Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky…dneškem jsme zustali sami dve…pritel si zacal psat s jinejma holkama takove intimnejsi veci a posilali si navzajem nahate fotky…coz me jako jeho pritelkyni dostalo…takze jsem se na nej vykasla…docela to boli ale na jednu stranu jsem straasne rada ze budeme mit ,,klid'' je tady někdo kdo je na tom podobne…chtela bych se vypovidat…
![]()
Karin je tady vice diskuzi kde jsou holky ktere jsou s detmi bez tatinka.
Na to co tvuj pritel udelal nebudu psat nic.
Jen chci napsat ze jsem take sama s dcerkou a i kdyz to bolelo tak to prebolelo(ver mi ze dite ti vse vynahradi a tva dcerka je slunicko)a ted mam svuj klid a za to jsem rada.
já jsem ráda že jsem sama…aspon budu mit klid a budu se moci venovat jen ji:-) je to moje slunicko…i kdyz je cela tata…ale je moje a nikomu bych ji nedala
je super, že to takle bereš, věnuj se hodně malé, ale nezapomínej na sebe!!! Přeji Ti hodně štěstí, taky jsem před třemi roky zůstala sama a teď máme před svatbou. Tím chci jen říct, že dobré časy zase přijdou.
Ahojky, já jsem sama s malým od nového roku. Je to ze začátku těžké. A i teď je to pro mě těžký, jelikož se tatínek začíná vybarvovat. Tak kdybys chtěla tak se ozvy, ráda si tě vyslechnu (přečtu
) Taky jsem se hodně upnula na malýho, je to to nejnádhernější co nám mohlo zůstat
Tak pa a drž se ![]()
Ahoj holky, jedna velmi dobrá kamarádka mi kdysi (když nás opustil přítel…
) řekla, že to nejlepší jsme si vzaly- děti.
Ono to časem přebolí, i když „jizvy“ zůstanou a smutno nějakou dobu bude. Ale věřím, že ten princ na bílém koni někde čeká. Na mě i vás ![]()
Taky jsem sama s dcerou- už skoro dva roky- a přestože rozvod moc bolel, tak nám je samotným o 100% lépe než s exmanželem.
A taky stále doufáme v toho „rytíře“… ![]()
Karinečko, drž se a mysli hlavně na svůj poklad a na sebe. ![]()
Karinečko ahoj! Můj manžel dělá úplně to samý co tvůj přítel. Na internetu hledá stále nové a nové „kamarádky“ Píše si s nima, dokonce i telefonuje a vyměňují si fotky. Máme dvě děti. Vždycky se kvůli tomu pohádáme, on chvíli přestane, nebo omezí, ale pak je to nanovo. Dost mě to trápí, protože on pracuje na druhém konci republiky, je doma strašně málo, a to málo tráví u počítače, nebo s mobilem (má internet v mobilu). Neříkám že mi doma nepomáhá, to ne, ale já tohle prostě nějak nemůžu překousnout.
Ahoj holky,omlouvám se,že vám lezu do diskuze,ale jak to děláte,že jste tak nad věcí? Já se potácím mezi tím,jestli od nás manžel odejde nebo zůstane a jsem z toho psychicky na dně. vy mi přijdete všechny tak vyrovnaný..nad věcí
.Já to prostě nedokážu. Jak vám to trvalo dlouho,než jste se zbavily vzpomínek a návalů zlosti se strašnou lítostí?
Andrejko ,
já myslím, že to tvoje „psychické dno“ pramení hlavně z té nejistoty, která tě ničí. Pořád řešíš věci jako „:přijede dneska nebo ne, jak se bude tvářit, je v práci nebo s někým jiným, co asi dělají, zůstane se mnou nebo ne …atd.atd.?“ To ti pořád koluje v hlavě a ty se trápíš.
Jakmile člověk nabyde jistotu (byť tu horší variantu- rozchod), tak se sice dočasně sesype, ale pak se postaví na nohy, začne koukat do budoucnosti a od té chvíle čas už pracuje pro něj. A už je pořád lepší a lepší. Kdežto v tém zničující nejistotě můžeš strávit měsíce či roky a bude to pořád stejně bolavé. ![]()
takže můj názor na to je ten, že nejistota je mnohem horší než rozchod samotný. Tak to ale vidím já, neříkám, že to takhle musí fungovat u každé.
Káťo je to tak ,jak píšeš.Jsem v šílený nejistotě,ale ten krok do neznáma je hroznej. Vy jste moc silný,že jste to zvládly a máte můj obdiv
Držím Vám palce,abyste našli toho svýho „prince“,který vás bude milovat
.