Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Myslím, že spousta lidí si myslí, jaká je to paráda, že už se nebudou muset starat o zuby a budou je mít hezké. Ale ona to žádná paráda není. Funkčnost naprd. Pokud je co, zachraňovala bych. A hlavně, ať s těma zubama něco začne dělat. nechat tam pokažené zuby je velmi nebezpečné a ovlivňuje to celé tělo, bakterie ze zubů se můžou rozšířit i jinam… Blbá bude jen cena, pokud jsou ty zuby na tom opravdu špatně. ty klapáky budou asi zadarmo, či s minimálním doplatkem, ovšem často to praská, nedrží…
Příspěvek upraven 08.10.15 v 19:13
Ahoj, teď si zuby nechávala dělat babička a opravdu žádná slast.. Každý tyden chodila na trhání, náraz ji trhali třeba i 3 zuby.. Některý zuby skrz kořeny nejdou ani pořádně vytrhnout.. Zuby ji stály 10 000kc..A opravdu má problémy pořádně najist,,dost jí to i bolí jak to tlačí na dásně, hojí se to hodně dlouho ![]()
Můj otec má zuby už několik let umělé a úplně v pohodě, nedělejte z toho takovou tragédii…První šlo vrchní patro, dole měl jen pár zubů. Doktorka říkala, že je lepší nejprve jedno patro aby si na to člověk lépe zvyknul a za 3 roky na to šel i na ty spodní.
Nají se naprosto normálně, řízek, chleba není problém. Ráno si je přilepí Coregou a zuby vydrží zpravidla do večera.
@MilijonDolarBejby určitě jsem pro, aby se záněty v oblasti hlavy řešili co nejdřív…může se to podepsat např na srdci nebo na ledvinách, prostě celkově na zdr. stavu…
@Malaga píše:
@MilijonDolarBejby určitě jsem pro, aby se záněty v oblasti hlavy řešili co nejdřív…může se to podepsat např na srdci nebo na ledvinách, prostě celkově na zdr. stavu…
Právě. Ja mam ve svých 28 letech taky velký problémy. Osmičky jsem mela shnilý ještě kdyz nebyly vyrostlý, mam několik mrtvých zubu a jednu pětku vytrženou. Takže jsrm bez zubu, protože mam tak špatný kořeny, ze by to korunku neudržely a na implantát nemám peníze
@loves píše:
Myslím, že spousta lidí si myslí, jaká je to paráda, že už se nebudou muset starat o zuby a budou je mít hezké. Ale ona to žádná paráda není. Funkčnost naprd. Pokud je co, zachraňovala bych. A hlavně, ať s těma zubama něco začne dělat. nechat tam pokažené zuby je velmi nebezpečné a ovlivňuje to celé tělo, bakterie ze zubů se můžou rozšířit i jinam… Blbá bude jen cena, pokud jsou ty zuby na tom opravdu špatně. ty klapáky budou asi zadarmo, či s minimálním doplatkem, ovšem často to praská, nedrží…Příspěvek upraven 08.10.15 v 19:13
Jasne, asi každej by chtěl mit pěkné a zdravé vlastní zuby, ale bohu zel… Kolik já uz dala peněz za zuby
@Petronellarikov píše:
Ahoj, teď si zuby nechávala dělat babička a opravdu žádná slast.. Každý tyden chodila na trhání, náraz ji trhali třeba i 3 zuby.. Některý zuby skrz kořeny nejdou ani pořádně vytrhnout.. Zuby ji stály 10 000kc..A opravdu má problémy pořádně najist,,dost jí to i bolí jak to tlačí na dásně, hojí se to hodně dlouho
Za co platila 10 tisíc??
@MilijonDolarBejby Za ty zuby, dostala na výběr jestli chce ty, ktery proplaci pojistovna nebo nejaky lepsi drazsi,, dostala i nejaky, ktery ji udelali narychlo nez budou hotovy ty co pak dostane nastalo
@MilijonDolarBejby no, taky mám problematické zuby, takže vím, o čem mluvím a sama jsem zaplatila u zubařů už dost. Navíc dík práci vím, jak špatně můžou dopadnout zanedbané zuby - to opravdu není jen kosmetický problém…
@Petronellarikov píše:
@MilijonDolarBejby Za ty zuby, dostala na výběr jestli chce ty, ktery proplaci pojistovna nebo nejaky lepsi drazsi,, dostala i nejaky, ktery ji udelali narychlo nez budou hotovy ty co pak dostane nastalo
Ajo, tak to potom jo ![]()
@loves píše:
@MilijonDolarBejby no, taky mám problematické zuby, takže vím, o čem mluvím a sama jsem zaplatila u zubařů už dost. Navíc dík práci vím, jak špatně můžou dopadnout zanedbané zuby - to opravdu není jen kosmetický problém…
Jo, taky jsem toho viděla uz hodně, ale spousta lidi na to proste ty peníze nemá, tak moc na vyber nemají
@Petronellarikov tak co já vím, tak náš táta zaplatil 7tisíc, je to tak 3 roky a taky měl právě ty provizorní, takže on ten doplatek za ty lepší asi není až tak velký ![]()
@medunka23 je to možný,, taky nevím za co přesně platila.. Ale to chtej za ty provizoraky dost penez :/
@Petronellarikov no je to dost, ale zase když fakt se pohybuješ mezi lidma tak on teda ten výraz oblyčeje bez zubů nic moc, zase beru že je v tom práce lidí, tohle těžko uděláš na stroji, minimálně ty konečný detaily asi dají dost práce
![]()