Zkažené zoubky u dětí

347
21.3.13 06:41

Zkažené zoubky u detí

Ahoj holky prosím Vás o radu. Malý má dva roky a jelikož je neposeda ulomil si prední zoubky ktere začli černat a krušit se, už tam nemá skoro nic ale strašně mu smrdí z pusiny a říkají mi lidi že nejspíš s těch zubů. Nemáte někdo nějakou zkušenost co stím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15225
21.3.13 06:42

Zajít k zubaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
21.3.13 06:44

Tak tak jít hned k zubaři…zuby odumíraj nebo už jsou mrtvý a musí se s tím co nejdřív něco udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.3.13 07:00

Dneska zrovna máme u nas zubaře gak tam urcite zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
21.3.13 07:48

No a změň přístup k hygieně a výživě, k tomuto nezbývá než dodat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.3.13 07:58

@Babulka123 u nás právě není problém v jídle ani hygieně. Malý jí zravě a čistění zubu miluje čisti aji třikrat denne, ale jak se mu ty zoubky odlomily začly čenat a drolit se a začalo mu smrdět s pusy myslím právě že s těch zubu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
21.3.13 08:04

@mishka231 nám se stalo to samé, nakonec přišel o všechny 4 horní řezáky. Dr mu vytrhla jedničky i chycenou dvojku, později i druhou dvojku. nic jiného se s tím dělat nedá.

OT: aby toho nebylo málo, v necelých5ti letech si s kamarádkou hrál, ta jako vařila z kostek lega a náš mladej do toho kousl a vyvrátil si i spodní jedničky. Pravda nějakou chvíli mu tam ještě držela (nacpali jsme jí zpět - tu vyvrátil úplně) ale vypadla stejně, později i druhá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
21.3.13 08:04

@mishka231 hele já v tom dělám, takže vim o co jde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
21.3.13 08:08

@Babulka123 co uděláš s ulomenými zuby?? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
21.3.13 08:12

Tak jasný, že ten smrádek je z těch umírajících zubů..určitě k tomu zubaři zajdi dneska ať z toho pak nemá další problémy a neodnese to nakonec těch zubů ještě víc…Já letěla hned když si malej ulomil kousek předního zubu a ona mi řikala, že musim koukat jestli zub netmavne a jinak hned přijít…Pak dej vědět jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
8o

Příspěvek upraven 21.03.13 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750

No, počítám, že to jsou mlíčný zoubky, určitě k zubaři, ale stejnak myslím, že s tím nic neudělá. Dcera má velikou kazivost i přes to, že si zuby opravdu čistí. No a mléčné ji nechal zkažené s tím, že bude řešit až druhé. Bála jsem se aby ten kaz z mléčného zubu třeba nepřelezl na ten druhý co roste pod ním(někde jsem takovou teorii slyšela) říkal, že je to hovadina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
21.3.13 08:20

@Babulka123 Neval oči a napiš jak to teda je když jsi z oboru…já jsem laik…podle mě jestli zuby černaj tak umíraj a musí ven aby od nich nechytla dáseň nějakou infekci a v případě zakladatelky, když už se rozdrolily ty zuby, tak zkontrolovat jestli v dásni něco nezbylo a vyndat to?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
21.3.13 08:48

Teda myslim si, ze jsi mela byt u zubarky uz davno. Ja videt cernajici zuby syna, tak tam hned letim. No ted uz to ale nevratis, tak tam zajdi aspon ted co nejdriv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
21.3.13 08:57

Jít kzubaři on mu je nejspíš vytrhne měli jsme to taky tak jako mimčo si první zoubky obil a ty mu se začaly kazit tak první se vytrhl jeden potom druhej a tet v 5 ti letech pujdou další dva. Naštěstí to jsou první zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.