Opustil mě

Marina80
6.3.10 16:48

opustil mě

ahoj holky,
co mám dělat, přítel mě opustil, našel si jinou a já jsem najednou sama s dvěma dětma a nemám silu jim ani uvařit, hrát si s nimi. Pořád kouřím, pláčů, nemám sílu se zaměřit na sebe a povzbudit se, pořád volám kamarádce a už je mi to trapné, už asi otravuji.
Jak to bude dlouho trvat tahle krize ? jak z ní ven. Nemám sílu dělat cokoliv.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.3.10 17:20

Ahoj,

tak v teto situaci tezko radit. Clovek o tom hlavne musi mluvit a soustredit se co bude delat dal. Me v teto situaci pomohlo planovat.Vyticila jsem si cile a sla za nimi. Jak mas stare deti? Jak dlouho jste spolu byli? Bydlis ted sama z detmi nebo u rodicu? Me osobne se podarilo to co jsem vubec necekala nejak se mi mesic po tom co me opustil pritel primotal do cesty kamarad a ja jsem zjistila ze je mi najednou i s nekym jinym dobre a ze uz to mozna nebyla laska jak zavistlost. Pak se stal s kamarada pritel a letos spolu budeme 7 let. M

• Citovat
  • Upravit
káťa
6.3.10 17:21

Marino, soudě podle tvé včerejší diskuse, se přítel rozhodl včera nebo dneska- takže je to úplně čerstvé.

Já jsem taky sama s malou už téměř dva roky. Rozchod s manželem jsem rozdýchávala tak cca měsíc (ale ta nejhorší krize cca týden). Pak jsem byla skoro rok sama s malou a pak jsem si začala s přítelem. Spolu jsme byli rok (ale známe se už asi 5 let a byli jsme si hodně blízcí vždycky) a před 14 dny to skončilo (opět ta nejhorší krize cca týden), teď už jsem relativně v pohodě. Přestože přítele jsem milovala mnohem víc než manžela (v době rozchodu), tak mi to oklepání trvalo kratší dobu- už jsem asi otrlejší :-?
Neboj se, přejde to, zkus se vypsat tady na netu, nebo vypovídat nějaké opravdové kámošce- (opravdová kámoška to nebude brát jako obtěžování ). Hlavně prosím tě nekontaktuj nějakým sprostým způsobem, jaký si nastínila včera, svého přítele nebo jeho milenku- akorát by ses mu zprotivila o to víc- snaž se vybrečet a vyhysterčit o samotě- a s ním už se snaž jednat (kvůli dětem určo budeš muset) v klidu a věcně.
Posílám objetí a moc přeju tobě i dětičkám, ať ten smutek brzy a rychle vyprchává :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Marina80
6.3.10 17:29

dětičky mám staré 1.5 a 2.5 roku
byli jsme spolu 5 let.
S večerem ta samota bolí víc a víc
zítra ráno mi bude určitě lépe
starší synek mi otírá slzy z očí a říká abych neplakala, je to krásný a pořád je veselý i přesto.. což je dobře
bolí, hrozně to bolí, uvědomila jsem si že za to mohu já, a o to víc je to bolestivější
díky za objetí, za povzbuzení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.10 17:42

Vubec se neobvinuj,

vzdycky za to mohou dva ne jeden. Deti mas opravdu male,ale o to lip to mozny snasi,protoze tomu jeste tolik nerozumi. Vecery jsou asi nejhorsi to mas pravdu. Ale neboj to zvladnes. Zensky jsou silny. Presne jak psala Kata jednej s nim vyrovnane a klidne. Tak clovek dosahne vzdycky lepsiho konce. Alespon uvidi, ze nejses nejaka blbka a jses inteligentni. To, ze by jsi mu nebo ji psala nic nevyresi. Pokud ji nezabrnilo nic v tom, kdyz vedela(jestli vedela) ze ma doma zenu a dve deti, tak s ni nic nehne kdyz ji napises. Drzim pesticky at to rychle prekonas a mas hodne sily. Rikej si, ze pro jedno kviti slunce nesviti!! Chlapu jsou mraky a urcite se najde nejakej s kterym budes stastna a on si ze bude vazit :palec:

• Citovat
  • Upravit
12154
6.3.10 17:55

Marino, já vůbec nevím, co napsat. Že to přebolí? To víš. Kdy? Těžko říct. Že ti bude pár dnů zle, bude Tě bolet na hrudi, nebudeš moct dýchat, budeš mít pocit, že se udusíš. Tohle všechno si teď asi prožiješ. Je to hodně zlé, já vím, ale: HOLKA, DRŽ SE! :kytka: :kytka: . Já moc držím palce, aby už to peklo bylo za tebou. Co prcky? nemůžeš dát na chvilku třeba k rodičům? Aby jsi se mohla třeba někde vyřvat, vykřičet, vyzuřit? Zkus to, nepomůže to, ale uleví se ti. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.3.10 18:17

Je mi to také moc líto, ale všechno bych hodila za hlavu, takhle se trápit kvůli chlapovi opravdu nestojí za tvoje nervy !!! Máš dvě krásné, zdravé děti a to je teď tvůj odrazový můstek, mysli na ně, jsou jediné co máš a oni tě mooooc potřebují !!! Veškerý stres přenášíš i na ně a oni za to přeci nemohou … držím moc palečky, aby jste to všechno zvládli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina80
6.3.10 18:27

co jsem tak mluvila s kamarádkami, moc dobré vyhlídky stejně nejsou, neboť všechny zůstali sami s dětmi a našli si vždy jen známost na jednu noc..já sama si ani neumím představit, že bych měli žít s jiným mužem než s tím, se kterým mám děti

• Citovat
  • Upravit
Marina80
6.3.10 18:33

snížila jsem se i k tomu, že jsem partnerovi popřála v tom novém vztahu hodně štěstí, ale přesto všechno s tím vůbec nesouhlasím, ale jen pro ten pocit, aby věděl, že umím trpět.

• Citovat
  • Upravit
5140
6.3.10 18:44

Ahojk marino Tak já úplně chápu jak se cítíš prožívám ted stejnou věc jen je o 14 dní dříve, takže ten první týden jsem fungovala jen ze setrvačnosti a protože mě děti potřebovaly jinak jsem pořád na tom bledě, nejvíc mi pomáhají tady holky z fora kdybych je neměla tak jsem troska. musíš se sebrat. Tento týden to už bylo o něco lepší dokonce jsem s „ním“ mohla mluvit, ale pořád nechápu jak to mohl udělat. ten můj se svou milenkou byl před měsícem dokonce na horách a já blbka si mysleka že jede s kámošem, ale musím napsat že nějaký červík hlodal, a jak dojed domů tak si mě s ní dokonce spletl a tulil se ke mě, no fakt to bylo údesný tohle nikomu nepřeju. taky ted rekapituluju co budu dělat, hlavně bych potřebovala sehnat nějakou práci zatím brigádu malá bude mít 2 ročky a syn má 13, přemýšlím o tom že zkusím ještě něco studovat a obnovím si ridičák. Zkus si taky něco takovýho vytyčit a třeba bude příští týden už lepší. Moc držím palce at to obě zvládnem se vtyčenou hlavou. Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina80
6.3.10 18:50

nakonec to všechno stejně dopadlo tak jak se radí v odborné literatuře, nechat partnera se vyblbnout a dělat že se vlastně nic nestalo, ty mé hysterické scénky byly akorát v můj neprospěch, a dopadlo to tak, že jsem jim požehnala. Kdyby to tak šlo vrátit… ale já nechápu, že nedostanu šanci, vzít to zpět. Asi je to v tom, že jak je zamilový, nic ke mě necítí…

• Citovat
  • Upravit
Marina80
6.3.10 18:53

nanak taky máš za sebou nepříjemné chvilky, ten můj byl taky minulý týden s ní na horách a mě říkal, že jede s kámošema na akci
chlapská jízda

já jsem ráda, že toto forum je, taky mi to pomáhá, díky vám všem

• Citovat
  • Upravit
Marina80
6.3.10 18:57

víte holky, co by mě zajímalo. Proč vlastně ty chlapy tu nevěru tají ? kdybych na to nepřišla, tak by si jakože užívali a přitom měli svou rodinu…????

• Citovat
  • Upravit
Marina80
6.3.10 19:06

já se s nevěrou nikdy nesetkala, resp. nemusela jsem to nikdy řešit, jestli z každé nevěry je dlouhodobější vztah nebo spíše krátkodobá záležitost ?

• Citovat
  • Upravit
5140
6.3.10 19:15

marino Taky jsem nevěru zatím nikdy neřešila ted je to porvé a jinak můj muž je skoro můj první chlap a byli jsme spolu 18 let a 13 let manželéé, jo taky nechápu když prý už si nerozumíme a nepřitahuju ho tak že neodešel drív se vztyčenou hlavou ale musel udělat něco takovýho nechutnýho, lhát podvádět a tajit, nevím k čemu by to vedlo, připadám si hrozně pošpiněná a důvěra je v …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí