Zoubky - jak pomoct

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
492
21.3.13 08:19

zoubky jak pomoct

Zdravim vsechny maminky, mala 10mes ma 10zoubku 4dole 4nahore + 2spicaky, ted to vypada ze polezou stolicky od vcerejska nema chut na jidlo je nervozni strka vse mozne az dozadu a vim ze ji to boli, nebo je neprijemne, chci se zeptat :
natiram calgelem, co se tyce cipku paralen ten sem dala vecer pred spanim pulecku. co mam delat dnes co pak na noc? jak ji ulevit? za vsechny rady moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.3.13 08:31

@vendelinecek Já bych řekla vydržet, stoličky rostou dlouho.. U nás Calgel nehrozí, já jí neudržím.. Dej jí kousátko nebo tvrdou kůrku chleba :mrgreen: Paralen jen když fakt nebude moct usnout.. To bys jí ho mohla dávat taky denně a to moc dobrý není.. Malý se teď klubou tři špičáky najednou, byla vzhůru od dvou do pěti.. Jenže já do ní nedostanu ani čípek, ani sirup, se děsím, aby nebyla někdy nemocná, vůbec nevím, co bych dělala.. Takže si to musí odžít jen tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.3.13 08:44

Na zoubky jsou pry dobrý homeopatika??? jenom jsem o tom slyšela zatim zkušenost nemam.. nevi o tom někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.3.13 09:07

Dávám Chamilla Vulgaris 15CH. Vždy jednu kuličku hodím do lžičky z vodou a když se rozpustí, tak dám dítěti. A hned dám rozpouštět další, tak jí mám vždy připravenou, kdy potřebuju. Na radu homeopatky v akutních obtížích podávat každou půlhodinu, později každou hodinu až přejít na 4× denně. Nám docela zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
21.3.13 09:09

Nam pomahaju jantarove koralky, u oboch deti :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.4.13 14:17

Stoličky muzou rust i 2 roky, zkuste ji dát zuzlat studenou plinku nebo kousatka a nebo kupte citrogel to by melo zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.