Opustil mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marina80
7.3.10 09:01

andrejko, možná si na dobré cestě, myslím, že jsi rozumnější než já, já to vše moc hrotím, moc podezírám… víš dáváš tomu svýmu muži tím jak se chováš indicii,k tomu aby se vrátil, že jsi klidná, vyrovnaná a že nejsi žádná hysterka..rozumíš ? Ke mě už se za to mé chování nevrátí, posrala jsem to, totálně…

• Citovat
  • Upravit
Marina80
7.3.10 09:06

dneska nebo zítra se můjpřítel nebo jak ho nazvat bývalý přítel má vrátit, má tu věci a tak… určitě řeší s tou svou milenkou, aby se ode mne odstěhoval…ale protože asi nemá kam, možná už te´d ano a to k ní, ale zas je divné, když by měl přijít do rodiny kde žije ona a její dva synové 14,16 let a najednou se tam zjeví nový muž… když se s tou milenkou znají 3 týdny možná měsíc… nebo možná tady nějakou dobu bude fungovat, že se přijde vysprchovat, a navoněnej bude odcházet … nevím jak se k němu chovat, mám mlčet ? mám s ním ještě mluvit, mám se mu omlouvat pořád dokola.. mám mu něco navrhnout ?

• Citovat
  • Upravit
káťa
7.3.10 09:16

Andrejko, v tomhle si dovolím s tebou nesouhlasit- že jsou prevíti ženský , který chlapi otahují od rodin.

Podle mně je 99 procentní viník a zrádce ten chlap- to on slíbil své ženě věrnost v dobrém i zlém, to on má zodpovědnost vůči své rodině, to on svou ženu podvádí, obelhává a tím jí strašně ponižuje… nikoliv jeho milenka, ta vůči nikomu (pokud není sama vdaná) žádnou morální ani jinou povinnost nemá. A pokud by to nebyla tato konkrétní milenka, byla by to jiná. Protože pokud by chlap svou ženu měl opravdu rád a vážil si jí, tak by ho koukat po jiných ženách ani nenapadlo. A žádná jiná by u něj šanci neměla.

takže nehažme vinu na milenky či lásky našich partnerů, ale zamysleme se nad naším vztahem s partnerem- to, že mi chlap zahýbá, je pro mně důkazem toho, že JEHO vztah ke MNĚ není v pořádku, aje úplně jedno jestli mi zahýbá s Mařkou nebo s Ančou.

A jinak naprostý souihlas s tvrzením, že jakmile má jeden z partnerů (nemusí to být vždycky chlap) toho druhého příliš jistého, tak to bývá začátkem konce. takže můj univerzální recept na to, jak si zachránit vztah (pokud ještě je co zachraňovat)je- nevtírat se,neprosit,naplakat , ale udělat se zajímavější, přitažlivější, nedostupnější, nejistější :wink:

• Citovat
  • Upravit
1180
7.3.10 09:22

Marino, nic mu nenavrhuj, řekni mu, ať si sbalí všechny věci a táhne si kam chce. Když už byl takovej „hrdina“ a odešel, tak by si u Tebe neměl dělat žádný zázemí, to by se mu líbilo, u jedný se pelešit a u druhé mít domov. Jen ať si to teda vyžere se vším všudy.

Jinak je mi jasný, že se cejtíš momentálně hrozně, ale ve finále si na tom mnohem líp než on. Tobě zůstaly krásný děti, který Tě budou vždycky milovat, máš život před sebou a určitě v něm ještě štěstí a lásku najdeš, on svou blbostí přišel o to nejlepší, a to milující rodinu, to mu už nikdo další nikdy nenahradí, drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina80
7.3.10 09:23

navíc, teda nevím jestli nekecá, v pátek mi přítel říkal, že je asi těhotná, a to se znají necelý měsíc… já vím, říkáte si, no tak to je vůl nech ho jít… ale paradoxně mě začal nějak přitahovat… taky mi povídal, že jí mám nechat být že má roztroušenou sklerozu, panebože proč si tak vymýšlí.. co tím sleduje ?

• Citovat
  • Upravit
káťa
7.3.10 09:23

Mari- pro tebe platí ten poslední odstavec jako sůl- žádné prošení , nebo dokonce omlouvání !!!!! Ukaž mu, že je ti volný, bav se s ním jenom o organizačních věcech a v klidu…a uvidíš- prošením a omlouváním by si v jeho očích klesala stále níž a níž.

Mari a jak to máte s bytem- myslím čí je ? Jestli tvůj, tak bych trvala na jeho odstěhování (žádné že chudáček nemá kam), a pokud společný, tak bych ho ale zapojila i do péče o damácnost a hlídání dětí atd… takže žádné vaření pro něj, praní atd.- pokud chce fungovat jen jako spolubydlící, tak ať si své věci obstarává sám -a večer místo jeho rande bych řekla, že já něco mám a že bude hlídat děti- i kdyby ses měla sama procházet po městě. A všechno v klidu, bez pláče či křičení, aby viděl že jsi v pohodě a že se z jeho odchodu nepose… (vyplakat se můžeš až bude pryč)

• Citovat
  • Upravit
5964
7.3.10 09:26

holky, dejte si poradit, Káťa má naprostou pravdu. Tak to je. Čím více budete plakat, prosit, ukážete, že to budete vy, kdo se bude mětit, jen pokud se vrátí…nikam to nepovede. Vím, že to stojí moc sil, že se vám teď zdá, že to ani nejde, ale pokud máte děti, jde to o trochu líp. Vy máte více než on. Jednou na to přijde…a na každého jednou dojde. Dříve nebo později.
Přeju všechno dobré, hodně sil a vyhrabejte aspoň kousek hrdosti a ukažte, že on vám za to trápení nestojí. Vím, co vás to bude stát přemáhání, ale uvidíte tu změnu. I vám samotným bude líp.
moc držím palce. A teĎ budu možná drsná a v této chvíli se mnou asi nebude souhlasit, ale já bych ho zpátky už nechtěla. A taky bych mu to ukázala. Já to totiž udělala a jen jsem si přidělala další trápení na víc. Málokdo to dokáže překonat a málokterý chlap se dá změnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.3.10 09:27

Máš pravdu Káťo v tom, že na vině je samozřejmě chlap - to jo, jen jsem chtěla říct, že ženská,když se rozhodne ulovit chlapa, tak si myslím, že ho z 90% uloví…Podle mě chlapi myslí „pérem“ :oops: a ne mozkem. ale to není urážka chlapů,jen konstatování jejich slabiny…Navíc můj-tada zatím můj- chlap je dost ješitnej a má rád pozornost druhýho pohlaví..Takže pro něj bych řekla, že je docela složitý ukázat druhý straně, že nemá zájem. navíc nevím,jestli mě skutečně podvedl…
Jinak Marino - chovej se k němu úplně normálně, dej mu najevo,že tě vůbec jeho odchod nesebral. Jde to strašně těžko-mě se to radí,sama se v tom plácám a chovám úplně jinak…Ale dokážeš mu tím, že pro tebe není jedinej, na kom ti záleží. nic mu nevyčítej a mluv s ním úplně o obyčejných věcěch - o dětech, o práci, o počasí :-D prostě o všem. hlavně před ním nebreč, uprav se,namaluj,ať vidí, že jsi nad věcí…A rozhodně se vůbec nebav o ní. A pokud by se o ní začal bavit,tak buď dělej,že ho neslyšíš,nebo převeď řeč jinam…
nevím,jestli je tohle dobrá rada nebo ne..Sama se topím a plácám ve vztahu…Přeju ti hodně sil… :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.3.10 09:31
Marina80 píše:
taky mi povídal, že jí mám nechat být že má roztroušenou sklerozu, panebože proč si tak vymýšlí.. co tím sleduje ?

snaží se sám před sebou omlouvat to, co proved, neposlouchej ho. Sám tomu nevěří, a pokud je to pravda, tak si ho představ jak se dokáže za pár let postarat o starší nemocnou ženu, jak myslíš, že to dopadne? S největší pravděpodobností ji opustí taky, možná to dopadne tak, jak tady většina holek už zmiňovala, přileze zpátky za Tebou.....ale za takových okolností si Tě vůbec nezaslouží, přeju, aby Tě to brzo přebolelo a vykašlala by ses na něj se vším všudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.3.10 09:32

Holky,vy se tak máte, že jste měly tolik síly říct chlapovi,ať si jde a sbalily mu kufry. Já jsem asi do týhle fáze zatím ještě nedospěla…Mám šílený strach ze samoty,z opuštění a z toho, že už si nikoho nenajdu - vůbec totiž nemám příležitost se s někým případně seznámit…Tam kde žiju je to nemožný..navíc mám panickou hrůzu z toho, že by ho děti nepřijaly -nebo on je…To jsou ale blbý úvahy,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
7.3.10 09:35

Marino - jak chápu to Tvé obviňování sama sebe… Byla jsem naprosto stejná. Ale nedělej to. Važ si více sama sebe. Přece by ses v klidu jen nekoukala na to, že se osprchuje, oblékne, navoňí a jde jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.3.10 09:35

Marino,jestli ti řekl,že je těhotná,tak to fakt nestojí za nic…To je teda …nechci to ani napsat,co je..To je to poslední,co ti mohl udělat…A neboj, všechno zlý se jednou v dobrý obrátí..A pro tebe bude zadostiučinění,až budeš šťastná a na tohle budeš koukat už jen jako na nějakou černou kapku v moři štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina80
7.3.10 09:37

byt máme pronajatý, nabídl mi, že se časem odstěhuje, to mi nabídl když si jí našel , ale po té aférce s ní a s ním psaní sms.. se bude chtít asi odstěhovat hned… vyhazovat ho nechci… to prý není dobrý nápad, když stojím o to aby se vrátil… má svůj vlastní dům mimo prahu, ale tam te´d nemůže jezdit resp. bydlet nemá auto… argumentoval, musel ho prodat…takže ? asi po kamarádech nebo u ní… tady určitě nezůstane… já nemám kam jít…takže tady zůstanu já, nabídl mi že bude pronájet platit, ale nemám jistotu, zda mu to můžu věřit, sama na ten pronájem nemám

• Citovat
  • Upravit
5964
7.3.10 09:47

Andrejko - já byla v totálním srabu a přesto jsem dokázala najít v sobě tu sílu, sbalila mu tašku, čisté i špínu dohromady a řekla jsem jí, ať si ho vezme hned a se vším všudy. A bylo mi jedno, jakou má ona zrovna představu. To by se těm chlapům líbilo.

Marino - pokud se znají takovou chvilku, moc bych si z toho hlavu nedělala. Ale těhotná? to je ale chudák. Vím, jak tohle musí bolet, ale já už jsem tím životem tak ubitá, že přemýšlím už úplně jinak. Aby to nedopadlo tak, že teď by on chodil tajně k Tobě. Dovedeš si představit, že ona bude těhotná, hormony s ní budou cloumat, on bude chodit k Tobě za dětma, ona bude žárlit, přijdou scény, pak malé, brekot, bude litovat…ježíši, skoro mu to přeju, pacholkovi. Promiň

ale držte se holky rad Káťi. Má opravdu ve všem pravdu. Holt z nás mluví zkušenosti a určitá doba, která nás nechá na to koukat už jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.3.10 09:50

Holky je mi lito co zazivate :-?

Drzim VAm vsem palce, at to dopadne jen k vasemu dobru.
Uz vcera jsem to tady cetla- zrovna muj chlap jel ve stredu na hory s kamaradama do Alp, no a ani nebudu psat jake sny se mi v noci honili..... :mrgreen:

Ale zakladatelce jsem jen chtela. Pokud je ji 42 a ma RS- tak i kdyz je tehotna- zadny doktor ji to nedoporuci, nechat si dite. A pokud ona ma rozum, tak si ho taky nenecha, protoze je temer jiste ze by velice rychle skoncila na vozicku, ne li hur.

Vim o cem mluvim, moje mama ma RS, tchyne taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria