzít každý zubař i bez objednání. A já zubaře mám..a akutní stav také 🤷🏻♀️ a slovo beruška si nechte pro někoho z rodiny. Já jsem pro vás cizí člověk tak se ke mě tak laskavě chovejte a pokuď vím nenabídla jsem vám tykání takže pro vás jsem paní..a pro příště vykání. Děkuji…
@Anonymní píše:
@mackA159 nechodím k soukromé zubarce…co jsou tohle za řeči? že nemusí vůbec nic? Jednou jsem u ní registrovaná mám akutní zánět což je akutní stav. Takže než tohle budete psát tak si o tom něco přečtěte než tu začněte vypisovat takové bláboly.. Přečtěte si něco o stomatologické etice a pak tady tohle pište že pokud máte akutní stav musí váš vzít každý zubař i bez objednání. A já zubaře mám..a akutní stav také 🤷🏻♀️ a slovo beruška si nechte pro někoho z rodiny. Já jsem pro vás cizí člověk tak se ke mě tak laskavě chovejte a pokuď vím nenabídla jsem vám tykání takže pro vás jsem paní..a pro příště vykání. Děkuji…
@Anonymní píše:
Naprostý souhlas. A co se týká zubařky po zkušenosti a pečlivém zvážení bych uvažovala o změně lékaře. Mám bohužel podobnou zkušenost. Taky jsem skončila v nemocnici a bylo to k operaci.
@Cullenova píše:![]()
![]()
v klidu, dýchej… teda, dýchejte.
Dýchám o to nemusíte mít sebemenší strach, občas nosem i ústy…ono je to lepší dýchat bez dýchání člověk asi dlouho žít nebude 🤷🏻♀️ nevím jestli vy jo ale já a dalších x milionů lidí ne…takže děkuji za péči ❤️️ ale zesměšňovat se nikým nenechám jestli vy ano tak je to vaše věc. ❤️️
@Anonymní píše:
Dýchám o to nemusíte mít sebemenší strach, občas nosem i ústy…ono je to lepší dýchat bez dýchání člověk asi dlouho žít nebude 🤷🏻♀️ nevím jestli vy jo ale já a dalších x milionů lidí ne…takže děkuji za péči ❤️️ ale zesměšňovat se nikým nenechám jestli vy ano tak je to vaše věc. ❤️️
zklidni, tady je běžným zvykem tykat si v diskusích, stačí do nějakých kouknout. To tvoje vykání zní spíš jako povyšování. A v dnešní době fakt doktor nemusí nic, stačí, když si to zdůvodní. A on si to zdůvodní, když bude chtít. Pokud na zubařku půjdeš zítra s takovou bandurskou, jak prezentuješ tady, tak bude fakt ráda a bude tě milovat.
@Anonymní píše:
Přečti pravidla, to za prve. A za druhé je praxe naprosto jina. Můžeš být ráda že jseš vůbec někde registrovana. Ne, fakt te zubař nemusí vzít hned, ani když máš akutní zánět, pokud je stop stav. Natož cizí zubař u kterého nejsi registrovaná. To je realita a praxe.
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takový dotaz.
Před týdnem sem se registrovala u paní zubařky. Bohužel mi na pohotovosti přes víkend našli Vacek a drenovali mi ho cca 2 dny. Pak jsme přešla na drenovany ke svojí zubarce která mi dala mulový drén a ani mi nepredepsala další antibiotika chodila jsem k ní cca 6 dnů na drén a na výměnu přes víkend mě nikam neposlala. Bohužel se mi stav z horšil a poslala mě na kliniku strašila mě tím jak je to na operaci a že je to na hospitalizaci atd. Ten den jsem tam jela a mě normálně ošetřili a poslali domů ze mám normální zánět kolemcelistni kloubů, dali mi 3 balení antibiotik tak jsem na kliniku jezdila 3 dny. Dneska mi doktor drén vyndal, že hnis už v ve váčku není ale že zub pod kterým se udělal hnis atd potřebuje ven ale že to už si mohu řešit se svým lékařem a že bych měla jít k zubarce zítra na kontrolu. Doktorce jsem volala že se potřebuji objednat na zítra na kontrolu. Souhlasila, asi za cca 30 minut volala a chtěla vědět jméno mého ošetřujícího lékaře na klinice. Nevíte někdo proč to mohla chtit a nemohla počkat do zítra až jí přinesu zpravy? Trochu jsme to nepochopila…🤔
Vacek, pohotovost, nova registrace-to spis vypada na zanedbavani navstev zubare a nasledne se vsichni smekejte, kdyz mi tece do bot.
@Yorkmut píše:
Vacek, pohotovost, nova registrace-to spis vypada na zanedbavani navstev zubare a nasledne se vsichni smekejte, kdyz mi tece do bot.
Tak za prvé k zubaři jsem chodila už před tím, za druhé můj zubař šel do důchodu, za další nemohu za to že Česko má nedostatek zubařů a chvilku trvá než někoho najdete, Vacek nebolí zánět se objevuje nečekaně a určitě vám nezatuka na dveře a neřekne teď jdi k zubaři přijdu. Za další mě ani neznáte tak se zdržet komentářů o zanedbaném chrupu taky můžu o vás říct že můžete mít pusu jak když jste jí strcila do Míchačky a nemusí to být pravda. A za další to že se asi nedokážete uplatnit u svého lékaře a necháte se zřejmě odbýt je vaše chyba ne moje..🤷🏻♀️
@mackA159 píše:
Přečti pravidla, to za prve. A za druhé je praxe naprosto jina. Můžeš být ráda že jseš vůbec někde registrovana. Ne, fakt te zubař nemusí vzít hned, ani když máš akutní zánět, pokud je stop stav. Natož cizí zubař u kterého nejsi registrovaná. To je realita a praxe.
Já jsem u zubaře registrovaná…a podle stomatologické etiky vás zubař musí vzít v každém případě..na zánět se dá umřít…takže nevěřím že takovou věc vy si někdo dneska lajznul…a pro příště doporučuji si přečíst znovu na co se ptám protože já se na to zda mě zubařka vezme nebo ne vůbec neptala když jsem k ní objednaná na půl 10 🤦🏻♀️
@vokishka píše:
zklidni, tady je běžným zvykem tykat si v diskusích, stačí do nějakých kouknout. To tvoje vykání zní spíš jako povyšování. A v dnešní době fakt doktor nemusí nic, stačí, když si to zdůvodní. A on si to zdůvodní, když bude chtít. Pokud na zubařku půjdeš zítra s takovou bandurskou, jak prezentuješ tady, tak bude fakt ráda a bude tě milovat.
Zklidni? To jste omylem chtěla asi říct doma svému dítěti a napsala to mě ne? Já se k lidem kteří se ke mě chovají slušně taky chovám slušně…to že mi paní zubařka udělala na nic ošetření a zhoršila mi můj zdravotní stav je otázka druhá. A teď se ptám kde se ptám na to jestli mě zubařka vezme? Já jsem si k ní volala včera a bez problémů mě objednala na půl 10 ráno na „kontrolu“ protože jasně v papírech z nemocnice mám zítra kontrola u svého zubního lékaře s vykricnikama. To že zřejmě váš zubní lékař vás vidí bůhví kdy a objedná jednou za rok za to nemohu..a pokud vím ptala jsme se na něco jiného…🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️
Dobrý den mám takový dotaz.
Před týdnem sem se registrovala u paní zubařky. Bohužel mi na pohotovosti přes víkend našli Vacek a drenovali mi ho cca 2 dny. Pak jsme přešla na drenovany ke svojí zubarce která mi dala mulový drén a ani mi nepredepsala další antibiotika chodila jsem k ní cca 6 dnů na drén a na výměnu přes víkend mě nikam neposlala. Bohužel se mi stav z horšil a poslala mě na kliniku strašila mě tím jak je to na operaci a že je to na hospitalizaci atd. Ten den jsem tam jela a mě normálně ošetřili a poslali domů ze mám normální zánět kolemcelistni kloubů, dali mi 3 balení antibiotik tak jsem na kliniku jezdila 3 dny. Dneska mi doktor drén vyndal, že hnis už v ve váčku není ale že zub pod kterým se udělal hnis atd potřebuje ven ale že to už si mohu řešit se svým lékařem a že bych měla jít k zubarce zítra na kontrolu. Doktorce jsem volala že se potřebuji objednat na zítra na kontrolu. Souhlasila, asi za cca 30 minut volala a chtěla vědět jméno mého ošetřujícího lékaře na klinice. Nevíte někdo proč to mohla chtit a nemohla počkat do zítra až jí přinesu zpravy? Trochu jsme to nepochopila…🤔