Zůstat či odejít ze vztahu?

10
5.1.23 10:36

Zůstat či odejít ze vztahu?

Ahoj holky :palec:

Jsem tady nová, a tak bych vás ráda poprosila o nějaký váš nezaujatý nadhled na mou situaci.

partner lže, má na internetu různé seznamky, chová se podivně, třeba se vrátí z týdenní dovolené, a nechce me hned vidět až za pár dní( což je zvláštní), když je venku s kamarády( kteří me nesnáší) je to jiný člověk a děla ze neexistuji.

Jen podotknu, takže pro mě to je jakýsi benefiční vztah, mám od něj měsíčně peníze, stavíme dům, udělá pro mě vše, co mi na očích vidí. Jen to chování a lhaní pokulhává.

• chci se zeptat, zda byste tohle tolerovaly, užívaly si co od nej mám a povznesli se nad tím, nebo se rozešli? :(

Dekuju moc za vás názory! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35741
5.1.23 10:38
@Eva57 píše:
Ahoj holky :palec:

Jsem tady nová, a tak bych vás ráda poprosila o nějaký váš nezaujatý nadhled na mou situaci.

partner lže, má na internetu různé seznamky, chová se podivně, třeba se vrátí z týdenní dovolené, a nechce me hned vidět až za pár dní( což je zvláštní), když je venku s kamarády( kteří me nesnáší) je to jiný člověk a děla ze neexistuji.

Jen podotknu, takže pro mě to je jakýsi benefiční vztah, mám od něj měsíčně peníze, stavíme dům, udělá pro mě vše, co mi na očích vidí. Jen to chování a lhaní pokulhává.

• chci se zeptat, zda byste tohle tolerovaly, užívaly si co od nej mám a povznesli se nad tím, nebo se rozešli? :(
Dekuju moc za vás názory! :srdce:

Já bych se rozešla, protože mám svou hrdost a ta je mi cennější než peníze.
Dělá z tebe akorát blbce a souloží jinde jestli to nevidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
5.1.23 10:43

Zalezi hlavne co chces do budoucna.
Kdyz stavite dum, predpokladam, ze s nim chces byt, mit normalni vztah, casem treba deti a zestarnout spolu. V takovem pripade bych s nim nebyla, je tam az moc red flags, neverila bych mu, kdyz uz bych s nim mela zustat, chtelo by to poradnou konverzaci o tom vsem at si ujasnite na cem jste a zmenu veci, co by se mi nezamlouvali.
Jestli s nim budoucnost neplanujes, je to jine. Kdyz dam stranou moralku, a jsi s nim jen kvuli tem penezum, tolerovala bych to. Akorat pocitej s tim, ze pravdepodobne nejsi jedine sugar baby, ktere ma🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
5.1.23 10:44

Rozesla bych se. Necitis se jako de.vka? Kdyz se takhle chova a mas od nej mesicne ty penize… Si jen jako zaplacena a vic si te nevsima. Taky otazka jak se k nemu chovas ty. Jestli jste furt na noze, tak se nediv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
5.1.23 10:44

Hrdost je pro mě dost cenná než nějaký lempl co by si mě kupoval. Odejdi. Ten si tě kupuje. Ale pokud ti to vyhovuje, tak si laskavě nestěžuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.1.23 10:50

@Renca8 @Lu66 @alynch
A holky, do budoucna to určitě nevidím. Z předešlého vztahu už má děti, a když vidím jak se teď chová, že lže i matce jeho děti, tak je to fakt hnus. Jen pořád nějak naivně doufám, že ho dokážu změnit, když tvrdí jak domě strašně zamilovaný :zed:

Taky občas přemýšlím, jestli si to hodně nedělám i sama. Hodně ho provokuji, občas mu i nadávám, někdy odjedu třeba na víkend s kámoškama někde na chatu, a vůbec se mu neozvu… tak nevím.
Zpočátku mě přišlo, že ho takové mé chování přitahuje, že mě pořád jakoby nemůže dostatečně ulovit a “zkrotit”.

Co myslíte? Mám si s nim o tom nejak promluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
5.1.23 10:56

@Eva57 takze s nim zustavas vylozene kvuli penezum, chapu to dobre? Kdyz neplanujete budoucnost. Nesoudim, je to kompletne tvoje vec a nejdulezitejsi je, abys byla spokojena. Ale na co se teda stavi ten barak? Necha ti ho? Jestli ti jde fakt jenom o penize, tak s nim klidne bud dal a vydelavej dal. Jestli ne, mazej od nej pryc, jine to nebude. Proc doufas, ze ho dokazes zmenit, kdyz s nim neplanujes budoucnost? Zbytecna prace, najdi si nekoho normalniho a budes stastnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35741
5.1.23 10:56
@Eva57 píše:
@Renca8 @Lu66 @alynch
A holky, do budoucna to určitě nevidím. Z předešlého vztahu už má děti, a když vidím jak se teď chová, že lže i matce jeho děti, tak je to fakt hnus. Jen pořád nějak naivně doufám, že ho dokážu změnit, když tvrdí jak domě strašně zamilovaný :zed:

Taky občas přemýšlím, jestli si to hodně nedělám i sama. Hodně ho provokuji, občas mu i nadávám, někdy odjedu třeba na víkend s kámoškama někde na chatu, a vůbec se mu neozvu… tak nevím.
Zpočátku mě přišlo, že ho takové mé chování přitahuje, že mě pořád jakoby nemůže dostatečně ulovit a “zkrotit”.

Tak to se k sobě asi hodite ne? Taková menší Itálie. Plus z toho máš ještě prachy
Ne, fakt se kvůli tobě nezmění. Jsi hloupá si to myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
5.1.23 10:57
@Eva57 píše:
@Renca8 @Lu66 @alynch

Ahoj, já bych v první řadě se postavila na vlastní nohy. Prostě ať se ti ta realita bude líbit nebo ne, najdi si práci, nenech se od něho živit. On musí vidět že jsi nezávislá, samostatná a že nemáš vůbec problém kdykoliv odejít, protože budeš zajištěná. Protože jestli váš vztah takový že ty si jen,,užíváš" čekáš na penízky, tak promiň ale ty to nevidíš? Má tě značně omotanou kolem prstu. Možná budeš koukat jak se může změnit, když si uvědomí že tebe si jen tak,,nekoupí." A věř mi, je tisíckrát lepší pocit si na něco vydělat sama, než jen sedět a čekat, až ti něco spadne do klína. Jestli poté z toho vztahu odejít nebo ne, to pak záleží na vás dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.1.23 11:02

Tak mně by tohle nevyhovovalo a nebyla bych s ním. Pokud to tobě vyhovuje, tak s ním buď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.1.23 11:13

@Lu66 napsala jsem soukromou zprávu, pokud to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.1.23 11:16

@alynch No kvůli penězům taky, ale miluju ho. Ty finance jsou podle mě už jen plus.
Ten dům koupil kvůli me, protože nemám kde teď být… opravdu takto udela vše, co mi na očích uvidí.
Do budoucna to asi určitě není, vím že bych se z toho zbláznila. Jen mě zajímalo, jestli třeba nedělám něco já špatně, ze me tak bere a s klidem si na seznamkach, či na výletem s kamarady hleda jiné… vis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8458
5.1.23 11:22

Podle toho popisu to zní, že tě má jako takovou společnici :roll: nějaký respekt, úcta nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
5.1.23 11:27

@Eva57 tak to jste si asi na zacatku spatne vyjasnili, o cem vas vztah bude. Penize jsou samozrejme fajn, to ti rozumim. Mne manzel kdysi zaplatil universitu, nebyla to mala castka a sama bych si to rozhodne nemohla dovolit. Ale tenkrat uz jsme spolu planovali budoucnost, vedeli jsme, ze spolu chceme byt, mit deti atd, meli jsme uz tenkrat plnohodnotny vztah, nikdo nikoho nepodvadel a to co se deje u vas u nas nastesti nikdy nebylo. Nezaplatil mi to pro to, ze bych to od nej ocekavala, nebo ze bych od nej jinak odesla. Ale mel na to penize, ktere ja nemela. To, co mas doma ty, nemuze skoncit dobre. Minimalne si musite opravdu seriozne promluvit a zmenit se, nebo od nej odejdi. Nedokazu si ve vasi situaci predstavit happy end

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.1.23 11:27
@Eva57 píše:
@alynch No kvůli penězům taky, ale miluju ho. Ty finance jsou podle mě už jen plus.
Ten dům koupil kvůli me, protože nemám kde teď být… opravdu takto udela vše, co mi na očích uvidí.
Do budoucna to asi určitě není, vím že bych se z toho zbláznila. Jen mě zajímalo, jestli třeba nedělám něco já špatně, ze me tak bere a s klidem si na seznamkach, či na výletem s kamarady hleda jiné… vis

Ten dům koupil on? Tzn. Až ho přestane bavit můžeš že dne na den skončit na ulici…? No…já bych v takovém vztahu nebyla ani minutu…mám svoji hrdost. Ty nepracujes? Jsi závislá na penězích od něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová