Zuby - šílená bolest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
23.3.13 09:10

Zuby,Pomoc !

Ahojky mam dotazy, prosim poradte.
Tak zaprve mam hodne problemy se zuby hlavne horni predni 4 vsechny by potrebovaly ven ale u nas sehnat zubare je vzacnost chci se zeptat jak je to kdyz bych sla k nekomu kdo mne nema prijatou kolik by to stalo 4 korunky nebo tak nejak a jak je to s moudrakama zrovna dnes mne boli jak cert (radsi bych zas rodila) silena bolest az s toho na leve ucho skoro neslysim :( jak mam jit na vytrhnuti 8 cky kdyz nemam zubare a zadny mne nechce prijmout.Mate nektera zkusenost treba ze soukromou stomatologii napadle mne Liberec ale netusim jak by to bylo s cenou. Snad jsem to napsala srozumitelne s te bolesti nejka nemuzu myslet dekuji Vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
23.3.13 09:12

Já platila za jednu korunku 2000 takže počítej kolem 8 tisíc. U nás je taky problém sehnat zubaře, jezdím 80 km daleko :roll: :roll: Být tebou tak obvolám vše v tomto okruhu, někde tě musí vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.3.13 09:14

Nevim, odkud jsi, ale v Litvinove funguje vyborna zubni pohotovost s perfektnim panem doktorem. Pises o Liberci, ze severu to neni zas takova dalka jako bys byla od Ostravy.

• Citovat
  • Upravit
133
23.3.13 09:18

Jsem z Varnsdorfu, ten Liberec je hodina odnas to by jeste slo ale urcite tam budu jezdit ze zacatku pravidelne a mam dve male deti muze porad v praci to prave tezky jezdit nekam hodne daleko.
@Lastkecka 2000,–? ty jo to je blazinec no pocitala jsem trosku min dekuju alespon vim kolik si pripravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
23.3.13 09:26

Taky jsem dřív měla problém se zubama a žádnou zubařku. Obvolala jsem všechny z tel. seznamu a ochotná byla jen jedna, která sice měla zrovna před dovolenou, ale sestřička mi řekla, že první pomoc musí poskytnout každý zubař. Naklusala jsem teday k prvnímu, zkoušel na mě, že nové pacienty nebere apod., já na něj vychrlila, co mi poradila sestřička a světe div se, zub mi spravil. Je to sice už nějaký pátek, ale myslím, že by to tak mělo být i teď.
Jen v případě první pomoci musíš počítat jen se základama (vyvrtá, dá vložku místo plomby apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.3.13 09:32

To jo na bolestech uz jsem byla ale to bylo jen nachvily zbavil mne bolesti ale to tak vsechno, a ted to stejne boli zas. Stima zubarema je to ted pekne na ****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150
23.3.13 09:40

Já si myslim, že by ti místo 4 korunek doporučili můstek a to počítej okolo 5000 Kč nejmín jestli nebudeš náročná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.3.13 09:48

No to by bylo dsuber lepsi 5tis nez osm takze mustek? dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.3.13 10:13

2tis za korunku je ještě z velmi levného kraje… Takový ceník bych u zubaře brala všema deseti. Tolik bych já dala u svojí zubařky za tu největší plombu.

Pokud potřebuješ vytrhnout osmičky, tak zkus hledat přímo stomatochirurgii. Ale když jsem já došla k zubařce, protože mě bolej osmičky a mám další problémy, tak osmičky byly prohlášeny za problém sice bolavý, ale momentálně ne nejakutnější. Teď naštěstí mrchy zas nebolej, při akutní bolesti mi pomáhal namražený gelový polštářek na tvář, spolknout prášek (kupodivu líp mi zabírali dva paraleny jak brufen), kdykoliv byla bolest ostřejší, tak to tam vyčistit s hodně pasty, pořádně kartáčkem promasírovat dáseň a nakonec to pomazat herbadentem, ne že by to pomáhalo na dlouho, ale každá úleva se počítá.
A nesměla jsem na té tváři ani v noci spát, leda bych pod ní měla ten chladící polštářek, aby se to ani trochu nezahřívalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.3.13 10:18

Můžeš zkusit zavolat na svou zdrav. pojišťovnu, oni by ti měli říct, který zubař v regionu s nimi má smlouvu a bere nové pacienty :nevim:
Případně tady ta stránka
http://dent.cz/detail-text.php?…
ale nevím, jak moc to bude aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.3.13 10:53

Je vidis to jsme nekde taky slysela ale vubec mne to nenapadlo dekuju moc zkusim urcite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
23.3.13 12:25

Souhlas s @Gladys ,2000 za korunku je luxusní cena, mě stála celobílá korunka se zirkonovým vnitřkem 8000,–(teda korunka stála 5000,– a zbytek ty věci okolo, třeba kanálky po nervech mi vyplňovala takovejma jako gumičkama, že tam je jistota že se tam nic nedostane a nezačne to bolet) jinak na blombu má naštěstí jednu cenu, je jedno jestli je malá nebo velká a za bílou platím 1000,– :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
23.3.13 16:53

Ahoj, ceny korunek nebo můstku, jsou všude jiné, záleží na laborce, kolik si účtuje. A samozřejmě záleží také na materiálu, ze kterého je korunka vyrobená, je toho více. Co se vytažení osmiček týká, tak pokud to není chirurgická osma, tak by ti to mohl vytrhnout přímo tvůj stomatolog.Jen se chci zeptat, to nemáš svého zubaře, nikam nechodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
23.3.13 17:02

Ja bych spis taky volila stomatochirurga. Ten dela slozitejsi trhani, osmicky, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
24.3.13 10:31

@Gábííí nemam zubare takze ano nikam nechodim obcas jen na ty bolesti ale tam mi vetsinou pomuze jen od pbolesti a stejne to za cas boli. Unas je to se zubarema na stiru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.