Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky maminky, moc vís prosím nevíte nělterá o nějakém zubaři v Ostravě který by vzal nového pacienta? Zubaře sice mám ale pusu plnou kazů a moje dr mi dává do kupy už 7 měs jeden jedinej zub, nikdy nemá čas, ordunuje jen výjmenčně a dnes když jsem přišla hned na 7 hod jako urgentní případ se silnou bolesti a otokem jen mě odpálkovala že nemá čas at příjdu za dva týdny
… budu ráda za jakéhokoliv jiného
mudr.Igor Kucinzský ordinuje na Českobratrské ulici je skvělí taky jsem měla stejný problém jako ty nakonec s toho byl zánět v celé čelisti a 4 zuby to schytli všechny ostatní jsou dávané do kupy jediné co je daň za skvělou bezbolestnou péči je cena za jedno čištění kanálku zhruba 1200 kč za kompozitní plombu 1000-1500 tel 734312743
@brumi Ahoj, již třetím rokem dojíždím do Havířova. Jede tam spousta autobusů a vystoupíš 150m od vilky zubařů. Je jich tam šest myslím. Já navštěvuji Dr Cholevovovou. Je úžasná. Mladší, pod 30let ale zkušená, přijemná, ví co dělá a dodržuje ordinační hodiny. pokud by Ti nevadilo dojíždění tak si zkus zavolat. Jen se nelekej, kdybys volala a bylo obsazeno. Šest zubařů, jedna recepce. ![]()
Ale opravdu můžu doporučit. A vím, že nabírájí i někteří jiní lékaři.
http://www.dental-centrum.cz/
Jinak obecně když zavoláš na OSK Ostrava, řeknou ti kdo ještě bere. ![]()
777 116 931 (Po a St 12:00 - 16:00) mimo tyhle termíny mi to tam fakt nikdo nebral.
Barbora Bláhová u sýkorova mostu…jdem tam v pátek i s dětma, prý je super. A ještě před 2měsíci brala.
Holky potřebuji nutně s malou na zubní, nikde nás nechtějí vzít a malá má šílené váčky na dásních. Myslíte, že na pohotovosti by to nějak řešily?
Ahojky, zajdi si na pojišťovnu a řekni si o seznam zubařů kteří berou. Můj manžel měl zase zubaře, který jen bral peníze a pomalu mu nic nespravil. Tak si zašel na pojišťovnu, že chodí na pravidelné prohlídky a chce změnit zubaře. A opravdu dostal mladou zubařku v Kunčicích a je spokojený. Jen už nebere ani mě nevzala.
Jo a kdyby dělali problémy tak nezapomeň, že na to máš nárok. ![]()
Ahoj, sháním zubního lékaře v Ostravě, ale předem bych chtěla vědět, jestli mám nárok u každého zubního lékaře na znecitlivující injekci v případě vrtání zubu?
Jsem na to háklivá, neskutečně se bojím zubaře a proto 2-3× umývám zuby, ústní vodu si dám i několikrát denně a žvýkačku mám v puse pořád. Jenže ani to není záruka, že nemusím mít nějaký ukrytý kaz. Na kontrole jsem nebyla 4 roky a můj doktor už neordinuje ![]()
Chodim v opave k dr. Kyselovskemu ( ordinace dr. Ochonskeho)a vse mi umrtvuje…a navic je mladej a hezkej ![]()