Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marino já toho mýho už zpátky rozhodně nechci nevěra je pro mě fakt velký - to nedokážu překousnout, ted zrovna je taDY U NÁS DOŠEL ZA DĚTMI A TEDA MUSÍM ŘÍCT ŽE UŽ NESLZÍM TEN PRVNÍ TÝDEN JAK JSEM HO VIDĚLA TAK TEKL PROUD ALE UŽ SE DRŽÍM kvůli dětem, jinak já taky nemám kdoví jaký možnosti hledat jinýho chlapa a téhle době ani nemám náladu na něco novýho, ještě to moc bolí byl to šok i když nějaký indicie tady už byly, ale přesto jsem, nemohla uvěřit že on to udělal. Kašli zatím na nějaký seznamování s někým jiným zkus se sama nějak vnitřně zklidnit a hlavně abys už tea věděla jak na tom seš aby ti řekl jak po tom pondělí. No tohle je teda hnus ti říct že se rozhodne až jestli jak dopadnoou testy no tím tuplem bych mu spakovala a hodila mu to za dveře. Sice se musím přiznat že ten můj si vzal pouze boty a hadry v kterých ted chodí takže tu má zatím všechno jako letní a jiný věci, taky jsem zvědavá jak to všechno bude pokračovat, v pondělí snad konečně přijde a promluvíme si jak a co bude a jak to bude pokračovat, jsem pořád v nejistotě i kvůli návštěvám dětí,bytu , penězům a tak
Holka drž se a piš co a jak , já kdybych neměla tady holky co si píšem už přes 2 roky tak bych byla hotová, ale už je mi o moc líp po těch 14 dnech
nanak a ta nevěra byla u vás poprvé ? a máš alespoň představu proč to udělal ? Znáš důvod ?
myslím si, že pro nás je asi nejhorší, když se s tím bývalým musíme vídat, mě je dneska taky o trochu lépe,ikdyž jsou to jen chvilkové stavy, pikosekundové stavy, neviděla jsem ho už 3 dny, ale vím že dnes večer nebo zítra přijde a budu zas bulet, ach jo…
Marino,jak já tě chápu…na jednu stranu ti závidím,že vlastně už to budeš mít vyřešený,na druhou stranu vůbec,že se v tom teď „plácáš“…já tohle taky zažívám..teď ho 3 dny neuvidím,bude mi celkem dobře,pak se na něj začnu těšit,ale zároveň se budu bát, s jakou náladou přijede atd…Už jsem dospěla tak daleko, že jsem šla za kámoškou, co vykládá karty,aby mi vyložila…
.. No vyšly celkem pozitivně,teď ale otázka,jestli se tomu vůbec dá věřit,žejo…
Jinak tu otázku,jak jsi položila,kde se vlastně ti muži „loví“, bych taky ráda věděla..Ne že bych teď nějakýho chtěla,rozhodně ne,ale do budoucna..A hlavně,jak poznám,že mi neudělá totéž…Tady u svýho jsem to nepoznala dalo by se říct do dneška…nemám tu hmatatelnou jistotu toho podvodu…a navíc nevěřím,že by někdo mohl mít upřímně rád moje děti..Toho se bojím nejvíc…A s tou ulovenou chcíplou myší jsi mě pobavila
to je můj případ… ![]()
andrejko a odkud jsi ? ty karty bych si taky nechala vyložit ..
Marino nevím jestli byla poprvé možná že už někdy ale nedozvěděla jsem se a ted si myslím že už mi to ani neřekne, jinak u nás to bylo tak 4 měsíce už takový divný chodil pozdě, potom právě jelk na ty hory a to už jsem měla divnej pocit a po těch horách si mě s ní spletl i v noci no hnus, jinak jsme doma byli jako cizinci prostě večer došel dom nezeptal se co jak se máte co jste dělali prostě absolutní nezájem a taky začal pořád něco psát do telefonu a přede mnou no už jsem se s ním ani nechtěla bavit a když jsem zkusila nějaký přitulení tak jsem byla odmítnuta no bylo mi hrozně až jeden večer to došel dom a už jsem cítíla že je prostě divnej a večer to na mě vybalil že chce odejít a to byl šok nakonec z něho vypadlo že má jinou ale to už prostě bylo jasný že ona to těžce snáší že chodí spát domů a né k ní, tak asi tak
Jo já jdu na výkla karet příští týden tak jsem taky zvědavá co mi řekne ![]()
Nanak,tak to sis taky užila…Já se to snažím srovnávat s těma vašima příběhama - jestli to teda v mým případě je nebo není nevěra…Zatím to vypadá,že snad ne,i když člověk nikdy neví…manžel se mě ptá,když přijdu z práce,jak jsem se měla,co je novýho,do mobilu nijak zvlášť nechodí - nebo aspoň ne přede mnou..nechává ho i na stole nebo v ložnici,když jde do koupelny nebo tak - jak tu některý holky psaly,že „visí“ na mobilu i ve vaně a na WC.....naštěstí si mě s ní „snad“ ještě nespletl - a to tě jako jinak pojmenoval?asi jo,jinak nevím,podle čeho bych usuzovala,že si mě spletl..To je ale fakt hnusný…
A ty chodíš na výklad karet k nějaký profi kartářce?A vychází ti to?
já jsem dneska mluvila s jednou vzdálenou známou, jsem si vzpoměla že je kartářka, řekla jsem ji o co jde, jestli by mi mohla nějak kartama poradit, ale řekla že určitě ne, že mi může říct akorát proč se to stalo a čeho se mám vyvarovat v budoucnu. A taky jestli to jejich dítě, jestli vůbec nějaké bude, on chce nebo ne. Ale jestli se vrátí ke mě nebo zůstane s ní to říkala, že mi nepotvrdí.
Já jsem z Prahy. Ale u nás jsou karty asi už rozdané.
No to muselo být teda šílený, když jsi v posteli slyšela jméno milenky… řekla jsi mu to? ![]()
Psychologové radí, že i když má muž milenku, že se máme k muži i tak chovat jakoby se nic nestalo, prostě s ním i spát.. ale to je fakt úlet… ta představa, když vím že má milenku a spát s ním… to by asi u nás neprošlo ![]()
andrejko tak až budeš mít výsledek kartářky tak sem s ním…kam až mohou nahlédnout..
holky, je mi to moc líto, co prožíváte, ale bojujte ![]()
každopádně pokud se chlap rozhodne pro jinou je to z 99ti procent ztracené, nevím co si to tu nalháváme
ještě malou otázečku… kde se vlastně ti muži dají sbalit ?
když mám děti a nikam nemůžu… hlídání mám, ale je mi jasné, že když někam půjdu lovit, neulovím ani chcíplou myš…
to bych musela pravidelně, ale tolik peněz na opérky nemám nebo bábě hlídat, která je na nervy z mého vztahu