Zuby v těhotenství

441
3.8.11 15:00

Zuby v těhotenství

Ahoj holky.. Prosím o radu.. Je možné, aby se v těhu začaly pohybovat přední zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
3.8.11 15:05

Ahoj, podle mě jo…Obecně jsi na zuby náchylná. Zajdi k dr, ať ti poradí. Mně pomohl až elmex a spešl kartáček. Sice se mi nehýbou, ale cáká mi z pusy krev…A to už jsem 8 měsíců po porodu, chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.8.11 15:06

to netuším, ale mě se v těhu rozpadly 3 zuby :roll: po porodu to je ještě horší :roll:

Skoč si k zubaři, stejně musíš preventivně během těhu na prohlídku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
3.8.11 15:12

Holky, zrovna dneska jsem tam byla.. To já jsem docela posera, takže tam chodím pořád.. :) Jde mi o to, že mi na jedničku bude nasazovat můstek. Ta jednička se mi mírně hýbe, a když jsem to dr řekla, tak to nijak zvlášť neřešila, takže je to asi v těhu normální.. Doufám, nerada bych to všechno absolvovala znovu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
3.8.11 17:12

Já to mám teď jako Eva B., zuby se nehýbou, ale teda té krve - dřív jsem s krvácením z dásní neměla problémy. Teď jsem si pořídila kartáček ultrasoft a jde to. A k zubaři teprve půjdu, moc se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.8.11 18:40

S kýváním zkušenosti nemám, docela bych se bála. Zato s krvácením mám zkušenosti velký a jediný, co mi pomohlo, byla návštěva hygienistky, která mi vyčistila zuby od kamene, denně používám mezizubní kartáček a už přes rok nemám potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
3.8.11 21:41
abbee píše:
Já to mám teď jako Eva B., zuby se nehýbou, ale teda té krve - dřív jsem s krvácením z dásní neměla problémy. Teď jsem si pořídila kartáček ultrasoft a jde to. A k zubaři teprve půjdu, moc se těším :lol:

Mně zubařka řekla, že se s tím moc dělat nedá…což je asi fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
3.8.11 23:18

Holky, a zkoušely jste pastu Lacalut Activ? Moje zubařka mi ho nařídila a k tomu ještě musím vyplachovat vodou naředěnou kysličníkem.. a pomohlo.. mě taky hodně krvácely dásně a byly takový zarudlý.. Teď už je to o hoodně lepší.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.8.11 07:14

Ahoj určitě ano já v prvním těhu přišla o 4zuby normálně se začli hýbat a pak drolit a nakonec mi je zubařka musela vyndat druhé těhu bylo v poho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.8.11 07:33

Ty brďo.. o co všechno kvůli našim zlatíčkám nepřijdeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.8.11 16:19
Monny89 píše:
to netuším, ale mě se v těhu rozpadly 3 zuby :roll: po porodu to je ještě horší :roll:Skoč si k zubaři, stejně musíš preventivně během těhu na prohlídku :kytka:

Jsem na tom podobně, v těhu jen jeden kaz, ale po porodu hrůza. Dnes šel jeden dokonce úplně ven. Říká se, že každé těhotenství tě stojí jeden zub, tak nevím, jestli si to se svými 3 miminy nerozmyslím :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
15.8.11 19:23

me se trochu kyvaly predni zuby uz pred tehotenstvim, ted se to jeste trochu zhorsilo. zrovna dnes jsem s tim byla u zubare, rikal, ze u jednoho zubu mam nejake „choboty“ a mozna ho uz nezachrani :cry:
pouzivam zubni pastu elmex, ultra soft kartacek, dasne nekrvaceji, ale zuby se porad kyvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.12.12 23:20

Ahoj chci se zeptat jsem ve 37tt a pred 3tydny mi zubarka ze 2 spodnich zubu sundala zubni kamen, ale od te dokx se mi kyvou ty spodni zuby. zubarce jsem to rikala ale mam blbou zubarku. hledam jinou, a ona se mi vysmala ze se nekyvou, jenze ja vim sve, no a nevim co s tim, vyplachuju se ustni vodou, cistim si je casto a pouzivam herbadent, ale zmena je jen mala, nevim co s tim. poradite? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.12.12 23:29

Najdi si jinou zubařku, zuby jsou peklo, prožila a prožívám si s něma, držím palce, at je líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
15.12.12 23:32

@liliw
Kývou? Není to jen subjektivní pocit, jak ti prochází sliny mezizubním prostorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.